Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Portālu "poltika.lv" turpmāk vadīs Rita Ruduša

Sabiedriskās politikas portāla "politika.lv" galvenā redaktore turpmāk būs Rita Ruduša. Viņa aizstās Ilzi Sedliņu, kas devusies dekrēta atvaļinājumā, aģentūru LETA informēja portāla producente Krista Baumane.

Rudušai ir divdesmit gadu pieredze žurnālistikā - radio, presē un ziņu aģentūrā.

Ruduša norādījusi, ka portāls "politika.lv" ir "dabisks turpinājums līdzšinējai darbībai un iespēja ar laikmetīga medija starpniecību censties pietuvināt Latvijas dzīves realitāti tam, kas deklarēts Satversmes 1.pantā - Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika.

Portāls šogad plāno ieviest arī jauninājumus. Pirmais no tiem ir reklāma, lai gūtu līdzekļus saturiskajam darbam atbilstoši portāla uzdevumam - "pozitīvi ietekmēt politikas kvalitāti Latvijā, demonstrējot pārdomātu, ar sabiedrības līdzdalību tapušu lēmumu priekšrocības un veidojot vidi atvērtam politikas procesam".

Portālu 2001.gada vasarā nodibināja \'\'Sorosa fonds - Latvija\'\'. Kopš 2003.gada sākuma "politika.lv" ir sabiedriskās politikas centra "Providus" sastāvdaļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas