Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Prokuratūra: Dombrovskim nav varas pār KNAB vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kris
k
Nevis lietussagi vajadzīgi, bet likumus ievērot. Ja neievēro likumus, tad var atkārtoties logu dauzīšana arī pie MK. _________________________________ Pareizi, Ēlerte un Atis Lejiņš organizēja ''lietussargus'', kacināja tautu par muļķībām. Bet viņu pašu plāns bija- nogāzt Kalvīša valdību, lai paši vēlāk tiktu pie varas- un tika arī! Atis Lejiņš- pilnīgs sarkanais, kas labi zināms visiem ASV, tagad sēž LV valdībā. tāpat Ēlerte, super sociāliste un Sorosa kucēns, tagad groza lietas. Un muļķīši atkal skries ar ''lietussargiem'' ? Vienkārši apbrīnojami, kā latviešiem patīk būt manipulētiem.
kris
k
Vienkārši apbrīnojami, kā 2.miljonu maza nācija sevi nīdē ārā! Apkaro, denuncē, plēšas, veido visādus neizprotamus pusmilitārus grupējumus(KNAB), un tas viss ar saukļiem : jāsakārto Latvija! Bet te drīz vairs iedzīvotāju nebūs, darbspējīgie būs aizbēguši, bet varas gaiteņos,šķiet, to pat neviens nav pamanījis. Un tika spēlē savus kariņus, vienalga, kurš tajā brīgi ir tajā saucamajā pozīcijā kurš opozīcijā! _________________________________ Tieši tā- un visas tās jezgas ar Knāb vai neknāb- tam nav nekādas nozīmes ne LV ekonomikas ne pilsoņu labklājības attīstībā. Viss tas ir samākslots žurnālistu pīles veidojums, lai nebūtu jārunā par nopietnām lietā. Škiet ka LV žurnālisms ir zemākais Eiropā. Absolūti nejēgas, un kā var cilvēki uz šīm muļķībām uzķerties?
Anna
A
1. Laikam ir grūti šīm Vilnītim maksāt rēķinus un uzturēt draudzeni un viņš nolēma nolīgt savu draudzeni, bijušo Miss Bikini par galvēno speciālisti KNAB birojā. Droši vien labākos kandidātus ar attiecīgo juridisko izglītību nevarēja atrast. 2. Gribētos uzzināt, par ko tika atlaisti aptuveni 20 cilvēki un paņemti "savēji" "pareizi" birojā šī pindonosa valdīšanas laikā? 3. Kā var efektīvi strādāt cilvēks, kura personas parāds ir aptuveni 220 000 € + uz sievas daudz kredītu? Šeit jūs neredzat korupcijas risku paša birojā? 4. KNAB darba rezultāti nav redzami. Un viss tas tādēļ ka "TP” ieliko to. 5. Var atgadināt, kādi faktori ietekmē Vilnīša personīgās intereses un biroja darba rezultātu: - radinieku nodarbinātība, īpaši bez atbilstošas juridiskas izglītības. - lielo kredīti vai radinieku lieli kredīti. Pirmais ieteikums: atlaist.
kuba
k
Nevis lietussagi vajadzīgi, bet likumus ievērot. Ja neievēro likumus, tad var atkārtoties logu dauzīšana arī pie MK.
puaro
p
Vienkārši apbrīnojami, kā 2.miljonu maza nācija sevi nīdē ārā! Apkaro, denuncē, plēšas, veido visādus neizprotamus pusmilitārus grupējumus(KNAB), un tas viss ar saukļiem : jāsakārto Latvija! Bet te drīz vairs iedzīvotāju nebūs, darbspējīgie būs aizbēguši, bet varas gaiteņos,šķiet, to pat neviens nav pamanījis. Un tika spēlē savus kariņus, vienalga, kurš tajā brīgi ir tajā saucamajā pozīcijā kurš opozīcijā!
oi, da čago
o
Nu - un ?!? Ta tie glumie dēļ tā mazāk glumi - vai mazāk dumi - paliek ?
oi, da čago
o
- pietiek atcerēties, kā tie paši jēlie uz Loskutovu sākumā brauca virsū - tak stulbi bez gala viss tas bija, un pēcāk - lielais kamrāds tagad - tādi tak nav par pilnu ņemami .
IncParaac
I
"Valdis Dombrovskis - cik izlēmīgi var šobrīd rīkoties - KNAB darbību glābjot ar Vilnīša noņemšanu?" EmsīšDolārzaļie ZZ - pēc Hūtes diktāta - sargās krimināllietas "nesteidzīgumu"?(Halo, Pēda?) PLL - rumpīšašisti - sargās Partiju miljonLs Sodnaudu?(Halo, Vilnītis?) Sim-bi-o-ze? Noziedznieciska - bet dabīg/noturīga - vienotība? Ar skaidri izprotamu - ieguvumu? Gaida? Ko liecina Zatlera:"Premjeram jāspēj gādāt KNAB kārtību, darbspējību! " - paziņojums? Labi rūc, Lauva? Zootrusīc - "no lapas dzied"?(Halo .. " Jakāns - vēl tiesājas pret Eināra Repšes rīkojumu likumību? Klīdza, klīdza - Vinetmuižniece - Jakānu aizstāvot? Ko ieguva - Klīdzēja? Smalku Latvijas Sudraba Cerību Pavedienu uztur Tāleres nāve kamerā?(Neceļ klausuli?) Pēda, Muižniec!(Halo, halo!Bingo?)) Kā jūties, vinet/juri?
loceklis
l
Kam tad ir? Lembergam?
Oma -Saipo
O
Es arī cītīgi vēroju šo vadītāju ,un sākumā radušās aizdomas par ielikteni ar mērķi sapluinīt Knābi, ir attaisnojušās! Vilnīša kungs cītīgi realizē shēmotāju plānus, kuru izpilde ļoti aizkavējusies, jo Loskutovs neattaisnoja uz viņu liktās cerības! Es arī ietu uz mītiņu, lai paustu attieksmi pret Vilnīša kunga kaitniecisko darbību!
Saipo
S
Kopš šai iestādē tika apstiprināts Vilnīša kungs, esmu cītīgi vērojis šo jauno vadītāju ,man jāsaka ,ka viņš ir ļoti patīkams un gudrs cilvēks, balsoju par viņu un ja būtu nepieciešams,tad ietu arī uz mītiņu,lai viņu aizstāvētu.Vēlu viņam možu garu un izturību.
Berta
B
Precīzi.
pārdomas
p
Cik ilgi šī valstiskā NEJĒDZĪBA VILKSIES, KATRAM TAČU JĀDARA SAVS DARĀMAIS. NEVAR VAI NEGRIB SADALĪT VARU.
artis
a
Nav gan dzirdēts, ka viņš darītu to, kas jau bija jādara pirms 15 gadiem! Tā vietā viņš ir ieriktējies premjera krēslā!!!!
YL
Y
Interesanti vaiLETAS skribenti , vai arī DIENā uzcepa tādu idiotisku virsrakstu.? Kam jūs gribiet uzkakāt uz galvas? Sev?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas