Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PS: Parex lieta – Latvijas korupcijas indikators

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Apspriedām 'gimenē vai kņada ap PAREX ir politisks pasūtījums - tai skaitā (Sudraba pošas uz politiku ?), vai žurnālistu tukšpaurībā sacelta kņada. Pilsoniskā Savienība piedāvā trešo variantu - politiskā tukšpaurība.
Uzreiz cietumā.
U
Tā arī ir, jo savādāk jau nav iespējams pašā krīzes karstumā pamanīties izzagt no nodokļu maksātāju kases 800 miljonus, uz tā rēķina apgriezt daudzas būtiskas nozares un atļaut vecajiem šuher-maheriem joprojām saņemt simtos tūkstošos ikmēneša dividendes. Pie tam, kā Godamanis atzina, K&K paši ir samazinājuši savējos noguldījumus pareksā pirms atdošanas valstij, t.i,. paši ir pārdzinuši projām piķi. Amerikā šitādi jau sen sēdētu cietumā.
čukča
č
sodit vaingos un latvju tautas izncintjus ar galvas nocirsanu.
dzeris
d
Var tam visam tikai piekrist. Tikai, baidos, nekas no tā izdarīts netiks. Taisni tāpēc, ka Latvijā korupcija ir skārusi taisni augstākos varas ešelonus, ieskaitot tiesas, u valsts nozagšana notiek nepārtraukti un sistēmatiski, pie kam20 gadulaikā sodīts par to netika neviens. Yn, epopeja ar Loskutovu pierādīja, ka mūsu korumpētais "darītāju" vairākums nevēlas cīnīties ar korupciju, bet, cīnās pret korupcijas apkarotājiem. Un 99% par to, ka šoreiz nebūs savādāk, jo nekas jau nav mainījies, visi figuranti sveiki un veseli un turpina diktēt noteikumus.
Andris
A
sadomazohists » What? 17:42 ....ja neesi pamanījis inflāciju... ------------------------------ Vispār jau nu laikā kopš pārņemšanas ar to "vecenīti" tā neveselīgi iet - un uz hipotētiskās pārdošanas brīdi var būt pavisam nelāgi :)))))))))
f
f
mums nav valsts paarvaldes , viss korumpantu un mafiozo struktuuru rokaas , kuru radiijuuši partiju iipašnireki ģelas kaarto kuluaaros ... smalki!
zvirbulēns
z
Jā, labi norūkuši!
ZBL
Z
Neaizmirsīsim faktu, ka Šķele, būdams premjers, ieviesa ar Parexu tiešo telefonu līniju ar valdības namu.
sadomazohists
s
Pats vainīgs, ja neesi pamanījis inflāciju!
What?
W
kaa tas ir - ieveerojot inflaaciju - vai tad kopš parex paarnjemšanas taada ir bijusi - vai grib lai gudraak vienkaarshi izklausaas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas