Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezidents pensijas dzīvokli vēlas Klusajā centrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa..jaaa!
j
A pa sejinju?
Lefty
L
Nu Valdi, kā tu tā?? Man kaut kā šķiet, ka tev vēl mazliet jāpadarbojas (jāsāk darboties) savā godāmajā amatā, un kaut kad uz termiņa beigām jāsāk par mājvietu štukot... Vai arī tu drīzumā taisies beigt pārstavēt Latvijas Valsti kā prezidents??
ledija
l
Ar kaaju pa dirsu un araaa no karalvalsts! Tas vinam pienakas! Un tikai!
vecenīte
v
Tu esi pārliecināts, ka viņam ir kauns?
Kens
K
Četri gadi kauna un pēc tam...nodokļu maksātāju nodrošināta dzīve. Nu nav nemaz slikti.
Boka
B
Manuprāt šī prakse ar īpašo pemsiju pēc prezidentūras un citiem bonusiem ir jābeidz. Latvijā Prezidents nebūt nav tas atbildīgākais amats.Salīdzinājumam tad Ministru Prezidets dabū rukāt daudz vairāk un atbildīgāk, taču tam neviens nekādus bonusus pēc tam, kad pilnvaras beigušās nepiešķir. Zatleram (var būt vairāk Zatlerienei) izskatās, ka šie bonusi ir bijuši, kā kārdinātājs , lai pat pi;nīgi nesagatavots un nepiemērots piekristu ieņemt šo amatu. Un tagat pēc 4 gadu pilnīgi bezatbildīgas, nekompetentas rīcības, neko labu neizdarot Latvijas labā, latvijas nodokļu maksātāji maksās šim Zagleram mūža pensiju un nodrošinās laimīgas vecumdienas. Man tas neliekas adekvāti.
ufo
u
Neko nav izdarijis,bet jau sasapņojies pargreznu dzīvi uz tautas rēķina....................
hau
h
J aZatlera kungs paziņotu, ka laikā, kad valsts faktiski bankrotē, viņš atsakās no visādām privilēģijām, tais skaitā paliek bijušajā dzīvoklī - viņam tak tāds ira - bija tak labi pelnošs speciālists, tad cilvēki padomātu - viņš gan ir riktīgs vecis. Bet tagad - vienkārši nožēlojami - nu cik var rīt... tāpat pēc gadiem pašu ēdīs tārpi.
es
e
Varbuut nevajag visus bijusos aplaimot ar tadu ieguldijumu? Ipasi jau sados finansialos apstaklos? nez vai citas valstis ta ir, kaut ka nav dzirdets, ka Francijas prezidnetam pec tam butu majvieta iedota par velti. Pensija ir cita lieta, bet ta bus tik liela, ka par to jau nu ikmenesha maksajumu Zatleru gimene vares atlauties!
vecenīte
v
Paskaidroju. Tāpēc, ka tautai ir jāzina savi varoņi. Tāpēc, ka ir tikai divu veidu informācija, ko ir iespējams par prezidentu pāri publicēt - ko jaunu iepirkuši, pasūtījuši, iemācījušies (atceraties polonēzi un runāt mācīšanos?) par valsts līdzekļiem un to, ka prezidents šodien domā pretēji tam, ko viņš teica vakar.
gm
g
Simboliski, ka Zatlers jau tagad domā par dzīvokli pēc termiņa. Acīmredzot tik daudz jau saprot, ka otro termiņu neviens nepiedāvās. Ja tic TP mutes bajāram GBērziņam, tad viņš var tikt atlaists vēl atrāk.
zaglers
z
Gribēt nav kaitīgi,Valdi :) Ko Tu esi darījis mūsu(tautas) labā,ka sāc jau GRIBĒT ?! Tauta arī GRIB,labi dzīvot ! Ar savu algu,un šodienas zemajām cenām uz nekustamo īpašumu,varēji jau paklusēt,un nopirkt par savu naudu !!!
spunde
s
stājoties prezidenta amatā smalki aprēķināja, kas viņam par to pienāksies . Viens vienīgs aprēķina cilvēks , knapi pastrādājis ...jau vēlas to un šito.
asharaf
a
Mani vairāk interesē - kam šobrīd dotajā situācijā ir izdevīgi publicēt šāda satura ziņu (un daudzas līdzīgas)? Jeb varbūt tas ir arī mēģinājums novērst uzmanību no šobrīd svarīgām lietām? Pataisīt latviešus par nikniem, vairs domāt nespējīgiem dzīvniekiem?
zic
z
tas ir viss par ko šis vīrs ar savu mantrausīgo sievu domā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas