Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Portāls publicējis Liepnieka liecības Digitālās televīzijas lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tāpat...
T
varbūt kādam ir pa rokai vārdnīca - nekādi nevaru saprast, ko nozīmē vārdu salikums "rat" un "cliff" :D
Leons
L
Ja jau atļāvās noņemt Loskutovu par to, ka kāds kolēģis bija atļāvies aizņemties no seifa 100 000 Ls, kas bija bandītiem atņemtā, nevis valsts nauda, tad kādas problēmas noņemt prokuroru, kurš atļaujas gadiem stiept šos kriminālprocesus, kuri jau ir izmaksājuši nodokļu maksātājiem pāri par miljons latiem???
Leons
L
Jauns ģenerālprokurs arī nav problēma. Ja koalīcija beidzot izteiks kritiku par ģenerālprokuratūras darbu, tad var ģenerālprokuroru noņemt no trases. Pietiek ar pamatojumu, ka tā arī līdz šim nav atrisinājusi nevienu no šīm lietām jau vaurākus gadus, apsūdzot to nodokļu maksātāju naudas līdzekļu bezjēdzīgā izšķiešanā.
knaabis
k
...TP nu beidzot ir opozīcijā, tikai tagad varēs noņemt TP uzliktās bremzes digitāllietai... - - - Vēl jau arī Lemberga faktors. 20% no nobalsojušiem apzināti izvēlējās atbalstīt zagli, kurš tiks arī koalīcijā.
beta
b
TP nu beidzot ir opozīcijā, tikai tagad varēs noņemt TP uzliktās bremzes digitāllietai ----------- Ir uzlikta vispamatīgākā bremze, ko var. Jauns ģenerālprokurors...
Ceplis
C
Drusku atgādina sižetu no filmas Ceplis. Apsūdzēto statuss piemērots pilnvarotajam Liepniekam, advokātam, grāmatvedim, tikai ne pašam Šķēlem :))
purveklis
p
protama lieta ka kārpainis virpina baltu zīmuli, acīmredzot oranžisti lika ielikt to purkšķu caurumā un uzasināt pa jaunam.
Leons
L
Tā kā vēlēšanas ir notikušas, TP nu beidzot ir opozīcijā, tikai tagad varēs noņemt TP uzliktās bremzes digitāllietai. Atliek tikai gaidīt tuvākajā laikā pirmos notiesātos. PLL bija 2 iemesli kapēc saglabāt varas pozīcijas valdībā: 1) palikt valdībā, lai pēc iespējas vairāk kontrolētu visus projektu un dabūtu atkatu 2) galvenais iemesls, maksimāli nobremzēt visas krimināllietas un neļaut to tālāku virzību.
čiks
č
TūPlistu smaka izplatās
Jukums
J
Ir jāatrod veids kā piespiest dot patiesas liecības, piemēram, to pašu Ēķi. Tad arī Šķēle būs nevis liecinieka, bet jau citā statusā. Ceru, ka sodi būs bargāki kā Mārupes inkasentu lietā.
Ha
H
Prokuratūras nevarība mēģinājumos no pirksta izzīst kriminālu! KAS PAR TO MAKSĀS?
Lelle
L
Visi visu zin, visiem sen skaidrs, ka valsts izzagta, tikai mūsu ģenproks, izmeklētāji un tiesas turpina gulēt un saņemt lielās algas...
Leons
L
Liepnieks ir cilvēks ar savu mugurkaulu, skaidri un atklāti formulē savu viedokli. Ēķim būtu daudz ko pamācīties no viņa. Visvairāk es gaidu to brīdi, kad visi šie klauni no PLL sāks atsēdēt savus termiņus cietumā.
Ea atbalstu VL!
E
Labuma guvējs būtu vēl viena trāpīga Kampēja iesauka. Valstij shēmu un nodokļu nemaksāšanas sekas, Kampēja klientiem-vēlētājiem stāsti par to, cik jums labi un skaisti jāmaksā nodokļus. Visiem, daudz, un arī paša Labuma guvēja vietā.
Человек
Ч
Умнейшие люди. Гордость Латвии. Странно, что Диена не написала о Шкеле и Лиепниексе в рубрике "Гордость Латвии" в эпоху дружбы Элерте и Шкеле.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas