Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Polijas vēstniecība veidos rezidenci Jūrmalā

Polijas vēstniecība Jūrmalā vēlas veidot savu rezidenci – šim nolūkam iegādāta ēka, kas tiks atjaunota tās sākotnējā vēsturiskajā izskatā.

Tā šodien tikšanās laikā, ar Jūrmalas mēru Romualdu Ražuku (PS) pārrunājot sadarbību ar Jūrmalu uzņēmējdarbības, tūrisma un kultūras jomā, teicis Polijas vēstnieks Latvijā Ježijs Mareks Novakovskis.

R.Ražuks atbalstīja šo ieceri, jo tādējādi Jūrmala iegūtu vēl vienu sakārtotu namu, kas papildinātu pilsētas kultūrvēsturisko mantojumu. Domes priekšsēdētājs izteica arī pārliecību, ka Jūrmala varētu sadarboties ar Poliju tūrisma un kultūras pasākumu jomā, informē sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i. Inese Auniņa.

«Baltijas valstis atrodas tuvu Polijai, un Latvija un arī Jūrmala mūsu valsts iedzīvotājiem ir iecienīts ceļojumu galamērķis,» atzina vēstnieks J.M. Novakovskis. Tūristiem no Polijas Jūrmala ir interesanta gan ar bagātīgajiem dabas ārstnieciskajiem resursiem, gan kultūrvēsturiskiem apskates objektiem.

Vēstnieks atzionīgi novērtējios Jūrmalas potenciālu tūrisma jomā. «Veicot papildu ieguldījumus pilsētas infrastruktūrā, Jūrmala varētu piesaistīt vēl vairāk apmeklētāju – arī ziemā, kad nav aktīvā tūrisma sezona, un tādējādi tas būtu ieguvums ne tikai Jūrmalas pilsētai, bet arī Latvijai,» sacīja J.M. Novakovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas