Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

precizēta - Zatlera ienākumi pērn - tikai prezidenta alga; uzkrājumi latos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
He, he, he - nez kāpēc ienāca prātā 1 anekdote, ko nesen lasīju krievu izklaidējošā presē. Bet vispār neslikta, tāpēc nolēmu padalīties ar jums, cien. diskutieri! Tātad: Pie daktera ierodas pacients, stiepj tur kasti ar armēņu konjakiem, bundžas ar sarkanajiem ikriem un visu ko citu tādu vislabāko. Dakteris skatās, skatās uz viņu tādu sarauktu pieri un beidzot dusmīgi saka: "Tā!!! Un kas jums atļāva rīkoties ar manu naudu!"
Ciks
C
Vai tā žurnaliste jau strādā par apkopēju???
Auzās
A
Es gan domāju, ka kundzei nekā nav. Jo tad vajadzētu šķirties kā piem.Zelta rociņu īpašniekam un fiksi visu pārrakstīt uz šķirteni. Būs vien jātic.
ucs
u
vienalga par to atalgojumu,[pirmajā gadā ]...bet pa šo prezentēšanas laiku,stilisti patiešām... bijuši usdevumu augstumos, isveidojuši [ganiņa matu frizūras vietā ],prezidenta cienigu,... szolīdu,frizūru,matu sasukājumu...!?!? vārdu sakot vizuāli,istaisījuši par skatīgu,cienījamu...
TangoArgentiino
T
kur ta tik švakri, tādēļ tāds bēdīgs sēž :) būtu no Rumpīša pamācījies :) Bet, vispār viņš man tāds mīļš paliek :)
kādas muļķības !
k
Varēja vēl kladīti no virtuves skapīša ar izdevumu sarakstu nopublicēt
AB
A
Visa VID datu bāze automātiski tiek atjaunota reizi diennaktī un tas notiek naktīs. Atjaunojas visa datu bāze neatkarīgi vai kādā konkrētā dokumentā ir vai nav veiktas izmaiņas. Jūs tai pašā datu bāzē varat paskatīties piem. Kalviti, Dombrovski vai dajebkuru un visiem apakšā būs vienāds laiks. Starp citu, apakšā ir arī atsauce par to: VID publiskojamo datu bāzes lietotājiem aizliegts izmantot jebkādas automatizētas sistēmas vai iekārtas informācijas pieprasīšanai no datu bāzes. Informācija VID publiskojamo datu bāzē ir patiesa. Informācija tiek atjaunota reizi diennaktī.
Ofers
O
Paldies! Sapratu. Nebiju iedomājies, ka deklarācijas ir tik svarīgas, ka Jūs tās jau iesniegšanas dienā pārbaudāt. :) Mans pieņēmums bija laikam nedaudz naivs, ka Jūs un kolēģi -i-netā vid.gov.lv skatāties, kuru amatpersonu deklarācijas ir jau nopublicētas. Kaut Jūsu pieeja noteikti ir daudz ērtāka no meklēšanas viedokļa (jo ne var jau citādi zināt, kas un ko jau ir iesniedzis VID), bet pieļauj lielāku risku pārrakstīšanās kļūdu dēļ (jo nevar izmantot copy-paste elektroniski). Zatlera deklarācija elektroniski nav pieejama. Par to laiku, tas acīmredzot ir laiks, kad VID ir veikuši kādas tehniskas izmaiņas - arī personām, kuras deklarāciju šobrīd neiesniedz (nav amatpersonas statusā vairs) ir norādīts šāds datums un laiks: Informācija atjaunota: 30.03.2009 0:55:46 Tā ka te nav vairs diskusiju. Ieteikumi žurnālistikas tēmām. 1) kāpēc deklarācijas neiesniedz Eiropas parlamenta deputāti? Tas taču neloģiski, jo algas maksā no valsts budžeta (tehniski no Saeimas), nodokļu maksātāju līdzekļiem. Un ja uz Saeimas deputātiem šis nosacījums attiecas, tad kāpēc neattiecas uz EP deputātiem; 2) deputātu palīgu ziedojumi partijām un to iespējamā saistība ar deputātiem, pie kuriem šie cilvēki strādā par palīgiem. Piemēram, Ineses Vaideres palīdze ir ziedojusi gadā pat 5000 Ls, kas ir neizprotami, aptuveni zinot deputāta palīga atalgojumu. Šeit ir pamatotas aizdomas par veidu, kādā politiķi apiet maksimālo ziedojumu apjomu vienai personai partijām, ziedojumiem izmantojot savus palīgus u.c. Līdzīgi kā tiek izmantoti dažādi attiecīgās summas ziedot nespējīgi lauku iedzīvotāji. Ja interesē šādas lietas detalizētāk, tad varu padalīties ar idejām vēl.
trusis nejaukais
t
kljuuda ar pashu prezidentu? ticam, ticami... :P
Mikijs Mauss
M
Nebiju domājis Jūs, bet drīzāk gan redakciju, kura cer pievērst sabiedrības uzmanību ar īsiem skandaloziem rakstiem. Tādēļ, cik noprotu, arī tiek drukātas steigā sagatavotas un neprecīzas ziņas, kurās nav ne drošu faktu, ne analīzes, ne viedokļa. Manuprāt tā nav pareiza stratēģija lielākajai dienas avīzei, ko pārstāv šī mājaslapa.
Sanita Jemberga
S
Šogad deklarāciju iesniegšanā valda haoss - daļa sniedz elektroniski, kas kavē pieeju, jo nekad nevar zināt, kad kuram VID darbiniekam sagribēsies to apstiprināt datu bāzē, daļa arvien uz papīra. Papīra deklarācijas mēs ejam lasīt uz vietas VID nodaļā iesniegšanas dienā, dienu vai dažas vēlāk tās parādās arī elektroniski. Tā kā no prezidenta kancelejas mēs šīs ziņas nesaņemam. Šobrīd Zatlera deklarācija datu bāzē vismaz man nav pieejama. Par tām izmaiņām - nemāku komentēt, neesmu īpaši pētījusi, kā un kas VID mājas lapā maina datus. Mikijs Mauss - jā, man ir kauns par pārrakstīšanos, un par kļūdu atvainojos. Bet ko nu? Katru rītu sākt ar atvainošanos? Katru rakstu?
kāmis
k
tāpat neviens neticēs. p.s. varējāt jau drukas kļūdas arī ātrumā izlabot. citādi dienai šodien kā pa celmiem.
Ofers
O
Paldies par skaidrojumu! Bet viena lieta paliek neskaidra, Jūs atsaucaties uz deklarāciju, kura šobrīd nav pieejama? Vai tā iepriekš bija pieejama VID datu bāzē? Vai arī Jūs izmantojat informāciju, kuru saņemat no Valsts prezidenta kancelejas? Interesants šķiet arī tas 30.03.2009 par izmaiņām VID lapā, jo parasti tur figurē iepriekšējo gadu datumi, kad veiktas deklarāciju ielādes. Paldies!
Mikijs Mauss
M
Dienas profesionalitāte: 1. Sajaukt valūtas rakstā par prezidenta ienākumu deklarāciju; 2. Pārpublicēt neprecīzas ziņas par Demakovas lekcijām (no NRA). Vai medija pārstavjiem nav kauns?
Sanita Jemberga
S
Visiem paskaidroju - sakuma bija eiro un velak lati nevis tapec, ka kads kadam butu zvanijis, bet tapec, ka es, parrakstot daudzas deklaracijas ar roku, biju pierakstijusi nepareizu valutu. Mea culpa. Par ko atvainojos gan lasitajiem, kuri satraucas, gan ari deklaracijas aizpilditajam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Zatlers "pateicības" ienākumu deklarācijā nemin. VID uzskata, ka tās jāuzrāda


Zatlers deklarāciju labojis, bet «pateicības» joprojām nenorāda

LASI VĒL


Sudraba uzkrājumus no "Parex" pērn pārvietojusi uz "Nordea"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas