Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prasa jaunu atzinumu par Ryanair līgumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lilililililiiiido
l
Labprāt maksātu īsto biļetes cenu, bez Šlesera iejaukšanās un pensionāru atbalsta. Skaidrs, ka valsts nesaņēma neko, bet ko Šlesers saņēma pretī par šādu līgumu? Kaut kādam izskaidrojumam taču būtu jābūt.
Eiropas bizness
E
Kā tas nākas, ka tepat no Skavstas ir dučiem lidojumu par 1 SEK( 7 santīmiem) un nevienam 5 eiro neprasa piemaksāt un lidosta arī attīstās??
puika
p
500 eiro uz vidēji 100 pasažieriem - biļetes cena vienā virzienā pieaugtu par ~ 5 eiro. Traģiski?
mērglis
m
par procesu taalaak netiks , viens process jau iespruudis tiesu riiklee, vajadzeeja uzreiz kriminaalvajaašnu un matiisaa iekšaa , papiirus ir parakstiijis un viss , tas muļķis jau teca ka ir parakstiijis bet neesot izlasiijis , lai seed par bezatbildiibu , ko lien amatos ja galiigi apdauziits??? arii šis gadiijums ir liidzeejis novest valsti liidz bankrotam , visa privatizaacija teepistu un pleskavas šosejas vadiibaa bija atklaata zagšana ( Lembim tad veel partija nebija , samaksaaja kretiiniem piķi un dabuuja ko gribeeja , kur tas mazais kretiins izraava naudu kad noprivatizeeja ķiipsalu? miljonaars , jedreņi feņi , ne maate tirgoja siveenus ne pats puķes audzeeja , kokapstraade ministrijaa inženieriitis ar 430 rubuļu algu ... kapteinis , vemt gribas ) Maiziitim laikam meele norijusies , vajag saakt straadaat arii prokuratuurai , nevis gaidiit sokraščeņije...
stop
s
lai tik citam netiek » skots 11:34 Tas nekas, ka ar katru lēto reisu ielido pa simtam tūristu, kas tērē te savu naudu. Galvenais, lai tik kāds cits latvietis uz to nenopelnītu! === bet kāpēc tikai vienai kompānijai apkalpošana maksā 1eur, bet pārējām 500eur? vai ja pārējie maksātu 1eur, vai ta neatbrauktu vēl vairāk pasažieru?
skots
s
Visi tikai priecājas par to, ka ar katru reisu ielido pa simtam tūristu. Taču es neuzskatu, ka man būtu papildus jāmaksā par to, lai šie tūristi uz Latviju brauktu. Vajag saprast, ka bizness ir bizness, bet valsts pārvalde ir valsts pārvalde. Viens nevar darboties pēc otra standartiem, un funkcijas abiem ir pilnīgi atšķirīgas. Ja lidosta spēj izdzīvot, iekasējot no visām aviokompānijām EUR 1 par lidmašīnas apkalpošanu, tad tam ir jābūt lidostas valdes lēmumam, kas pamatojas uz biznesa plānu, nevis uz cerību, ka gan jau valsts nodotēs ar dažiem miljoniem. Ja Peters no biznesa neko nesajēdz un neprot bez nodokļu maksātāju naudas uzturēt lidostu, tad viņš ir jālaiž bezdarbniekos. Ja Fliks spēj vadīt tikai tādu AirBaltic, kas konkurētspēju nodrošina ar īpašu statusu Rīgas lidostā (tātad pastarpināti uz nodokļu maksātāju rēķina), tad viņam arī jāiet bezdarbniekos. Es baidos, ka milzīgu daļu lidostas apgrozījuma veido uz un no Īrijas ceļojošais latviešu lētais darbaspēkus un viņu ģimenes locekļi, plus vēl tranzītpasažieri, kuri no Latvijas tik vien redz kā lidostas interjeru un skatu pa logu. Tūristi, protams arī ir, bet tad jāvērtē, cik un uz ko viņi Latvijā tērē - cik zinu, tad lielākā daļa šeit atbrauc uz divām dienām un pamatā uztur tikai Vecrīgas striptīzbārus (diez vai pēdējie īpaši punktuāli maksā nodokļus).
ekspatriots
e
Bet pasaki kāpēc man personīgi būtu jākompensē tava lētā biļete ,ja es mūžā neesmu lidojis.
lai tik citam netiek
l
Tas nekas, ka ar katru lēto reisu ielido pa simtam tūristu, kas tērē te savu naudu. Galvenais, lai tik kāds cits latvietis uz to nenopelnītu!
Alef
A
ANTIŅI! Aizies Ryanair, būs jābrauc ar autobusiem. Nav brīnums, ka valsts ir nonākusi tādā bedrē, ka te dzīvo cilvēki, kas domā tā kā jūs.
stop
s
nu tieši tā, nevienai aviokompānijai jau nebūtu iebildumu maksāt 1 eur par apkalpošanu 500eur vieta, tad tak skaidrs. būtu visiem 1 eur, lidosta pirmkārt būtu nosprāgusi, bet ja nē, tad citiem arī cenas būtu zemākas.
Karamba
K
Finālā mums būs vēl viens " smagos noziegumos apsūdzētais" mēra krēslā. Ļoti simboliski mafiozai valstij.
skots
s
Problēma jau nav tur, ka kādam skaustu citu ceļošana. Problēma ir tur, ka ceļotājiem pašiem jāmaksā par savu aviobiļeti, nevis jāpriecājas par lētām biļetēm, kuras tiek subsidētas no nodokļu maksātāju naudas. Starp citu, absolūti lielākā daļa nodokļu maksātāju ir neceļotāji.
province
p
Labāk būtu noskaidrojuši, kāpēc hubu ierīkoja nevis Rīgā, bet Skavstā, no kurienes ryanair tagad ir 35 lidojumu virzieni!!
Vēl kāds nav iemācījies, ka komentāri vispirms caur cenzoru iziet :))
Pēteris
P
Sorry, pirmais pazuda, dabuju rakstit otro, bet tad atkal pirmais paradijaas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas