Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjers rosinās koalīciju diskutēt par ministriju skaita samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Atlaist visus kopā ar 100 pārgudrīšiem un viņu konsultantiem, kāpēc jāuztur tāds bars kuriem tāpat nav nekādas teikšanas visu nosaka naudas aizdevēji!
Vuarzazi
V
Bagataa Sveicee ir tikai 7 ministri.
118
1
Jacer ka Dombrovskim veiksies ar ministriju samazinasanu un ekonomikas sakartosanu, pat ne valsts vai tautas intereses, bet kas divaini skan pasu zagligo ierednu un politiku intereses. Jo ka sava laika neviens nelasija Main Kampf un mierigi ieveleja Adolfu.. ta ari tas pats Latvija krievu aktivitates liekas nevienu nesatrauc, neviens nav lasijis cekista Adamsona murgojumus ka jau rudeni busot lieli tautas nemieri un tad vins ADAMSONS DAUDZUS TIESAS UN LIKS CIETUMOS.. te der piebilst ka Adamsons ir aktivs Usakova partijas biedrs..
nu gan
n
nU GAN LIELĪSIES DOMBROVSKIS. Vajadzētu vienkārši atjaunot pārtraukto diskusiju,ko ierosināja Godža un priekšlikumi bija arī Zalānam.Ir jau arī variants kā bija Šķēles vai Bērziņu Andra valdību laikā ,ko repšelis palielināja ,lai sastiķētu savu kliķi.
CIO
C
Savukārt zāļu iepirkumus var rīkot profesionāli iepircēji no CITĀM ministrijām (administratīvais departaments+audita deps+1 cilvēks no Valsts Kontroles), nevis bijušie dakteri, kuri saauguši ar farmācijas firmām. Pie tam katru gadu komisija cita. Vispār nebūtu korupcijas risku! :)
gājēja
g
nost ar raplm - reforma tak pabeigta - lai atlikušās f-jas sadala!
mērglis
m
lai kliķi satureetu radiija ministrijas , kameer vecaa kliķe pastaavees (viņai stipri pamati, jo noziegumi pret valsti pastraadaati kopiigi gribeeja laupiit uz paritaates pamata) nez vai kautko mainiis , jo aatraak jaunas veeleešanas , jo labaak , šitie muudži jaacer ka netiks paar barjerai , ja sanaaks koaliicija no 2- 3 partijaam ministriju skaits samazinaasies automaatiski , ....
Kuiļu Žanis
K
Ta jau Zaļāns varēs arī atgādināt par savu zicpriekšlikumu par ministriju skaita samazināšanu!
korbs
k
Tautai buutu labaaka veseliiba pie neliela veseliibas departamenta Labklaajiibas ministrijas ietvarā,tad arii departamentam buus galvenaa funkcija iedziivotaaju labklaajiiba ar labi atalgotu sanitaaru,medmaasu,aarstu paliidziibu un ar minimaalo aministraaciju.
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
To jau sen vajadzeja darit un izdarit! Nav ko vairs ilgak vilcinaties. Esam "apaugusi" ar ministrijam. Gudri un apdomigi rikojoties - vairak par pat septinam ministrijam mums pat nevajaga. Cik gudri tagad busim? Ciena - Janis J. Dimants, Jr., M.D..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas