Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Politoloģe: Titava izslēgšana liecina par Repšes pozīcijas vājināšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inese
I
loti lidziga situacija ka TP ar Liepnieku,bet Repse godigs-Titavu neuzmeta ka Skele Liepnieku. Un sini situacija Repsem bonuss.Lai vinam veicas!!!Titavs ir mikla?
lno
l
Kažokai nu gan ir savāda demokrātijas izpratne - izslēgt ierindas biedru slepenā sēdē, neko nepaskaidrojot. Tādā gadījumā Staļina politbirojs bija demokrātiskāks - vienmēr paziņoja, kuras valsts izlūkdienestam kalpojis kārtējais upuris. Pat lielākajiem Repšes nīdējiem būtu jāsaprot, kuram šinī gadījumā taisnība. Lai visiem būtu skaidrs, neaizstāvu Titavu, bet JL jāprot izskaidrot sava rīcība. Ja nē, nebalsošu par viņiem arī rudenī.
xyz
x
'' Jaunais laiks '' bez Repšes ir BAIGĀ PELĒCĪBA ''!!! Kam TAS ir izdevīgi!!!
xyz
x
Tieši TĀ!!!
ieva
i
..tas liecina nevis par Repšes pozīciju vājinašanos ,bet par to ,ka ir KĀDS baidās ,ka Repšes pozīcijas ir parāk stabilas... un ļoti to nevēlas...
mazulis
m
Man negribas nevienu aizskart personiski, bet man nepatīk cilvēki, kas izšķiež naudu un iedzīvojas miljonu lielos parādos. Un turklāt vēl vada valsts finanses.
* * *
*
baigi izdomājis kādam ieriebt:))
replika
r
Kažokai galvā putra - man piemēram JL bez Repšes zaudē vismaz pusi no savas pievilcības. Domāju, ka tādu, kā es, ir tūkstoši. Viņš tomēr ir cilvēks ar vēsturi, ar reāliem mūsu valsts labā veiktajiem darbiem. A'boltiņai nav ne vainas, bet man grūti iedomāties elektorātu, kas gribētu par viņu balsot. Sievietēm viņa nepatīk, jo dāmas ir greizsirdīgas uz citām, kurām ir izdevies izsisties. Ipaši smuka arī viņa nav, frizūra neveiksmīga - tātad arī večiem viņa ne visai. Attopieties, ja no JL aizies Repše, vēlēšanās būs ļoooti maz balsu. Es, piemēram, tad balsošu par TB+VL.
Nez vai
N
Šoreiz sliecos atbalstīt Kreituses pozīciju. Repše reizēm ir spītīgs, iet pa ceļu, apdauzīdams kājas, nepakļaujas citiem. Bet Repše ir godīgs, pārzina finanses, cenšas strādāt valsts labā.Ko vairāk ir izdarījusši JL labā Āboltiņa un Kampars? Kamparu kā ministru nedzird, par labajiem darbiem, ja tādi ir, neraksta, klusums. Kādi pasākumi ierosināti, lai ekonomiku sildītu, bezdarbnieku skaitu mazinātu? Vairāk skaidrot vajag, kas izdarīts, dot pārskatu. Ko dara Āboltiņa? KA padzina Tītavu, to dzirdējām. Ko vēl?
Pipo
P
Manuprāt, izteikts tracis nav vēl sācies. Notiek iekšējā ,,Vaniša,, pielietošana saviem traipiem. Īstai sāksies rudenī, kurš sauksies amatu+krēslu karš.
Vecais
V
Viss šai dzīvē ir tik samudžināts,ka īsti neko nevar saprast.Te Ūba ir politoloģe,te sabiedrības Plauksta pētniece,te providus pētniece u.t.t.Kā vajag tā maun.Kā tajā anekdotē-sniegā iečurāts slikts vārds.Pētnieki konstatē-pēc idejas Šuba,pēc rokraksta Kreituse.
mala
m
piekrītu!Jahta,1 miljons parāds,n-tās sievas,helikoptera un lidmašīnu īre,tas viss liecina par labu Repšem.Tauta-atbalstīsim viņu ar ziedojumiem!!!
Viedoklis
V
Piekrītu: JL šobrīd vismazāk bija vajadzīgs iekšējs tracis,- faktiski netieša vēršanās pret dibinātāju Repši. Zinu, ka lielu elektorātu pārstāvu, un manās acīs Repše ir ļoti liela autoritāte, godīguma, profesionalitātes un uzņēmības brands.
who cares
w
"Un visiem JL atbalstītājiem obligātā apģērba forma vēlēšanu dienā – strīpaini uzvalki!" === :) Mūžīgā "mazākā ļaunuma" izvēle.
mala
m
viņš ir Belokoņa,Bugingholca un Krupņikova naudas bīdīta marionete!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas