Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Politologs Daukšts apvainojumus par seksuālu uzmākšanos dēvē par provokāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhana sieva
J
Jā no šī zvēra ne tikai to var gaidīt.
Flegma
F
Aprēcos, nez ar kādu ieroci viņš piedraudējis?
Ju-hu
J
Godīgi sakot arī lekcijās tika izteiktas frāzes, kas īsti uz mācību vielu neattiecās, bet ar tādu seksuālu pieskaņu, tā kā galīgi nebrīnos, ka tā ir patiesība, bet tā kā studēju jurisprudenci - tad jau nevienu nevar atzīt par vainīgu pirms to nav lēmusi tiesa utt. :)
Ju-hu
J
Izskatās, ka man kādu laiku lekcijas nenotiks :)
Sļivkina
S
Piekrītu,jo viņš tiešām bija objektīvs par Krieviju. Riko,tu saki,ka Klintons neatteicās,BET cik NORMĀLU vīriešu no 100 atteiktos,ieskaitot tevi?Ja vēl pati pretendente ir ar mieru.Piekrītu tiem,kuri jautā ko šī piestrādātāja darīja un meklēja kaut kādā namiņā,ja netika turp aizvilkta sasieta maisā?Varēja atgriesties Rīgā ar busu,vai nakšņot viesnicā. Lolita,NEVAR izvarot veselu sievieti,ja viņa to 100% negrib!Es nerunāju par bērniem.
bauris
b
Agrāk komunistiskais kolaborants, a tagad politulogs, studentus māca!
bauris
b
Huligānisms nesanāks, jo nebija publiska vieta!
X
X
Kāds Rektors?!!! Lasīt neproti?! Prorektors.
Dana1
D
Varbūt tas bija eksperiments. Varbūt tā bija J.....a .
liann
l
Man arī viņs ir bijis pasniedzējs,un tāds nepatikams virietis vien ir.Ticu meitenei,jo Daukšta jūsmināšanās par jaunietem jau vien bija aizdomiga.Un tad,kad notika eksāmeni viņš atzīmes lika par izskatu,tā ari teikdams:Tas jums par jusu skaistumu!(to gan var apliecinat daudzas studentes).Tas nekas,ka vins ir vecs un izskatās slims,viņam domās valda pavisam cita pasaule.
Liva
L
Nu ja, Latvijā jau visi izvarotāji ir nevainīgi specdienestu upuri. Es brīnos, cik viegli komentētāji attaisno izvarošanu. Pat nesen Daugavpilī mirušās meitenes māte teica - nu jā, izvaro jau daudzi... Nu ja mēs esam tāda valsts, kurā vainojam meitenes par skaistiem matiem un svārku nēsāšanu, tad tādā valstī arī dzīvojam, kurā tēvi meitas izvaro un tad visiem pēkšņi valsts traģēdija. Ja bērnu izvarotājus liktu cietumā uz mūžu, kā civilizētās valstīs, nevis sabiedrībā žēlotu kā nabaga pavedinātos, tad arī iespējams nebūtu jābaidās, ka tavu meitu (vai māsu, vai māti) izvaros viņas pasniedzējs. Bet Policijas akadēmijas rektors - šeit jau skaidrs, ka vainīgs vai nevainīgs, pat līdz tiesai drošvien nenonāks un vēl meiteni pašu ieliks par kādu izdomātu pantu.
Riko
R
Nu Izraēlas prezidents arī nebija nekāds veselīgais sportists, bet Klintonam arī ir sieva un meita, bet no svaigas gaļas neatteicās.
kkk
k
Man arī Daukšts ir pasniedzis lekcijas, un kā jau minēja viņam ir problēmas ar veselību, pārvietojas ar grūtībām, tāpēc visai neticami, ka 20 gadīga meitene netiktu galā. Daukšts protams lekcijās ir jūsmojis par sievietēm, bet ir ļoti labsirdīgs un runā ar lielu mīlestību par savu sievu un meitu. Pieļauju, ka ar Krievijas specdienestiem tas var būt saistīts, kā arī, ka meitene vienkārši gribēja izspiest naudu.
grieta
g
jaa, notikaas... taapeec ka vinja negribeeja neko no sjitaa! tas arii notikaas...!
arī profesors
a
nu dabūja skuķis rumpī a nu skrien un bļaustās.Vai tad coķim kas notikās/?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas