Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prezidents uzskata, ka Godmanim jāturpina strādāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai šlesers vēl ņirgs ?
v
Nupat varam klausīties pa Latvijas radio 1 Valsts kontroles atzinumu, kā ŠLSERS visu laiku sabiedrībai ir pūtis pīlītes par lidostas sekmīgu attīstību. Izrādās, ka tā visu laiku VALSTS LIDOSTAI IR MAKSĀJUSI NELIKUMĪGI DOTĀCIJAS. Par iepriekšējiem 2 gadiem - 8 miljonus! Pie tam tās ir izlietotas nelikumīgi. Te nu Jums ir tas "saimnieks" Šlesers ar savu valdi un padomi, kas dzīvo uz valsts budžeta kakla.
Kaut kas sausmigs
K
Slesers pats nirdz par to vins pats saka, Godmanis vispar neruna ar zurnalistiem jo uzskata sevi par monarhu kas stav pari visiem mirstigajiem pingviniem, tautu pataisa par vergiem, urra.
TanteSidra
T
tieshi Shlesers pashlaik izskatas Godmanja valdibas kapracis, varbut ka Godmanis pats to jau ir apjautis. ziedojot savu atslegas figuru Shleseru, aizsutot to negaidita demisija, vai telaini izsakoties iedurot tam mugura un izmetot pa logu apeshanai - 100 punktu ka Godmanis varetu glabt pats savu politisko nakotni un varetu stradat lidz nakamam veleshanam. aizvacot Shleseru gan ir jasadala gabalos viss vinja astonjkajis ta lai galvas vai astes neataug. Roze, Slakteris un dakteru ministrs Eglitis ir mazi garinji kas var tikt pec tam roteti lai uzlabotu valdibas darbu.
TanteSidra
T
DELFI (c)Cilvēks no malas, 27.01.2009 01:23 _..Satiksmi varētu apvienot ar Reģionālo attīstību, jo tas ir vistuvāk pēc būtības..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ man patik shi doma. Regionalas Attistibas Ministrija ar taja iekljautu Satiksmes un Sakaru departamentu - tas butu pat ljoti sakarigi. un ministrs tur varetu but tas pats Zalans, departamenta vaditajam gan nevajadzetu but no LPP.
ZAGĻI ZAGS!
Z
Kamēr Godmanis vadīs - ZAGĻI ZAGS! Šlesers algo Godmaņa meitas, Roze izmaksā Slaktera ģimenei! Ko vēl nezinām par šo riņķa danci?
smaidish
s
viņi tak ņirdz tautai acīs, jālaiž mūža brīvdienās !!!
art
a
Kauna dēļ Šleseram nebūs jāmirst.Tas ir pilnīgi droši.Par ko jāuzņemas atbildība ?Par šlesera izlaupīto Latviju.Vai par viņa paša izdarībām viesnīcā Latvija.Izskatās,ka Šlesers domā ,ka Latvijas valsts ir viesnīca Latvija un turpina pleiboja gājienus.Cits aiz kauna zemē ielīstu,ja par viņu Diena būtu uzrakstījusi Astoņkāji.Šķiet ,ka viņu varētu glābt tikai Ķīnas sveiciens.
Zieds
Z
tagad konkrēti zinu ka prezidentam nav mugurkaula tiko pateica ka valdībai vajag jaunas sejas,bet pēc pāris dienām,ka grib redzēt tās pat vecās-laikam atkal zoodārzā bija-tagad vairs neticu nevienam
Lelle
L
www.tribine.lv: Zatlers nesen , pēc 13. janvāra tautas protestiem, kas beidzās ar masu nekārtību izvirdumiem , ar lūgumu Zatleram atlaist Saeimu, nāca klajā ar asiem paziņojumiem , kas līdzinājās uzkliegumam valdībai un Saeimai , ka rosinās referendumu par Saeimas un valdības atlaišanu , tomēr neko nav sapratis, jo atkal savās darbībās , nopirkti jauni auto , kad valsts pārvaldes aparāts savelk jostas , neko nav mācījies. Šāda Zatlera neizpratne par politiskajiem procesiem Latvijā liecina , ka Zatleram ir problēmas saprast tautas un valsts patieso reālo sociālo, politisko un ekonomisko stāvokli. Acīmredzot Zatlers nesaprot , ar ko viņam Saeimā un valdībā ir darīšana. Uzkliegums valdībai un Saeimai pēc 13. janvāra grautiņiem , ka tiks rosināta tautas nobalsošana, liecina , ka Zatlers turpina spriest un rīkoties, pirmkārt, savu interešu vadīts. Zatlers pilnīgi vienaldzīgi uztvēra Tautas sapulces aicinājumu pagājušā gada novembrī atlaist Saeimu. Iespējams , ka valsts nebankrotētu, ja Saeima un valdība tad tiktu atlaistas.Uzkliegums par iespējamo rosinājumu atlaist Saeimu un valdību atgādina ārsta manipulācijas ar slimnieku , cenšoties iedarbināt tā pretestību un imūno sistēmu ar mērķi , lai atveseļošanās process paātrinātos. Uzkliegums Saeimai un valdībai beidzās ne ar ko - turpinās sarunas par mistisku valdības izlīguma sastāvu, lai gan jautājums netiek izskatīts pēc būtības , runas notiek par procesuālām darbībām , kas neko Latvijas ekonomikā pozitīvu nespēj ienest. Tautai jau sen ir zināms , ka Saeimā un valdībā ir politiskie līķi , kas neko nespēj vairs tautas labā izdarīt.Zatlers to līdz šim nav pamanījis , tomēr joprojām turpina ārstēšanu ( sarunas par varavīksnes ! valdību ). No Saeimas un valdības puses , kur atrodas politiskie līķi smird jau sen , ne par velti tauta Saeimas un valdības ēkai izsita logus... Bet , kā ar Valsts prezidenta pili ?
Janka
J
To tik viņi gribētu, lai atlaiž valdību. Kamēr meklētu jaunos ministrus, tikmēr varētu sašeftēt vēl lielākus s***s.
nepopulārs
n
Piekrītu Zatleram. Šķiet, ka Godmanis vienīgais ir spiests tiešām strādāt. Pārējie mēģina padarīties kaut ko savu partiju labā. Ja jau pat Zemkopības ministrs nav varējis pastāstīt, ka zemniekiem ar kredītsaistībām ir tieši tik slikti cik ir un premjeram jāprasa zemniekiem vai tā ir taisnība vai tas ir tikai politiskais spiediens...
Berta
B
Godmanim varbūt ir Saeimas lielākās daļas uzticība, bet pašai Saeimai neviens vairs neuzticas.
incanti
i
ar ko viņi Zatleram piedraudēja, ka šis noraustījās? atņems naudu, mantu, māju, mieru, sievu, dzīvību, godu, politisko seju, rokas? Kas viņam visdārgākais? Par ko notrīcēja sirds?
...xxx
.
laikam jau vairs nav ne kripatinas kauna varai,ja pastav uz PINGVINA-godmana itka pareizu darbibu.skumji.nezvai tautu vairs vares apturet no protestiem.ari SHLESERAM uz atrako butu jaizvacas no valdibas.NEVIENS TAK TAI BANDAI VAIRS NETIC un NEUZTICAS.
Arturs
A
Tas gan :-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Godmanis aicinās JL valdībā; JL tam neredz jēgu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas