Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Publicēta eksprezidentu parakstīta petīcija ar prasībām Bičkovičam un Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
osvalds
o
Atbalstu atklātu GP vēlēšanu
Klote
K
PADOMĀJIET - Kāpēc mēdiji tik ļoti spiež uz Maizīša iebalsošanu, ka tikai noziedzīgi deputāti balso pret ? Kurš tad grib tikt pieskaitīts pie tiem ? Labi, ka ir aizklātā balsošana, vismaz nav spiediens - partijas disciplīna utt. balsojumā .
Nesaprotu
N
kādēļ par parakstu ir jāmaksā!
sapņainā Elīne
s
...pavērosim, kas iznāks no otrā balsojuma!!!
Kaspars Gasūns
K
Jūs salīdzinat Saeimas deputātus ar bēniem - kas baidās no pēriena un melo. Apvainojat deputātus infantīlismā?
mājsaimniece
m
man liekas ka pašu Bičkoviču vajadzētu nomainīt.
lapsene
l
Hm. Vai tev būtu taisnība? Es gan šaubos, jo cik tad var rakt un neko neuzrakt Par to pašu šķēli ruinājot> Nu tad jāmeklē cits racējs. Bet lai rakšanai būtu jēga - vajag prokuratūras reorganizāciju. Vai kāds uz to izies?
Barons
B
Šis nu ir vistīrākais spiediens uz Saeimu. Bičkovičs un Maizītis noteikti nav vienīgie mesijas, kas glābs Latviju. Nu neizgāja cauri tas, ka Maizītis piesedza Bičkoviča melus un tagad gribēja saņemt nopelnīto pretī. Un tikai... Ja deputātiem ļauj balsot pēc tās sirdsapziņas, kas nu viņiem vispār ir, tad iznākums ir šāds. Un ir labi, ka balsojumu neietekmēja frakciju disciplīna. Aizkulises vienmēr ir bijušas un būs. Nebūsim naivi. Saeimā visi nav kristālskaidri un nekad arī nebūs.
Arvids
A
Kārtējais murgs. . . Lai taču tas mīkstais maizīte iet bekot. . .
kurmītis
k
Maizītis savā bezkaunībā pārāk tuvu bija aizracies līdz lielajām zivīm, tāpēc arī tika pieņemts lēmums tālāk nevirzīt. Šķēle jau tā labprātīgi nomaksāja no savas kabatas 10 000 000 LVL lai tikai notušētu digitālo skandālu... Kāpēc vēl turpināt bojāt dzīvi veiskmīgam nacionālajam uzņēmējam? Cita lieta, ka Lembis par šo var būt mūsējiem dikti pateicīgs, jo vēl līdz tuvējām vēlēšanām viņam spīdēja rūtaina saulīte. Naudas Lembim arī vairs īsti nav lāgā atlicis Latvijas valstij "aiztaupīto" viņam nule nospēris Šveices advokāts. Nu neveicas Lembim - zagli apzaga otrs zaglis. Tad nu Maizīša apķīlātos bankas kontus vajag dabūt vaļā, citādi pavisam spiedīgi kļūst.
traductrice
t
VVF neizmantoja savas tiesības atlaist Saeimu pēc skandalozajiem "drošības likumiem", Zatleram arī bija jāizšķiras par Saeimas atlaišanu ne vienu reizi vien. Viņam pietrūka drosmes. Šī Saeima apbrīnojamā kārtā būs noturējusies par spīti visam. Visus četrus gadus "nostrādājusi" PRETĒJI valsts un tās iedzīvotāju interesēm. Tagad mēs baudām šos augļus. Un es nepiekrītu viedoklim, ka mēs esam paši vainīgi par to, ko esam ievēlējuši. neviens no ievēlētajiem deputātiem nekad nevienam nav solījis MELOT un KRĀPT.
Koris fonā
K
(maizīša solo) Es kāpt gribu kalnā visaugstākā Ne spēka man pietrūks, ne bail man no kā Lai putenis (*) plosās, lai ziemelis elš Uz augšu, uz augšu tik ies manīm ceļš (ielikt pēc vajadzības)
J
Par pensionāriem draudošajām pensiju samazināšanām neuztraucas neviens, bet par ielikteni siltajā krēslā vaimanā bez kautrēšanās. Ir ko padomāt.
rasa
r
vai generalprokuroram ir vietnieks? tad ieliciet par vietnieku Maiziti un lai kopa darbojas...........kadu laiku
Jukums
J
Es parakstītos zem aicinājuma beidzot sākt reālu valsts nozadzēju, korumpantu, sasmērējušos politiķu, balto apkaklīšu noziegumu utt tiesāšanu. Tieši kurš prokurors pie tā beidzot aktīvi sāks strādāt ir otršķirīgi - galvenais ir rezultāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas