Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prokuratūra iesniegumu par Bičkoviča atbilstību pieejai valsts noslēpumam pārsūta SAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vanda.
V
Tiesnesi! Es neagidītu SAB lemumu, jo tas būs tev nelabvēlīgs, jo citādi nevar vienkārši būt. Aizdomu ēna ir pamatota. Tev nebūs augstākas pielaides. Bet negaidot so lemumu atkapties no amata, atrodot pieņemamu ieganstu.
Vairis.
V
Bičkovič, es klusi nenamāni itkā saslimtu un atstātu šo amatu. Priiekš tiesa priekšsēža lieta nav īsti korekta.
Gundars
G
Ja Bickovics paliek amata, es baidos ka valsts un valdiba zaudes pedejo graudu cienas kas paliek musu valsts iedzivotajos. Si Bickovica lieta ir tik apsurda gruti atrast attieciegos vardus to paskaidrot. Bet ka Seglins ir saiastits sai lieta un vins censas so lietu kluset, parada ne tikai kads nelietis un hipokrits un melotajs Seglins ir, bet laikam atspogul visu Latvijas valsts attieksmi uz LIKUMIBU. . Atstat bledi un melotaju (bleziem un melotajiem tacu drikst uzticet valsts noslepumus, vai ne?) Augstakas Tiesas prieksedetaja amata ir tiesi Latviesu poitiska gaume un stila. Ta ir perfekta aina Latvijas politika. Apsveicu visus jus drankus kuri piedalas un uztur Latvijas korumpeto tieslietu sistemi.
tumulkāns
t
Viss loģiski, ja neatbildīs prasībām, noņems no amata! Tev tas laikam nepatīk?
vētra glāzē
v
Nekas taču nenotiks. Lembergu arī paņēma , bet pierādīt neko nevar.. Runājot par nacionalitāti - ir dīvaiņi,kam izdevīgi būt vai latgaļiem vai krieviem, atkarībā no situācijas. Kā saka - kažoks ar divām pusēm...
Dusmīgais
D
Nu nedrīkst trešo varu Valstī vadīt cilvēks, uz kuru krīt kaut mazākā aizdomu ēna, ka viņš varētu būt krāpies, pie kam tik būtiskā jautājumā - pilsonība! Ja mēs pieveram acis un sakam, ka tas jau nav nekas liels - nu sen tas bija, viņš tak te visu laiku ir dzīvojis, runā latviski utt., tad mēs apsolūti nonivilējam likuma burtu un garu. Tad nevar prasīt likumpaklausību un morāli ētisko normu ievērošanu no ierindas pilsoņiem, jo, pilsonim redzot šo visu, nevar būt ne mazākās pārliecības, ka attiecībā pret viņu tiks spriesta taisna tiesa, ja viņš nonāks tiesas priekšā. Nerunājot jau par to, ka, ja Parlaments šādus cilvēkus ieceļ amatos, tad pilsonim zūd ticība, ka likumi šai Valstī tiek pieņemti visas sabiedrības interesēs. Pāris gadus atpakaļ, kad valdība, kuru stutēja TP, LPP/LC, ZZS un TB/LNNK, ar putām uz lūpām no parlamenta tribīnes kliedza par toreizējo KNAB vadītāju A. Loskutovu, ka viņš ir nekavējoties jāatbrīvo no ieņemamā amata, jo, lūk, KNAB esot "paraugiestāde" un tās vadītājam nekavējoties jāatbild par viņa darbinieku zādzību! Tagad šo partiju pārstāvji klusē kā ūdeni mutē ieņēmuši, ir redzamas vien M. Segliņa aktivitātes, kur centās, lai sabiedrība neko neuzzinātu un tiesa nevarētu spriest, kuram ir taisnība. Salīdzinot ar tā brīža situāciju, Augstākā tiesa ir oficiāli definēta kā trešā Valsts vara, kurai, salīdzinot ar kaut kādu tur "paraugiestādi", ir jābūt kā likumpaklausības un morāli ētisko normu etalonam un daži tūkstoši nozagtas naudas ir nieks, salīdzinot ar Valsts prestižu, kurš tiek grauts ar šādu aizdomu ēnu. Iepriekšējos komentāros lasīju polemiku par to kā rietumu sabiedrības mēdiji smejas par Latviju, kāds cits komentētājs oponēja, ka tik daudz latviešu ir ar ļoti labu slavu un reputāciju pasaulē. Piekrītu komentētajam, kurš uzskaitīja latviešu labās īpašības un pasaulē atpazīstamus cilvēkus, jā, šadi cilvēki dara godu mūsu Valstij. Bet par mums var un vajag smieties, jo latviešu tauta, jau tik daudzus gadus, vēlēšanās iet un balso par "smukām frizūrām", "sakoptām pilsētām", "gāzi grīdā", "lielākajiem kretīniem", "drošības garantiem" un citiem pasaku tēliem, lai pēc tam gānītos par to, ko paši izdarījuši.
KLM
K
Toties nenormālā valstī tas ir normāli.Bet kas negrib nenormālā - Īrija nemaz tik tālā.
Zigurds
Z
Ar tādu aizdomu ēnu nevienā normālā valstī kādu valstisku amatu nav iespājams ieņemt.
rudenis
r
dzeris 04.09.2009 17:54 Ja Bičkovičam būtu kaut mazāka izpratne par to, kā viņa dēļ Latvijas prestižs kārtējo reizi cieš, nemaz jaunerunājot par tiesu sistēmas prestižu, viņš sen būtu atk'āpies pats, ir viņš vainīgs, vai nav, tas vien, ka viņš to nedara, jau liecina, kas viņš par cilvēku, un, ka viņam nerūp nekas, izņemot viņu pašu. Bičkovičs ir atkarīgs no tiem , kas viņu ar noteiktu nolūku iebīdīja. Viņš nedrīkst patvaļīgi aiziet. Tādu nodevību nepiedos. Protams, arī tā ir domāšana par sevi pašu.
DD1
D
Bičkoviča "nevainojamaa" reputaacija ekvivalenta Latvijas tiesu siteemas prestizham.
nja
n
Ko pīpējam?
drakons
d
Sorosīdi, jūsu lieta ir netīra, jo jūs kalpojiet velnam - naudai!
Pauls
P
Reiz bija prokurors no Limbaziem. Nodzeries lops. Nemaz nevareja parunat. Dabigi spriedums ieintresetiem par labu
Juridiska kriminala sazveresti
J
prokurori ir netiraki neka manas apaksbikses 2 nedelas laukos. Nesmu parsteigt ka prokuratura tik debila. Mes jau zinam ka tiesnesi un prokurori ir tisam izveleti lai uzturet musu kriminalo valdibu. prokuraturas un tiesnesu riciba ir LOTI VIEGLI PROGNOZEJAMA. zEL KA lATVIJA VEL ARVIEN CHEHISTU VALSTS Lielako dalu iedzivotaju to nemaz nezina.
dzeris - Kāmis
d
Un, kur tu ņēmi, ka es savu viedokli uzdodu par absolūto patiesību? Mans viedoklis ir tikai mans viedoklis, nekas vairāk. Un tiem, kam Latvijā bizness, investīcijas, tiem, kas par Latviju interresējas, pat ļoti interesē, kas Latvijā ir AT priekšsēdētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas