Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Prezidents jaunās valdības vadību uztic Straujumai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tāds ar tādu sazatika
T
Laikam vietā te ir teiciens - kukuška hvaļit petuha za to, čto on kukušku hvaļit ( dzeguze slavē gaili par to, ka gailis slavē dzeguzi).
Razbainieks
R
Varēji mierīgi nopirkt viņus, kādu pusgadu publiski tika izsolīti. Pieteikties varēja jebkurš, kàpēc nepiedalījies
Svešvalodas
S
Jā, jā un valsts kase iztīrīta tīra. Vajag apskatīties arī uz citām pilsētām- Liepāja, Valmiera u.t.t arī ir sakoptas ar mazākiem pilsētu budžetiem.
Ficuks
F
Man liekas, ka pats Kučinskis ir tikai vietas aizpildīšana telpā, bet reālais ieguvums no ieguldījuma 0
Kumārs
K
Gribules sponsors Krūmiņjūlis viņai esot ziedojis naudu, jo šī uzņēmīgā dāma uzsitīšot ar kulaku pa galdu, un Latvija dabūšot , ko grib. Tikai Jūlis aizmirsis, ka Eiropā nepieņem Hruščova tupeles sišanu pa tribīni, lai tiktu pieņemts viņam vēlamais. Varbūt gribulei būs labāko Eiropas brendu kurpes, lai neapdauzītu kulaku, un tās ieraugot uz galda, parlamentārieši apstulbs un viņa panāks visu nepieciešamo Latvijai!
P.S.
P
Prezidents izdarīja lielu muļķību, bijām gaidījuši saprātīgu lēmumu! Tagad skaidrs,jūs bruģējat ceļu uz nākošo prezidentūras termiņu!
Nerberlin
N
Tupais berliner!!!!! Viņa ir ne vien tupa, bet vispār ...... Par to promaskavisko līniju ir tā: * to tādu vajadzētu ieturēt, jo maskavieši ir tepat kaimiņos. * pie mums to ziepju arī ir savārīts vairāk par 2 bļodiņām un nav ko pieminēt drosmīgos ukraiņus, kuru superstulbības dēļ, ka tik viegli atļāvās sevi iebīdīt izmēģinājumu trusīšu lomā, lai amerikāņi varētu karaspēles paspēlēt ar krieviem, kā rezultātā tagad bezjēdzīgā postā aiziet cilvēku dzīvības, dzīve un manta. Jā, un ne jau amerikāņu !
skumji....
s
Latvijai var piedāvāt veidot krievvalodīgo partiju valdību apmaiņā pret to, ka valsts netiks okupēta, intervijā NRA trešdien pieļauj politoloģe Ilze Ostrovska. --------------------------------- Nevajag muldēt, tas nozimē 3 Pasaules karu. Pie naftas cenas 60$ par barelu, kas drīzumā briest, krievi domās kā saturēt kopā Krieviju nevi okupacijam u.t.tt murgainam idejām
viastam
v
Mūsu-latviešu nācija nav jauna-tā ir viena no vecākajām Eiropas nācijām!
elementeri
e
Nezināju, ka Kremļa žurku vidū ir arī Dzintara dubultnieks :D Amizanti, ka Kremļa rupori tik pēkšņi sākuši atbalstīt seksuālās minoritātes?
berliner
b
Viņa līdzīgi Janukovičam ietur promaskavisko līniju, žēl, ka mums nav tik daudz drosmes kā ukraiņiem, ja mēs būtu atbildīgi, tad ar mums tā neizrīkotos!
Valentina
V
Nevajad tukšu girst. Kur ir tas video!
laimdot,
l
Nu līdz šim nekas tik oriģināls un prātīgs nav bijis nevienā valdībā!
Krot
K
Viņs taču nebūs nākamā cikla PM?
VVZ
V
Stagnācija un iznīcība Vienotības izpildījumā var turpināties. Bet varēja iztikt bez lielākajiem ļaunumiem- Saskaņas un Vienotības- būtu 52 balsis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas