Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Policists: Platača pazušanas lietā varētu būt iesaistīti ekstra klases noziedznieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krustdels
k
Vai tiks tas darbinieks nav tas pats, kas Vilkastei sniedza konsultācijas par operatīvā darba metodēm un atstrādāja jaunu mašīnu + zaļos. Tad jau viss atkal iet uz riņķi. Platacis nozūd, ierosina lietu par pazušanu, skaļas versijas, piesaistīta prese, it kā meklē, bet nav līķa lietu nodod meklēšanas nodaļasi, t.i. Ruslanam. Bet tas meklē un meklē. Nu nekādi nevar atrast, jo pagaidām nevajag atrast.
vislielakais kretins
v
Ko ta VAZNIS, krievu laika - Kriminalizmeklesanas parvaldes prieksnieks. Vecie stukaci tacu vel ir, lai kartigi pastrada pats.
Z
Z
Ja vien paziņo,ka tā ir tik ļooooti sarežģīta, ekstra izplānota lieta, kuru tik ļooooti grūti izmeklēt,rodas iespēja prasīt tālus komandējumus un liela finasējuma piešķiršanu- izdevīgi.
Jukums
J
Ir divi varianti - vai nu Tovanceva gadījums, vai nu tiešām nozūmēts. Diez vai pats uz savu galvu būs slēpies. Nez vai policija ir pārbaudījusi arī viņa biroja darbiniekus? Vismaz kāds informators varēja viņu vidū būt, kas padeva ziņu.
apsurds
a
Vai tad mums vairs ekstrasensu nau, vai mes seit dzivojam ka meza........ Vai cilvekus uzskata patiesam par mulkiem........
89
8
visdrosakais ka likt policijai atstradat 'autozadzibas versiju' ir aizdzit masinu pasam nevis ceret ka to nozags
tufta
t
Kāda tur ekstraklase, izvilināt no mājas cilvēku piesolot viņam naudas čemodānu? 90% aizskrietu kā plēsti. Pēc tam pielikt pie pieres stobru un iesēdināt citā auto. Lai to izdarītu pietiek ar 4 klašu izglītību. Galvenais- lai zvanītājs būtu cilvēks, kuram upuris uzticās vai arī nebaidās no viņa. Piemēram, smuka, 20 gadīga jaunkundze. Lai izvilinātu cilvēku viņam jāpiesola kaut, kas tāds , kas viņam ļoti vajadzīgs. Un viņš būs klāt kā velna plēsts , kaut vai nakts vidū.
krabis
k
protams, varēja vēl arī citus scenārijus izdomāt. Galvenais, lai ir par ko pasaciņas sacerēt un būtu arvien satriecošākas versijas, ko pasniegt medijiem.
Viedoklis
V
Pieņēmums pieņēmuma galā. Tik pat labi varēja mašīnu varēja noslīcināt.
Extra klases my ass
E
Kadi tur profesionali? Ja shaurpierainie menti lidz tam aizdomajas, tad ari kriminali noskanoti salashnas to speja. Nevajag antisocialus salashnas glorificet saukt tados smalkos vardos " ekstra klases" un "profesionali".
juu kei
j
varbut Dizklases?!
monitors
m
Priekš tā, lai mērcētu kājas jūrā Kaimanu salā, nav vajadzības pamest mersi lauku nostūrī un pielaistīt tā salonu ar lietu. Pietiek ar vienkāršu - ušol i ņe vernulsja.
amo
a
Ar zelta zivi nepietiks, ir jāmaina arī telefoni, pietam vēlams divas reizes dienā, un tā visu laiku, lai nojauktu pēdas, jo tiek sekots visiem nummuriem. Jo vairāk variantu, jo grūtāk izsekot. Bet ja nav mobilā, tad nav kam sekot.
Герой
Г
Musu policija vinjus nokjers !
krabis
k
Manuprāt, Platacim jau sen ir cita identitāte un viņš kādā Kaimanu salā mierīgi mērcē kājas siltā jūrā. Visa tā policijas muldēšana ap un par jau ir apnikusi - ja nevar izdomāt neko ticamu, tad labāk, lai nerunā vispār.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas