Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PS protesta akcijā ieradīsies ar glābšanas riņķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aspekts
a
galvenais ir tas , ka tauta ir sakustējusies. Pasarg Dievs, kā šodien dakteris Daudze Latvijas Radio 1 vaidēja un styenēja un apvainoja štokiju visos pasasules grēkos.
rulza
r
PS malači!!!!!!!!!!!!!
zvirbulēns
z
Revolūcionāriem nav Latvija sirdī, viņi ņemās kā latslāvi, un, ja tā, tad nekāda Latvijas glābšana te nesanāk :(((
lno
l
Jēzus ir beidzot ieradies? Kad parādīsies tautai?:)
Nost ar blēžiem!
N
Jebkurš politiloģs jums apstiprinās, ka Štokenberga partija ir izveidota pēc Andra Šķēles shēmām ar valdības atbalstu. Tāda pat TP filiāle ir Pilsoniskā savienība. Rezerves variants valdošajiem. Tādēļ kaut kādas runas par šķelšanām, ir nevietā. Viss notiek ciešā kopībā ar valdošajiem blēžiem. Zinot, ka Štokenbergs par miljonāru kļuvis tieši savas ministrēšanas laikā. Arī Pabriks- kvēlākais Abrenes atdevējs Krievijai, kā Ārlietu ministrs sevi parādīja kā prettautisku ministru. Vai tad ne Kalniete, Streips un Jaunā laika trakuļi, Saskaņas centrs un sorosieši no Delnas necentās par valsts prezidentu iedabūt bijušo komunistu? Ak jā. Kad Repše grasās atdot tos divus miljonus, ko tauta viņam ziedoja par pasaules glābšanu?
atbalstu!
a
Un kā tad ar globālāku jautājumu - veikt dekolonizāciju, atteikšanos maksāt Krievijas pilsoņiem pensijas, likvidēt krievvalodīgo massaziņas līdzekļu pārsvaru Latvijā, valsts valodas politika?
Liva
L
2.Samazināt ministriju un aģentūru skaitu, ierobežot padomju un valžu locekļu skaitu (...) 5.Izveidot neatkarīgu (...) padomi. Aicinājums likvidēt esošās padomes un izveidot jaunas - savējās? Es to gan gribētu redzēt, kā viņi iesaistīs opozīciju, kad opozīcija vairs neattieksies uz pašiem :)
AD
A
Esošās Saeimas atlaišana NAV PAŠMĒRĶIS, bet tā ir NEPIECIEŠAMS SĀKUMA POSMS turpmākajam, bez kā nebūs iespējams ne paveikt kādu no PS minētiem konkrētiem darbiem, ne kontrolēt to izpildi un rezultātus. Kā PS iedomājas pie patreizējā Saeimas sastāva: - izveidot valdību, kurai būtu tautas uzticība, - mazināt enerģētisko atkarību no Krievijas, - uzraudzīt ekonomikas stabilizācijas pasākumus???
SLOTA
S
Tautas partijas jaunieši aicina .............................. TAS IR BLEFS ! GAROZAS KUNGS AR SAVU GANGSTERU BANDU GRIB IZZAGT VISU LIIDZ PEEDEJAM ..... DRIIZ PIEDZIMUSAIS BEERNS MAKSAAS NODOKLI , TIKKO IEELPOJIS GAISU, JAUNPIEDZIMUSAJIEM IETOTEVEES LATVIJAS PARAADZIIMI UZ MIESAS, LAI NEAIZBEEG.......
zvirbulēns
z
Un ko tad darīsim ar ārvalstnieku bankām -tās turpinās izkropļot tirgu, kāst sev miljonus dienā, apsaimniekot valsts un pašvaldību institūciju naudas lidzekļus, spekulēt starptautiskajos vērtspapīru tirgos, veidot finanšu piramīdas? Un kā tad ar globālāku jautājumu - veikt dekolonizāciju, atteikšanos maksāt Krievijas pilsoņiem pensijas, likvidēt krievvalodīgo massaziņas līdzekļu pārsvaru Latvijā, valsts valodas politika?
SLOTA
S
PAMPERI VAIRS NETUR , NOBAROTAA BAARBIJA JAU ATKAAPAAS , DRIIZ PAAREEJIE , CIETUMAA VAREES UZLABOT TREKNAAS FIGUURAS !
o, pasākumu iebojās arī vā
o
žēl, ja tā. 'atraktīvais' latvju teāters kā aizsācies kā vistu lakta pieticīgā Dikļu šķūnī, tā ir turpinās, acīmredzot, izjusti turpināsies arī šodien, kad laukumā ieradīsies kostimēti kalnieši. arī nedaudz tv reindžeru un pāris dāmu aprakstnieču - no vilciena Rīga-Sibīrija tranzīts, protams, balles kurpēs.
anekdote
a
pie siles netikušie, miljonārs štokijs un pārējā kviecēju kompaška, nu būs tie tautas glābēji, gatavā anekdote,
atbalstītāja
a
Vai ēnu kabinets jau izveidots?Tas ir sākums jaunām pārmaiņām1
Cits Pilsonis
C
Lai izdodas mums visiem - ar glābšanas riņķiem, vai dziesmām, ar skaļām balsīm un spožām idejām, ar domu par Latviju. Noticēsim sev un mums izdosies! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PS PRASĪBAS:

1.Izveidot profesionālu valdību, kas bauda plašu sabiedrības atbalstu.

2.Samazināt ministriju un aģentūru skaitu, ierobežot padomju un valžu locekļu skaitu kapitālsabiedrībās, ar likumu regulējot viņu atalgojumu.

3.Grozīt Satversmi, radot reālu iespēju Saeimas pirmstermiņa vēlēšanām.

4.Pieņemt visaptverošu parādu restrukturizācijas plānu un izdarīt attiecīgas izmaiņas Maksātnespējas likumā.

5.Izveidot neatkarīgu finanšu un ekonomikas stabilizācijas procesa uzraudzības padomi.

6.Reāli iesaistīt parlamentāro opozīciju svarīgāko lēmumu apspriešanā un pieņemšanā.

7.Nepieļaut esošās infrastruktūras un sabiedrisko pakalpojumu pieejamības samazināšanos laukos. Atbalstīt mazos un vidējos uzņēmējus, sekmēt kooperāciju.

8.Izvirzīt un apstiprināt Saeimā KNAB vadītāja kandidātu, kurš bauda 2/3 Saeimas deputātu atbalstu.

9.Veikt izmaiņas nodokļu likumos un enerģētikas politikas lēmumos, mazinot atkarību no Krievijas. Vienādot PVN vietējiem energoresursiem un gāzei. Atteikties no jebkādu jaunu elektroenerģijas jaudu radīšanu, kas saistītas ar gāzes dedzināšanu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas