Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Premjers: Tikai veiksmīga ekonomiskā attīstība veicinās cilvēku atgriešanos Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Citaas Eiropas zemees: Griekjijaa, Spaanijaa, Portugaalee, Iirijaa staavoklis nav labaaks un valdiibas nereti sliktaakas. Kaadeelj tad visi bruuk Latvijas valdiibai virsuu? Tachu peec daudziem gadiem jums ir pirmaa godiigaa valdiiba, kas nedomaa tikai par savam kabataam un negaadaa tikai saveejiem siltas vietinjas. Es ceru, ka naaks aarzemju investiicijas un dziives standarts no gada uz gadu uzlabosies!
Vells
V
Stiklains skatiens, perpelēšana monotonā balsī:"fiskālā konsolidācija, fiskālā konsolidācija, fiskālā konsolidācija", šis cilvēciņš takš ir pilnīgi nozombēts
Optimists
O
Kārtejo reizi skan tukši vārdi no premjiera. Vēlos lai viņs precizē mazliet, jo es neticu
Pensionāre
P
Muļķu mierinājums,sapņojiet tālāk savus rožainos sapņus,bet nevervelējiet kā grāpis vienu frāzi.
xargo
x
Es esmu IT profs, un zinu, cik pelna IT specialisti UK (mazliet vairak, ka mes, labi pelna kontraktori); Spanija, Portugale, Italija faktiski mazak ka mes. Bet runa jau nav tikai par naudu - sisadmins NAV kvalificets specialists, ta ir viena no zemakajam kategorijam; es seit esmu vecakais sistemanalitikis, UK es tadu amatu varbut varetu sasniegt pec 10 gadiem, jo: ir jazina valoda un dialekti perfekti, japarvalda civilas un biznesa likumdosanas pamati (t.sk. Skotija ), un ir liela neuzticiba austrumeiropiesiem. Tad labak pelnit mazliet mazak, bet dzivot seit - interesantaks darbs, interesantaka dzive.
kukū
k
Dombrovski tev acis taču vaļā . Ko tu tagad sapņo ar vaļējām acīm ?? Nesaprotu kāda veiksmīga ekonomiskā attīstība.... ,kurā vietā. Vai savējās kabatās.... tā ir veiksmīgā ekonomika ??/
:)
:
Latvijas nacionālais sastāvs un pasaules top 10 noziedzības līmenis nav piemērots dzīvošanai.
Pensionāre
P
Plānprātiņu ideja.
drak
d
Правильно
Tāuntā
T
Nu lai taču brauc 'augsti kvalificētie' - izlasījāt Delfi komentus par Sicīlija ieleju? Te lelle raksta par tīkla administratoru - tas tagad skaitās augsti kvalificēts speciālists? ================================== Tev zināšanai- jā. Sisadmins TUR pelna vairāk par mūsu minprezi ŠEIT. Tak mūsu minprezis ŠEIT (it īpaši pašreizējais) ar to arī ir sasniiedzis savus griestus, bet sisadminam TUR vēl ir kur augt un augt- atkarīgs tikai no paša.
zibentiņš
z
atkal demagoģiju dzen tirliņš
Sirmais
S
No Krievijas mūk zinātnieki ārsti un citi gudri cilvēki, masveidā tas nenotiek tāpēc, ka tos lubrakus nekur citur, kā Latvijā neņem.
borcinsh
b
..kamer to "veiksmīga ekonomiskā attīstība" sagaidiju - jau nopelniju labu pensiju ARZEMES !
Vai tieshaam
V
Latvijaa atgriezisies gimenes kuras pardevushas savu maju, visu iedzivi un uznemumu kas tiem piedereeja? ?????????
xargo
x
Nu lai taču brauc 'augsti kvalificētie' - izlasījāt Delfi komentus par Sicīlija ieleju? Te lelle raksta par tīkla administratoru - tas tagad skaitās augsti kvalificēts speciālists?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas