Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjera un Rozentāles attiecībās spriedze mazinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
west
w
Valsts slimnīcām ir uzauguši milzīgi administratīvie aparāti ar izcilām algām, ko ministre nekādi nespēj un negrib ietekmēt, kaut gan ir šo struktūru tiešā uzraudzītāja. Pagaidām nekas neliecina par nozares vēlmi valsts sektorā sakārtoties un strādāt atbilstoši mērķim. Galvenais uzdevums arvien ir peļņas gūšana, kas liecina par to, ka mēs katrs savus nodokļus, ko maksājam, varētu izmantot lietderīgāk, kā to mūsu vietā dara Rozentāle.
uzmaniga
u
gribetos redzet auditu medicinas iestades? Kur paliks sapirkta aparatura no slimnicam,kuras slegs?Vai izdalis privatpraksem? Daudz neatbildeti jautajumi...Ka Birks kluva miljonars?Ja jau tik gudrs padomnieks ka Berzins,tad vajag kadu,kas parbauda naudas izlietojumu (sanemot no pasaules bankas) Sudrabas k-dz bus daudz darba.
targash
t
Cieņu pelnījis Valdis Zatlera k-gs. Vismaz otrā reize, kad paņēmis ķildniekus aiz škvarņika un nolicis pie sarunu galda. P.S. JL un TP ir salaulāti, diez kad būs kāzas.
F policiju
F
pārbaudīt banku kontus valsts iestādēm
tagad redzam TP ruporus
t
oskari, zvirbulēni...aduliena. Stradiņiem naudas gana, skatiet banku kontus, remontu naudas, algas.....tā ir sabotāža
puika
p
Vai Lembergs nav mazliet par vēlu pamodies? Valdībām (kurās bija arī ZZS) sen vajadzēja ierobežot kreditēšanu un NĪ burbuli, nosakot vienādus ierobežojumus visām bankām. Bija taču redzams, ka bankas pašas to nevar, jo kurš gan gribētu būt pirmais un zaudēt tirgus daļu. Atsevišķi NĪ kredīti jau nebija vērtējami kā riskanti. Visiem NĪ kredītiem pretī bija ķīla un arī bankas strādāja ar peļņu. Risks bija kopējā burbulī. Valdības dzīvoja pēc ļoti liberāla ekonomikas modeļa un visiem stāstīja, ka tirgus pats visu noregulēs. Tirgus protams regulē - pašreizējā krīze jau arī ir tirgus regulācija. Lembergs tagad meklē vainīgos visās malās, kaut pats sēdēja blakus Kalvītim koalīcijas padomēs un tad no viņa nekādus aizrādījumus par valdības ekonomisko politiku īpaši nedzirdēja.
Paija
P
Circene sen kāroto amatu izcīnīs. Lācēns ir viegli pielaužams. Diemžēl Circenei tāda pati galva kā Rozentālei. Attapīgie sapratīs.
tā ir īstenībā:
t
Memmis salika biksēs, ka būs jāliek zosi Circeni, un visi ieraudzīs patieso jēlīšu pieeju - izbraukt uz nabago un pensionāru rēķina!
zvirbulēns
z
Dombrovski, izlasi šo, un saproti, tava realizētā politika ir Latvijas defolts. Latvijas valsts nedrīkst glābt privātās bankas, tām jāmirst, ieguvumi būs daudz lielāki nekā defolta sekas. ----------------------------- Latvijā pašreiz bankrota priekšā ir aptuveni 10 banku - šādu viedokli portālā Apollo.lv pauž Ventspils mērs Aivars Lembergs. "Es lēšu, ka bankrota priekšā pašlaik ir aptuveni desmit banku Latvijā," norāda Lembergs. Latvijas ekonomikā patlaban ir tik lielas problēmas tieši banku dēļ. "No ES saņēmām kredītu, un puse tiek rezervēta banku glābšanai. Cik ir ieguldīts "Parex bankā"! Vairāk nekā miljards latu! Tad jau jāsecina, ka citādi mums tās problēmas nemaz nebūtu bijušas tik lielas. (..) Ja ieskatāmies tajā pašā nodomu protokolā ar Starptautisko Valūtas fondu - tas sākas "par bankām" un beidzas "par bankām". Tādējādi secinu, ka Latvijas krīzes dziļums ir saistīts ar "Parex" un citu banku bankrotējošo vai pirmsbankrotējošo stāvokli," uzskata Lembergs. Viņš arī norādīja, ka Latvija jau trešo reizi 15 gadu laikā ir iekritusi saistībā ar banku uzraudzību, raksta Apollo.lv. "Turklāt atbildīgie par banku uzraudzību nenes nekādu atbildību. Bet mēs visi par to maksājam!? Bankas ir privāti uzņēmumi - kāpēc visiem nodokļu maksātājiem, tostarp pensionāriem, ir jāglābj privātas bankas? Kur te saskatāma tirgus ekonomika? Ja kādai privātai kompānijai būs finanšu problēmas, to arī glābs? Ar ko kapitāls, kas ieguldīts jebkurā privātā uzņēmumā, ir sliktāks nekā tas, kas ieguldīts privātā bankā? Vienu biznesu glābj, bet citu - ne." Lasīt visus komentārus [19]
zvirbulēns
z
Lācītis pierāvās, un tas priecē, bet Repšes nomaiņu TP tomēr vajadzētu pieprasīt. :)))
un
u
čelovek čepurov tipičnij poludurok. No jestj ješčo nadežda, čto polnij budet, nakonec.
Человек
Ч
Вот типично латышская статья в типично латышской газете, из-за которых Диена и пошла ко дну, потому что этот стиль пышным цветом расцвел как раз при Сармите Элерте. Уже один заголовок - просто отпад: "Напряжение между министром и премьером уменьшилось", - да что мне с того? Или что с того моему соседу Янке? То, что напряжение между ними уменьшилось, самим Розентале и Домбровскису, небось, интересно. Но нам, нормальным людям, на это - начхать. Мы это читать не будем, и уж тем более не будем такое ... покупать. А вот русский Диенас бизнес пишет о том же самом: "Розентале и Домбровский договорились: Неотложную помощь жителям окажут rus.db.lv 07.08.2009 15:02 Премьер-министр Валдис Домбровский и министр здравоохранения Байба Розентале договорились не вести политические войны и найти средства для финансирования неотложной медицинской помощи населению." Все ясно и понятно, люди пишут для народа. А теперь сравните с Диеной... Да ее шведам давно уже надо было хоть кому-нибудь продать, большое везение, что вообще нашелся хоть какой-то покупатель.
Vija
V
Man tiešām rodas arvien lielāka cieņa pret Dombrovski: nosvērts, mierīgs, pieklājīgs. Var tikai nojaust, kas par slodzi džekam šajā bardakā. Varam novēlēt -Izturību, lielu, lielu izturību!
Bite
B
TP nobijās, ka var zaudēt VM krēslu un pilnībā atklāsies gadiem sastrādātās blēdības medicīnas nozarē.
Politiskaa atbildiba
P
Ka tik vecaa nav jaunekli apvardojusi un vins palicis miksts. Tas nu bus bedigi. Ceru, ka varbut sim ir mugurkauls nepaklauties Rozentalei. Lai vina piestada naudas plusmas analizi, bez tas neko! Un lai atrod naúdu medicinas birokratijaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas