Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Premjers aicina Šveici atbalstīt Latvijas kandidatūru OECD

Otrdien, 12.februārī, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis Šveices vēstnieka Valtera Hafnera atvadu vizītes laikā pateicās par ieguldījumu divpusējo attiecību veidošanā un aicināja Šveici atbalstīt Latvijas iestāšanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD), portālu Diena.lv informēja Ministru prezidenta preses pārstāve Sabīne Spurķe.

Sarunas laikā premjers uzsvēra Latvijas vēlmi un gatavību pievienoties OECD, akcentējot mūsu valsts sasniegumus dažādās reformās un ieinteresētību sadarboties ar organizāciju. Tāpat premjers sniedza ieskatu darbā, kā Latvijas gatavojas eiro ieviešanai.

V.Dombrovskis augsti novērtēja abu valstu līdzšinējās savstarpējās attiecības un atbalstu pēdējo piecu gadu laikā, īpaši uzsverot atbalstu, kas saņemts Latvijas un Šveices sadarbības programmas finansēšanas periodā. Programmas ietvaros apstiprināti divpadsmit Šveices finansēti projekti par 33 miljoniem latu.

Atskatoties uz paveikto, V.Hafners atzina, ka sadarbība ir bijusi cieša un pieredzes bagāta, iegūstot noderīgus kontaktus un iepazīstot Latvijas kultūru un iedzīvotājus. Tāpat vēstnieks atzinīgi novērtēja Latvijas ekonomisko izaugsmi un pauda atbalstu mērķu sasniegšanā ceļā uz pievienošanos eirozonai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas