Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prokuratūrā par 13.janvāra grautiņiem sāk 46 personu kriminālvajāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaydence
K
Grade A stuff. I'm unqusetinoably in your debt.
Gracelyn
G
Hey, you're the goto epxret. Thanks for hanging out here.
NOMALE
N
Biju tur 2009. janvārī. Tā kā, beidzoties mītiņam negribējās iekļūt ļaužu plūsmā, devos projām agrāk, bet prom ejot, izdomāju pavērot, kas notiek pie Saeimas. Tur (vismaz manā redzes laukā) atradās 1 (!) kārtībnieks no apsardzes vai policists, bet pie Letonikas veidojās un kustējās vairāki sīki melnās ādas jakās un melnās kapucēs tērpti pulciņi. Gar šiem pulciņiem tusēja Ušakovs.
K
K
Kāpēc pie atbildības nesauc Demakovu- tieši viņas konkrētā rīcība miljonu izsaimniekošana notika tieši pirms 13. janvāra un izaicināja cilvēku protestus? Kāpēc viņu viņas ,, 3Brāļus'' netiesā?
MV
M
jā Garanča izgāšanās bij skaista-biju klāt tiesā
kaka
k
nav jau nevienu organizatoru nokjeerushi.... tikai nevainiigus cilveekus lielaakoties. tagad censhas safabriceet lietas, lai neizgaaztos.
zvirbulēns
z
Būtu jāpiemēro amnestija! Visu šo cilvēku samaitātās dzīves ir uz SCP Štokija, Pabrika sirdsapziņas, viņi skatījās pa logu un neizgāja jauniešiem pateikt - nevajag ārdīties. Nožēlojami!
valdis
v
baidos ka tie ko Jūs taisaties šodien vai rīt tiesāsJūs . cik vēsture ir nežēlīga pat pēdejos gados bija kas tiesāja ,iznīcināja pat nepaklausīgos veselas tautas bet te-savus izmisušos cilvēkus kuri deva jums varu maksā par darbu par to ,bette... briesmu lieta sašutums pret alkatību cinismu un vienas dziras bodes logi uz sagrautas valsts fona
!
!
1. janvāra naktī Amsterdamā notiekošais bieži vien ir kas līdzīgs, tikai neviens nedraud ar 15 gadiem cietumā. Nulle emociju. Būs arī LR savi politieslodzītie. PSRS pieredze taču ir tik viegli pārņemama, kamēr politikā un amatos tup zināniskajā komunismā skolotie. Beigsies ar to pašu.
coment
c
Vai tā nav Garanča, kas jau izgāzās lietā pret Latvijas Nacionālās frontes biedriem Aivaru Gardu, Līgu Muzikanti un Ilzi Liepu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas