Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Providus: neiecietība medijos mazinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pdf
p
tada gadijuma, ari tu, stulba zose, esi "iesaistita," jo ari komente so petijumu )))))
Starp citu
S
Jūs arī nemākat lasīt, jo 'iesaistīts' latviešu valodā nozīmē arī komentēt, piedalīties preses konferencē un vadīt portālu, kura veidotāji izstrādā šādu pētījumu. Es neminēju, ka esat līdzautors.
zenta
z
Sorosītu salidojums!
Rasma
R
To do es izbaudiju nupat Riga, sapratu, ka veikalos pardevejas velas, lai cilveks runa krieviski- kadel un kapec? Te Amerika ari spanu valoda nak , bet mums ir tulki, kuri var partulkot no spanui uz anglu valodu - kapec tas nav Latvija? Latviesu valoda, ka te amerikanu, ir galvena valoda, ja cilveks nevar iemacities un in grutibas, tad tulks partulkos - bet, ja cilveks dara to ar spiti, tad jau ta ir vina /vinas problema - kapec tai jabut valsts problemai? Ja civeks nesaprot,bet velas savu lietu, kur ir tada pasaule - ta ir cilveka neiteligence un nesaprasana ka iet lieta un nav vairs ka bija...;
Sems
S
BET, Providus neieciet'ba palielinās ?
Smile
S
Nebūtu latviešu "nacionālistu", būtu miers un kārtība. kaut kā tā stulbi sanāk...
Dmitrijs Petrenko
D
acimredzot, jus nemakat lasit pavisam )) jo Dmitrijs Petrenko nebija iesaistits petijuma. vins tikai komenteja. ta ka lasiet petijumu drosi, ja vien spejat.
Starp citu
S
Nekad neticēšu nevienam pētījumam, kur iesaistīts Dmitrijs Petrenko. Palasot tekstu ievietotajā saiti kļūst skaidrs, ka galvenie apvainojumi vērsti latviešu preses virzienā. Kaut gan īstenībā ir pilnīgi pretēji - vislielākā neiecietība nāk no krievu valodā iznākošajiem preses izdevumiem un portāliem.
Krams
K
Man liekas, ka Providus piesavinātā "ētikas garanta" un pasaules soģa loma nu galīgi nesaskan ar dzīves realitāti. Tad lai pasaka skaidri un gaiši, ka Latvija nav bijusi okupēta, un Latvijas Avīze melo, rakstīdama, ka tā bija. Lai paskatās, cik daudz melu tiražē krievu mediji. Satversmes 100.pants, man liekas, ir apdraudēts - Providus Patiesības Padome sākusi darbu.
lauķe
l
Vai Providus cer , ka žurnālistu "pieskatīšana" būs panaceja pret "atbrīvotāju" tautas uzkundzēšanos pamatnācijai?
riņķī apkārt
r
Vai vēstures fakti, jeb šīs dienas realitāte mainīsies tādēļ, ka tiks vedotas kaut kādas īpašas žurnālistu "kopienas"? :)) Vai kāds ir spējīgs Latvijas krievu pārliecināt, ka viņš nav vismaz atbrīvotāju pēctecis Latvijā? Par ko te Providus sapņo?
@
@
Tad jau labi, ka tikai blogoja, lai arī ko tas nenozīmētu. Ja vēl būtu arī rakstījis, kazi, varbūt nevarētu i sasmelt arī šī radikāļa (saskaņā ar manis novēroto un jūsu nule apstiprināto) sastrādāto. Ph.D.M.u.K.
v aldis
v
bet jēga?suns rej-karavane soļo tālāk
M.Dz.
M
Bāc, kur var būt tādi cilvēki - Streips taču Dienā nav rakstījis. Streips blogoja. Tāpat kā tagad blogo Visu Latvijai un vēl visādi tamlīdzīgi radikāļi.
zvirbulēns
z
O, jā, visi tādi mīļi jauki palikuši :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Providus pētījums "Izaicinājums pilsoniskajai līdzdalībai (2007-09)"

Mediju ekspertes Andas Rožukalnes prezentācija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas