Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Premjers aicina pārtraukt bada streiku pie Ministru kabineta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vim
v
Vai Jūs man nevarētu izskaidrot kādu paradoksu - šķiet nekur citur cilvēki tā nemācās kā Latvijā. Es pazīstu vairākas personas ap 40 kas papildus darbam tā mācās kā galvas kūp. Ir jau skaisti, bet ir vairāki bet - turpmāk 2 no tiem: Bet 1 - neskatoties uz masu nemitīgo mācīšanos un kvalifikācijas celšanu, Latvija ir viena no retajām valstīm, kur politiķi un personas augstos amatos nespēj pāris sakarīgus teikumus patiekt tā, lai tautai nav jāsarkst no kauna. Lielākie kretīni augstākajos amatos... Bet 2 - cilvēkiem pēc 30 ir jāstrādā, lai audzinātu jauno paaudzi un pelnītu naudu savai un valsts labklājībai un ... parūpētos par savām vecumdienām. Tā to dara Rietumeiropā. Viens no pamatuzdevumiem - saniegt 65 g.v. un aiziet pensijā ar nopelnītu pensiju un nomaksātiem kredītiem. Bet Latvijā - ap 30-40 gv paņem studiju aizdevumu un sāk celt kvalifikāciju. Vai pēc tam pietiks laika nopelnīt pensiju un atdot parādus?
gribeet nav kaitiigi
g
kaadam nepaarvarami gribas izkauties ar policiju?
blj2
b
jaa kaut kas tomer neriktigi, daudz jedzigak butu protestet pie bibliotekas, pat butu labi apnemt blokade un paralizet celtniecibu un tos 80 miljonu latu ko valsts grib maksat atdot pensionariem pensiju palielinasanai,
blj2
b
nevar saprast, kaut kadas mulkigas prasibas tie protestetaji izvirza, tiesam tada sajuta ka saorganizets lai Dombrovski nomelnotu, butu isti no tautas protestetaji tad piemeram butu prasijusi pensionariem palielinat pensijas, bet kur nemt naudu prieks ta? ir mums nauda pietiekosi kaut vai apstadina bibliotekas celtniecibu un apstadina vispar visu celtniecibu valsti un ludzu kadi 2 vai 3 miljardi lieka nauda.
pamela
p
Piekrītu jox 12:21.Tas ir cirks uztaisīts speciāli krievu ziņām lai paņirgātos par Latviju .Ieraugot vakar TV to ņirdzošo krievu Grigoriju ar salauzto degunu un krievu val. uzdriķētus protestus,kļūst skaidrs kas to visu organizē.Krievietes pa klusam tam pirmajam "piketētājam"lašu maizītes stūķēja kabatā. Un skaistule VM "bārbija" ka tik pagozēties TV ekrānā.Neliete uz godu.Kad vajsdzēja NORMĀLIEM cilvēkiem Bauskā skaidrot sl-cas likteni,tad TUR Rozentāles balināto,caurspīdīgo siena gubu gan nemanīja.TE Šķēle lika ar bomžiem pagānīt valdību.Droši,ka pēc tam Rozentāle trīs dienas mērcējās hlor'formā lai nesmird. Maitu lijas!
galvas dakteris
g
Bet varbuut nav veerts straadaat par neatbilstosu algu? Lai "darba deveejam" nemaksaataajam rodas izveele dariit slikti apmaksaatu darbu pasam vai tomeer saakt maksaat atbilstosi?
galvas dakteris
g
Tad varbuut ir veerts domaat par kvalifikaacijas celsanu, nevis seedeet uz ielas un raudaat, ka minimaalaa alga par zemu? Tas, kas straadaa par minimaalo, apzog sevi divreiz. Vienreiz sodien, otrreiz zog pats savu pensiju. Un kad aizies pensijaa, tad buus pirmais raudaataajs ka no minimaalaas algas arii pensija ir minimaala.
vim
v
Pirms sāk apspēlēt citu latviešu domāšanu, būtu vēlams kritiski paanalizēt pašam savējo. Ja minimālā alga neatbilst minimālajām eksistences prasībām, tad kvalifikācijai vairs nav nekādas nozīmes. No sabiedrības, kurā par padarītu darbu maksā algas, par kurām nav iespējams izdzīvot, neko daudz citu nevar gaidīt kā gaušanos un blēdīšanos. Pat, ja tu esi sētnieks vai apkopēja bez kvalifikācijas, ir jāvar nodrošināt izdzīvošanas minimumu no algas, kas saņemta par godīgi padarītu darbu.
dainis jox
d
Piekrītu! Kāpēc iet lapas grābt, ja vieglāk ir šādi vai arī dedzināt kaimiņa traktorus vai vienkāršī zagt. žēl, ka daļai latviešu domāšana tik pretrunīga: bieži vien kvalifikācijai neatbilstošas prasības, gaušanās par ļauno likteni, bet strādāt neiet.. Kas manuprāt jau ir galējas dekadences pazīme.
jox
j
Izlasīju prasības un nesapratu. Tie klauni grib atpakaļ sociālismu? Tā sanāk, ja brēc pēc valsts radītām darba vietām. Vispār kaut kāds bezsakars - no vienas puses valstij jāgādā darba vietas, no otras - brēc par lielo valsts aparātu. Kārtējo reizi kaut ko pa ausu galam sagrābstījuši, šā tā kaut ko saskricelējuši un nu tēlos lielos tautas aizstāvjus. Tas bomžveidīgais radījums (kas uzsvēra, ka esot invalīds - skat. Panorāmu) varēja mierīgi iet simtlatniekos lapas pagrābt, bet tur jau TV viņu nefilmēs. Vispār izskatās, ka teltis ir vai nu apmaksātas (ir tādi maksas piketētāji, kas iet visur, kur vien samaksā) vai savas 15 slavas minūtes alkstošie dīvaiņi.
galvas dakteris
g
Maasinja naaks pie tevis, jo nevari vairs saprast, ko teici un ko nee :P Nav iistaa vieta tuksu vaardu speeleem un zemas kvalitates aspraatiibaam.
Lauku tante
L
Derētu atcerēties, ka labklājība sasniedzama pakāpeniski ar smagu darbu, nevis par ķieģelu pārnešanu no punkta A uz punktu B prasot nez kādu algu. Vot šito vajadzētu visiem brēcejiem pierē iededzināt!
lux
l
_aprūpētāja_ Atvaino, lūdzu. Nez, kur tas burtiņš pazuda.
to
t
vemt gribas lasot, kādas atbildes dombrovska darbinieki sapachkajuši.. vienkārši pretīgi! trula, tukša atrakstīšanās
lux ....
l
Pareizi, latviešiem jau nekā nevajag. Nevajadzeja Saint Gobain, ne celulozes fabriku. Cukura nozari var atjaunot, būtu tik, kas to dara. Un likvidēšanā ne jau ES tiešī vainīga. Bija tā, ka darba grupās, kur notiek lielākie dīli, Latvijas pārstāvji neaizstāvēja Latvijas intereses. Ir precendenti, ka panāk valstis savu interešu ievērošanu. Portugāļei tas izdodas itin labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ministru prezidenta atbilde

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas