Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

PS valde uzsver, ka Vienotībai jāveido koalīcija ar ZRP un VL-TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
boze
b
Ja sākumā domāju, ka SC jāņem valdībā, tad , rūpīgāk izpētot šīs partijas sastāvu un katra indivīda attieksmi pret Latviju, saku kategorisku -nē!!! Sabiedrības šķeltnieki! Ja grib strādāt Latvijas labā, lai stājas ZRP vai Vienotībā!
Ir OK!
I
Ja SC paliek "aiz borta", bez ZZS nesanāk konstitucionālais vairākums. Tad nu Zatleram būs jāizšķiras starp paniskajām bailēm no Lemberga ietekmes (13 deputātu izpildījumā!) un pēdējām cerībām atkal iesēsties Jūrmalas dīvāniņos ar kāju pufiem. Sarkanās līnijas var zīmēt katrs bērns, bet politika ir kompromisu māksla. paskatīsimies, cik tālu Zatlers būs ticis tās apguvē.
Nameisis
N
"Vienotībā ietilpstošā partija Pilsoniskā savienība" ... Vai tad Vienotība no partiju apvienības nekļuva par partiju ? Hi, hi ...
Ivo Seglinieks
I
Pretīgs ir tas latvietis(e), kas gatvs nodot savu latviešu nāciju, veidojot valdību ar SC tiek nodota latviešu nācija un tiek atvērta zaļā gaisma, krieviskas Latvijas veidošanai, kā arī Latvijas valsts un latviešu sabiedrības suverenitātes graušanai Latvijā, šāda nodevība ir noziegums pret latviešu nāciju. Seviški to gribu atgādināt tiem tautiešiem latviešiem, kas sevi redz SC sastāvā, kā arī ZRP un ZZS atbalstītājiem, kuri cenšas veidot lojalitāti ar SC, kas faktiski kalpo citai tautai un sliktākais citai valstij konkrēti Krievijai un tās interesēm, bet Krievija skaidri un gaiši ir pateikusi Latvijas valstiskums un netkarība ir ģeopolitiskā katastrofa un šis cilvēks tulīt no Premjera, Krievijā kļus par prezidentu.
superjefiņš
s
Vai, vai! Ko nu teiks Maskava un Vašingtona...? Ko teiks Štokenbergs un Rubiks...? Kas nu būs, kas nu būs...?
Ezis66
E
Visu cieņu PS. Starp citu, visi politikas "eksperti", kas apgalvo , ka "zelta akcija" pieder ZRP, kļūdās - "zelta akcija" pieder Vienotībai, ceru, Vienotība to apzinās!
Ministry of Truth
M
+
malači!
m
Malači PS, vismaz tiem ir mugurkauls. Toties Zaķis Jaunā laika garā laipo un laipo...piedodiet, met cilpas, lai cilvēki neko nesaprastu.
Dr.xy
D
Valdiba ir jabut Vienotibai,VL- TB/ LNNK un,diemzel, ari ZRP.Lai Latvijas Valsti izglabtu no politiskas un ekonomiskas boja ejas, citu variantu NAV.
Troll
T
Lai būtu prezidenta Bērziņa ieteiktā plašā koalīcija, jāņem klāt ZZS, neskatoties uz Zatlera iespītēšanos. Tas ir gan lauku, gan vides, gan visas valsts interesēs. ZZS + V + ZRP + VL! = 69
Šalle
Š
Lai nu kas, bet lauku un vides interesēs patiešām nav ZZS ņemšana valdībā. Kurš tad klusēja, kad gandrīz visas upes tika aizbūvētas ar mazajiem HES, kas ir izdevīgi tikai īpašniekiem? Kas pa šiem gadiem ir izdarīts laukos? Nav pat saprātīgas un visiem zināmas stratēģijas, ko tad ar tiem laukiem pasākt. Pārtikas rūpniecība? Jau sasmējos. ZZS neko nav darījusi, lai šīs nozares aizstāvētu kaut ar asinīm, kā tas pienāktos kārtīgam zemniekam vai zaļajam. Pilnīgi pietiekoša būs koalīcija ar V+ZRP+VL!. Ja SC un ZZS gribēs balsot pret kādu koalīcijas pieņemtu lēmumu, kas patiešām būs valstiski svarīgs, piemēram, reformas izglītībā un medicīnā, grozījumi Satversmē, jautājumi par tiesiskumu, izmaiņas kārtības rullī utt., tad SC un ZZS publiski būs jāpieprasa paskaidojumi, lai viņu elektorāts to redz. Valstisku domāšanu pierādīja tieši VL! pagājušajā Saeimā, kad balsoja kopā ar pozīciju svarīgos jautājumos.
  • 8
  • 3
Marga
M
Normāls lēmums.
anglosaxis
a
PS ir tāds VL spoguļattēls. Valsts attīstība pie vienas vietas. galvenais - mūsu spalvu spožums. Protams, kas gan būtu VL un PS, ja nebrēktu nemitīgi par ļaunajiem krieviem un Maskavas roku... Tas tak viņu vienīgais trumpis.
> 10:33
&
Vai tad meli būtu tas, ka interfronte telpas un naudu atbalstam guva no PSRS militārpersonām un struktūrām? Vai meli būtu tas, ka Urbanovičs Saeimā iekļuva no PCTVL rindām (7. Saeima, ar saukli "Krievi nāk!")? Lieto Google! The truth will out! Tev nav argumentu. Nekādu.
  • 10
  • 0
to Ministry
t
Beidz taču reiz melot, paranoiķi!
  • 1
  • 10
Ministry of Truth
M
Kad latvieši nolēma atjaunot valsti un darīt to bez Krievijas armijas militārpersonām, čekistiem un citiem robežsargiem vai vienkārši civiliedzīvotāju koncentrācijas nometnes uzraugiem un staļinistiem, radās interfronte, kas visus šos elementus uzņēma savās aprindās. No interfrontes vēlāk izauga PCTVL, no PCTVL atšķēlās tādi kā Urbanovičs, bet viņos palika vecās stīgas un vecā skordatūra.
  • 20
  • 1
zvirbulēns
z
Ar zatleristiem, kas SC satelīts? Nu moins!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas