Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prezidenta komandai pievienojas ārlietu padomnieka dzīvesbiedre

No 19.janvāra Valsts prezidenta kancelejā darbu sāks Kristīna Pelša, kas veiks Valsts prezidenta padomnieces projektu koordinācijas jautājumos pienākumus, informē prezidenta kanceleja. K.Pelša ir prezidenta ārlietu padomnieka dzīvesbiedre.

Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs uzsver, ka K.Pelšas izvēlē nekāda sakara nav faktam, ka viņas dzīvesbiedrs ir Valda Zatlera ārlietu padomnieks Andris Pelšs. Viņš uzaicinājis K.Pelšu uz pili, jo labi viņu iepazinis laikā, kad bija Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs, E.Rinkevičs teica Dienai.

K.Pelšas pārziņā būs liela daļa sabiedrisko attiecību jautājumu un dažādi projekti, kā piemēram, Lielās Vislatvijas talkas un citu nacionālo pasākumu koordinācija ar Valsts prezidenta piedalīšanos. Tāpat K.Pelša strādās ar jautājumiem, kas skar kultūras un izglītības jomu, vēsta kanceleja. Līdz ar K. Pelšas pievienošanos Valsts prezidenta komandai tiks atsākts Valsts prezidenta padomnieka projekta koordinācijas jautājumos darbs. Šobrīd netiek plānots meklēt jaunu sabiedrisko attiecību padomnieku Valsts prezidenta kancelejā, informē kanceleja.

Līdz šim K.Pelša bija LR Aizsardzības ministrijas Organizācijas nodaļas vadītāja, pārraugot Latvijas 90.gadadienas koordinācijas darbu. Savukārt, iepriekš viņa veica kultūras pasākumu koordināciju NATO Rīgas samita organizācijas biroja ietvaros.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valsts prezidenta kancelejā sāk strādāt Elīna Lazdāne. Viņa savulaik strādājusi AM


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas