Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Premjers no Koķes vēlas skaidrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
an...............
a
PREMJERS VERY GOOD !!!!!!!!!!!!!!!!
Andris
A
Ja runā un raksta par skolotāju skaitu, tad nebūtu jāputro, kad runā par LIKMJU skaitu un kad par CILVĒKU (skolotāju) skaitu. Tagad vienam skolotājam, piemēram, ir 0,25 likmes, bet otram 1,25. Bet abos gadījumos raksta par skolotāju skaita samazināšanu.
naivais Domburs
n
skaidrību no zagļu ģimenes............varbūt vēlnaudu gribēs ai atdod. 5 miljoni gadā, cik gadus koķis zaga budžetu????
jautājums
j
Kāpēc ? Tāpēc, ka taisnību pateica ? Latvijas politikā jau taisnību teikt nav pieņemts... Bet varbūt vajag šo tradīciju lauzt ? Politiķiem un ierēdņiem teikt sabiedrībai patiesību ! Pilnīgi jaunas iespējas valsts attīstībai pavērtos. Jo tā melošana tautai ne pie kā laba nav novedusi. Krīze....
Orange Monk
O
Jātinas prom gan, izskatās, būtu mazajam, alkatīgajam un glumajam Mareciņam. Vismaz pirms Koķes.
Finks re
F
FINKA PAREĢOJUMS: „Pēc PSRS sabrukuma Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkanos karogus, bet pie varas būs tie paši komunisti ! Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. TAS BŪS TUKŠAS MULDĒŠANAS LAIKS ! Joprojām būs viss tas pats sliktais pret latviešiem. Bijušie komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus, viņi savāks negodīgā ceļā iegūtas lielas vērtības.
V
V
Koķe, Rivža, Roze, Augulis -ZZS un Hūtes banda rullē!
Dana1
D
Šī patiesības slēpšana līdz vēlēšanām rosina tās boikotēt. Ko labu var ievēlēt apkrāpts elektorāts? Manuprāt, neslēptā vēlētāju krāpšana (patiesību atliekot uz laiku pēc vēlēšanām) ir pakāpi dziļāka apgrēcība pret sabiedrību par līdzšinējiem balsu pirkšanas, melno vai balto kampaņu gadījumiem.
Izglītības reforma
I
Koķei jāatlaiž oranžis mēris Mareks'un vēl kādi 1000 ministrijas un aģentūru oranžie darbonīši, tad arī varēs neslēgt skolas un neatlaist skolotājus. Process vienīgi būs ļoti "smirdīgs", jau tagad redzams no kā rokas ēd arodbiedrība un daži žurnālisti...
klusais
k
Koķe ministres amatā bija jau kļūda no paša sākuma, ko tikai papildināja vēlākie skandāliņi , tai skaitā ar pseidopsihologiem. Bet atkal ir šausmīgais stāsts par koalīciju .....
Aivars L.
A
TIKŠANĀS NENOTIKS. Ministres kundze būs darba nespējīga slimības dēļ...
Paija
P
Skaidrību pieprasīt jau var, bet vai saņems.....
samija
s
Te ož pēc tā, ka Koķes kundze saņēmusi uzdevumu jebkādā veidē mest ēnu uz valdības darbu. Šoreiz ēna kritusi uz pašu Koķi.
juris
j
Izklausās, ka Dombrovskis nav bijis valdības sēdēs kādu laiku, ja vēlas skaidrību no cilvēka ar kuru ikdienā strādā. Patiesība jau viņš varētu droši nebūt Latvijā vairākus mēnešus, jo tik ilgā laikā šeit nekas nemainās.
Jupis
J
Koķei būs jāaiziet no profesores amata un jāsaķ visa darba diena pavadīt pildot ministra pienākumus. Katram ir savs mērs. Arī skaista andalūziete nespēj dot vairāk nekā viņai ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas