Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjeram nākamnedēļ apritēs pirmās 100 darbības dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita Alvīne
c
Alvīnīt? Es jūtu līdzi Taviem bērniem un Tev, bet ņem savus vārdus atpakaļ. Kā no miega maizi necep, tā arī no nolādēšanas. Kas par traku, tas par traku.
Zem Repšes tupeles.
Z
Tieši tā.,jo viņam nav teikšanas.
Lācītis noplīsis.
L
Ko viņam diktē ,to dara. Klusie ūdeņi, tie dziļie. Neaizmirstiet kuru partiju viņš pārstāv,kurš tautai pirms vēlēšanām meloja ,un tēloja nezinīti no saules pilsētas. Pamodās vēlā vakarā,un paklausigi piekrita visam ko citi diktēja.,tāpēc esam tur kur esam.Cetri vīri pie galda izlēma visas tautas likteni.Strunts par cilvēkiem,ka tik nauda.Darba spējīgie aizbrauks,pensionāri apmirs, un naudiņu sadalīsim.,un atkal lepni dzīvosim.
Tev. Gudrīte.
T
Vai tu neesi viena no viņu apakšniecēm,un tev tā labi maksā ,lai tu tā skaisti runātu. Tā izskatās,un tā izklausās.,jo tāds jau tādu pazīst.
Cik.
C
Sk.atoties uz to bildi var redzēt cik laimīgs ir mūsu premjers ,tik nelaimīgas valst s un tautas priekšštāvis ,nevaru noticēt.Savējiem jau var uzsmaidīt ,jo labs darbiņš paveikts savējo labā.
es
e
es teiktu - labi pastrādājuši, jau daudz padarījuši! Mazāk baidīties, droši likvidēt visas barotavas, padomes, aģentūras, ķerties beidzot klāt biezajam galam!!
kriize-ssmiize
k
Man lloti patiik laciissa darba stils, taa turpinaat. Latvija driiz plauks un zels.
kriize-ssmiize
k
Man
Protams
P
Retais pa 100 dienām var tik daudz sastrādāt! To rožu vietā nātru pušķi!
AIVARS
A
Kas tad būtu tie gudrākie un zinošākie? Tie, kuri padsmit gadus ir mācījušies un praktiski apguvuši publisko finanšu un fiskālās vadības zinības, tie kuri ar šausmām ir spiesti nolūkoties, kā muļļājas šie diletanti...
Marikai
M
Vēl tagad, kad ūdens jau smeļas mutē, daudzi tikai brēkuļo un nemēģina izķepuroties, vainojot valdību, ka tā nepareizi viņus glābj. Kas notiktu tad, kad jau pēc Jaunā gada atrumā tiktu nogriezti visi izšķērdētie miljoni , var tikai nojaust?! Tagad tik daudz gudrinieku saradies, ka riebjas viņos klausīties! Kur bijām tad, kad tika šķērdēts un izsaimniekots uz nebēdu?! Tas taču nenotika vienā dienā: sistēma ir veidota gadu garumā un tā iecementēta, ka vienā dienā noārdīt to nevar!
Vija - lielķeza
V
Lielķeza ir tā, ka tādi kā tu, tikai prasa, nedomājot par to, kur ņemt! Tad, kad deva kredītus, visi ņēma, terēja uz nebēdu, ka apreibināti nepamanīja vai negribēja pamanīt, kā valsts tika pilnībā izzagta. Kad naudas pumpītis piegriezts un valsts kase tukša, un esam attapušies mēslos līdz ausīm, tad brēcam, pieprasām un vainojam tos, kas mūs mēģina izķeksēt laukā.
Marika
M
parādīt tā īsti Dombrovskim nav ko. samazināšanu vilka līdz pēdējam, tad arī paši nevarēja saprast ko tad samazināt, sociālie partneri pāris diennaktīs atrada un tad nu Dombrovska valdība aši ķērās klāt un sāka kaut ko darīt arī paši. parādīja cik paši ir nespējīgi kaut ko izdarīt. tikai ar tautas pātagu no mugurpuses. un Āboltiņai pasolot priekšā Eiropas komisāra burkānu.
lielķeza
l
Pirmās 90 bezdarbības dienas.
loms
l
Nu malacis strādājis ir tikai divas no visām simts Un tādas piepes savārījis ka maz neliekās. Es ceru ka saimā no viņiem ne smakas nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas