Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Premjers publisko telšu pilsētiņas iemītnieku korespondenci ar valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jurists
j
khemm 22.12.2009 18:13 Vestules MK diez vai ir privata sarakste. __________________ viennozīmīgi ir, jo tās ir privātas un individuālas sūdzības, kuras publiskot nedrīkst, ja vien tās nav apzīmētas kā atklātas vēstules! tas, ka tu un šeit esošie komentētāji to nezināt, liecina, ka jūsu intelekta līmenis ir zems, domāšana vāja, kā arī liecina par to, ka ar Satversmes 96.pantu neesat pazīstami vnk nožēlojami! :(
deff
d
vai tikpat drosmiigi nevareetu publiceet saraksti ar taa saucamajiem starptautiskajiem aizdeveejiem?
Kashins DaWeeD
K
Eu tu pauts!! Pisies mājās kropli!! Vilciens Rīga-maskava - darba dienās 18.10!!! Atā!! (Kaut tu pa ceļam nosprāgtu!!)
hmmm
h
Viens gan ir skaidrs - šitādu PR nav izdevies noorganizēt ne Liepniekam, ne Stnedzeniekam, ne citiem "guru". Vienkārši, oriģināli un efektīvi. Par prasību saturu 80% gadījumu gan ir kulutrāli jāpasmaida.
Valsts valodas likums
V
10.pants. (1) Ikviena iestāde, organizācija un uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) nodrošina valsts valodā noformētu dokumentu pieņemšanu un izskatīšanu. (2) Valsts un pašvaldību iestādes, tiesas un tiesu sistēmai piederīgās iestādes, kā arī valsts vai pašvaldību uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības) no personām pieņem un izskata dokumentus tikai valsts valodā, izņemot šā panta trešajā un ceturtajā daļā un citos likumos noteiktos gadījumus. Šā panta noteikumi neattiecas uz personu iesniegumiem policijas un ārstniecības iestādēm, glābšanas dienestiem un citām iestādēm steidzamos medicīniskās palīdzības izsaukuma gadījumos, noziegumu izdarīšanas vai citu likumpārkāpumu gadījumos, kā arī tad, kad tiek izsaukta neatliekamā palīdzība ugunsgrēka, avārijas vai citos nelaimes gadījumos. (3) Dokumentus svešvalodā no personām pieņem, ja tiem pievienots Ministru kabineta noteiktajā kārtībā vai notariāli apliecināts tulkojums valsts valodā. Dokumentiem, kas izsniegti Latvijas teritorijā līdz šā likuma spēkā stāšanās dienai, tulkojums valsts valodā nav nepieciešams. (4) Valsts un pašvaldību iestādes, organizācijas un uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības) no ārvalstīm saņemtos dokumentus var pieņemt un izskatīt bez tulkojuma valsts valodā.
A.
A
hm.. nav kaut kādi noteikumi par to, kādā valodā iesniedzami iesniegumi? Vai es varu arī japāņu valodā iesniegt?
hehe >>>> Turks
h
lielāku deģenerātu par tevi vēl tālu un ilgi jāmeklē :)
Iesniegumu likums
I
9.pants. Informācijas izpaušanas ierobežojumi (1) Aizliegts bez iesnieguma iesniedzēja piekrišanas izpaust informāciju, kas atklāj viņa identitāti, izņemot gadījumu, kad iestādei saskaņā ar likumu šāda informācija ir jāizpauž. (2) Ja iesniedzējs nevēlas, lai iesniegumā minētie fakti tiktu izpausti, viņš to norāda iesniegumā. Ja iesniegumā nav ietverta norāde par aizliegumu izpaust tajā minētos faktus, iestāde tos ir tiesīga izpaust, ievērojot šā panta pirmās daļas un citu normatīvo aktu prasības.
Turks
T
Nu baiss līmenis. Vienīgi Jānis Briedis un vēl Dagnis Rags pratuši kulturāli noformulēt savu viedokli. Pārējais tāda deģenerātu baurošana - drukājiet naudu, veidojiet valsts uzņēmumus! Palasot sāk reāli gribēties pirkt vienvirziena biļeti un ne jau valdības dēļ! Eh, kā vajadzētu šitos deģenerātus deportēt ar laika mašīnu vienus 25 gadus senā pagātnē un tur arī atstāt
khemm
k
Vispar atbalstu sarakstes publiceshanu. Jeb kadam ir kauns par savam prasibam?
khemm
k
Vestules MK diez vai ir privata sarakste.
Revolt
R
Visi pēdējo dienu notikumi ap komūnu liecina tikai par to ka valdība nemaz netaisās risinat aktuālās problēmas.No sakuma ir aicinajumi vardarbīgi izrīkoties un tagad centieni nekorekta veida diskriditet.
>mordredam
&
apmaksāta PR akcija ar mērķi __________________________ pat! ja šo akciju rīko šlesers (kuru ciest nevaru un labprāt samaksātu par viņa ceļojumu uz marsu viena virzienā), dombrovska valdībai nebija tiesību pārkapt ētiku, (likums un cilvēktiesības pārkaptas, tas skaidrs), bet cik neētiksam un amorālam ir jabūt, lai šīs vēstules publiskotu un pēc tam vēl komentāros izsmietu god-vārds, ja nav, lai nav... nav jēgas šai valstij, te nav cilvēku, te laikam ir tikai nelieši, kas lasa svešas vēstules un vēl ķīķina... jūs esat nožēlojami, kungi un dāmas, un vecās p---žas
>Lauku tante » > 16:39
&
nav tev tiesību!.. NAV! nav tev tiesību lasīt svešas vēstules, kuras nav adresētas tev! šajās vēstulēs iztrūkst viens vards, proti - atklāta vēstule v.dombrovskim... un, ja to nesaproti, tad tu esi vienkārši - cūka! tāpat kā dombrovskis vemt gribas par jums!
Mordreds
M
Šeit jau nav runa par protestu - te ir apmaksāta PR akcija ar mērķi esošo valdību (piekrītu - tālu no ideālas) nomainīt pret krievu - oligarhu valdību (kas pilnīgi noteikti nebūs labāka). Tas arī viss, nevienam nekādas prasības nevar izpildīt, nevienu nepielabināsi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas