Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Populārākais Ventspils deputāts — Vītoliņš, ne Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ventspils dome
V
Reģionālā partija Latvijai un Ventspilij (LunV) ilgus gadus ir valdījusi Ventspilī, pārliecinoši uzvarot visās pašvaldību vēlēšanās. Taču sava līdera A.Lemberga tiesisku problēmu dēļ tā (kas tā?) 1 x apsver iespēju pilsētas atslēgas uzticēt citam partijas biedram, kurš, visticamāk, būs tagadējais Saeimas deputāts Guntis Blumbergs, par to liecina viņa izšķiršanās atgriezties Ventspilī. Pašvaldību vēlēšanās iesniegtajā kandidātu sarakstā gan tā līderis ir A.Lembergs, J.Vītoliņš startē ar 2.numuru, bet G.Blumbergs ir pēdējais. ---------------------------------------------------------- ---- Pērkamā dienas Egle APSVER vai tomēr tiks ļauts VENTSPILNIEKIEM apsvērt KURU liksim par Ventspils mēru, a???
er
e
tie ventspilnieki ir vnk jociigi. cer ka lembis atmetiis kaadu kaulu, bet vini nesaprot, ka lembergs sev panem visu veersi sev! iedomajieties, kaada buutu ventspils, ja lembergs nebuutu nozadzis tos miljardus!
Šampēteris
Š
Stāsts par Vītoliņu ar Lemberga portretu virspusē atgādina "pieminekli Gorkijam" - Staļins lasa Gorkija grāmatu.
izbijis valsts patriots
i
Pašvaldības uzdevums nav atīstīt rūpniecību ,betr gan to gremdēt,skatoties pēc Ventspils prakses. Mums jau iteresanti ,tā rūpniecība var atīstīties tikai brīvostas teritorijā.Vajag tā labāk papētīt ..Tāpat patīkāmi skatīties ka prece jau stāv ,,Normunds un partneri ,,noliktavā ,bet pompozi tiek izsludināts konkurss par preču iegādi,kaut gan uzvarētājs jau sen zināms.Nevajag jau domāt ka pilsētā ir stulbeņi..Par mums jau visa Latvija smejas,ja iznāk neformāli kontakti,protam oficiāli pilsēta ar rītdienu,vēmiens nāk to dzirdot.
bijušajam ventspilniekam
b
Nevar jau spriest pēc dažiem neveiksminiekiem par visu pilsētu.Vispār jau arī cik zinu, tad tas nav pašvaldības pamatuzdevums attīstīt rūpniecību.Un vēl, ja tu īsti nezini par to naudu un kredītiem, tad labāk neraksti niekus.Līdz šim Ventspilij ir bijuši uzkrājumi, lai ar tiem varētu piedalītie projektos un piesaistīt ES fondus.šis ir pirmais gads, kad pašvaldība nem kredītus( sikāku informāciju var apskatītie portālā)
jautājums
j
Cik Vītoliņš par savu reitingu samaksāja ?
ventišs
v
lemb,buut lab dir..*,pa pūteej,nevisa ,par premerju,valstee...
hut
h
rikrig vie i,lembem jaaeit ķuŗķe... i jav solm matrac jav sarikteets'...
žoržs
ž
No acīm nost, no sirds laukā.
J.Biotops
J
Kā tad, tikko parādās ziņa, ka Ventspilī vēl kāds kaut ko labu izdarījis un tiek cienīts, tā milzu lembja bezmaksas(?) fani klāt gan. Ir tikai viena saule, kas mirdz pār laimīgo pilsētu!
izbijis valsts patriots
i
Arī es esmu ventspilnieks ---tāpēc tikai nemuldi, par Vītoliņu. Nabagmājai Ventspilij ti kredīti būtu jāņem vienalga,jo Ventspilī tā rūpniecība ir dziļā dupsī. Cilvēki cenšas šo brīnumpilsētu pamest. Butaforija ne pilsēta.
Ventspilnieks
V
Tiešām intresanti aptaujas rezultāti ... Domāju, ka nevar salīdzināt tādus cilvēkus: viens-pelēko peļu pārstāvis, kas vienmēr visiem grib būt labs un izpatikt un otrs, kas ir personība ar savu viedokli un uzdrīkstas to arī izteikt, lai kā tas nepatiktu Sorosam un tam līdzīgajiem. Un vēl par to saimniekošanu pēdējos gados: Vītoliņa saimniekošanas laikā ir iztērēti visi Ventspils domes uzkrājumi( ne mazāk un nevairāk tie ir 15.milj) un Ventspils pašvaldība ir jāņēm divi kredīti, lai varētu īstenot iecerētos plānus...
Zīlīte > Zvirbulim
Z
Būtu vislabakais notiesātais
kaijai un voikam
k
Jūs nevar apmānīt, par gudru esat! Pareizi uzminējat, ka tā ir sazvērestība - G. Soross (arī pazīstams kā Sātans) kārtejo reizi mēģina uzbrukt A. Lembergam (arī pazīstams kā Svētais, vai Enģelis), kura vienīga nesavtīgā interese ir Ventspils, kā arī visas Latvijas labklājība.
izbijis valsts patriots
i
Aizveries vienreiz ar to savu Lembergu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas