Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Portāls aicina "Pielaikot partiju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
SCP :)
Hilda
H
Jā, Godmanis enerģisks, zinošs, domājošs un drosmīgs, un, protams, arī traks! Taisni tāds mums Briselē ir vajadzīgs. Kurš gan cits? :)
Es - par Godmani
E
Mums ir nepieciešami enerģiski cilvēki, nevis tādi, kas iesēžas krēslā un priecīgi, ka uz 4 gadiem ir garantēta laba alga. Vērtēt komentāru: Rīgai - visenerģiskākais mēra amata kandidāts ir Šlesers, bet uz Briseli vislabāk ir sūtīt Godmani. Viņš ir enerģisks, zinošs, domājošs un drosmīgs.
zum zuym
z
LSDSP un JL nostājas dīvaini sakrīt. Vai JL ir kļuvuiši socialdemokrātiski? Jeb tas tikai nostānēs- teorijā?
emis
e
man sanāca SCP ! forši!
DChiu
D
Pielaikoju un sapratu, ka taas ir pilniigas pupu mizas. Pamaniijaat, ka visas partijas gozeejaas ap nulles atdziimi. katrs ''laipo'' kaa vien maak. Esmu JL atbalstiitaajs, peec pielaikoshanas vajadzeetu balsot par K&K tandeemu...go figure
Parastais
P
Brāķis ķīlim sanācis. Liels brāķis, jo ir ņemtas partiju programmas, nevis reālā darbība. Kam tāda pielaikošana vajadzīga?
mia
m
kaut kas nav labi, slikta piegrieztne, jo man sanāk ka jābalso tieši par tiem, par kuriem nekad mūžā pie pilna saprāta nebalsotu
Pēteris
P
Aizpildīju. Sūds.
Человек
Ч
Да, интересно. Хотел было уже отвечать на латышском - а, оказывается, анкета существует еще и на русском. У меня получилось, что я за Центр Согласия, партию Штокенбергса и партию Калниете. Но голосовать, конечно, надо за Жданок:)
Nika
N
Hi-hi, nudien jaiet spogulī skatīties, vai ģīmis nav oranžs. :) Skaidri redzams, ka partiju tēlam mūsu apziņā, ko tas pašas ir radījušas, nav nekā kopīga ar to politiskajām nostādnēm.
Murgs
M
Bet varbūt nevis spogulis greizs, bet Tu pat sev neesi atzinis, par kuru partiju īstenībā Tev vajadzētu balsot? Zemapziņa, dārgais, zamapziņa.
riņķī apkārt
r
Pielaikoju sev savu partiju. Man iznāk balsot par Tp :)) Tas tikai norāda to, cik oranžo teoretiskās nostādnes ir tālu no prakses.
pedants
p
Izmēģināju. Spogulis greizs. Jāsecina, ka pieeja politiski angažēta, nav neitrāla. Vai arī metodika aplama. Aptaujas teksts laikam burtiski tulkots no krievu valodas:."pilnībā nepiekrītu" = "polnosķju ņe soglasen" (latviski tā kā būtu "pilnīgi nepiekrītu")? Gribas jautāt: un vai pārpilnībā arī nepiekrītat? :) Bez tam - ko nozīmē "pilnīgi nepiekrītu" ("pilnībā nepiekrītu")? Ja pilnīgi (pilnībā) ne, tad daļēji. Tātad iznāk, ka "daļēji piekrītu".
Karamba
K
Tikpat labi var pielaikot Balzaka kopotos rakstus, jo partiju programmām ir nulle sakara ar to kas tiek teikts un darīts pēc vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas