Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Publisko arī "Parex bankas" darbinieku atalgojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lol
l
Domāju ka Neo dara labu darbu, bet no vēstures var mācīties, ka vienam cilvēkam nedrīkst uzticēt tautas likteni, un mēs pašlaik uz to ejam.
Viesis
V
Atbalstu 4-to tautas atmodu.Vienīgais mani māc šaubas, vai šie Latvijas gremdētāji, izzadzēji tiks sodīti, saukti pie atbildības. Tauta runā, bet darīts netiek nekas. Tiek veikta plānveidīga tautas iznīcināšana, piespiešana doties trimdā, lai varētu izdzīvot un uzturēt savu ģimeni un tuviniekus. Pateicoties valdībai un Eiropas Savienībai, Latvija ir izveidota par laboratoriju............
sise
s
Es atbalstu 4-to tautas atmodu.
klauns
k
Cerams ka 4ATA ir zināmi arī šo lielo algu īpašnieku kredītkāršu PIN numuri,un arī dzīvesvietu adreses...
Terorists
T
Tā saucas -,,LIELĀ LATVIJAS KRĪZE DZĪVĒ".Un kā jau es kādreiz teicu-NAV NEKĀDAS KRĪZES,BET IR TOTĀLA LATVIJAS IEDZĪVOTĀJU SLAUKŠANAS KAMPAŅA. Palasiet vien šo budžetu un pavērojiet ko šie tā saucamie krīzes pārvarētāji dara ar šo SVF naudu un viss kļūs skaidrs. Un kad šamējie saka kad stabilizē budžetu tad par šiem murgojumiem atklāti sakot tikai nāk smiekli.Tā kā arī šeit izpaužas JL un šo ielikteņu darbība valsts labā. Tad mākslīgi radija TP ar Lielo Andri,bet kad šis norāvās no saitītes tad aizvietoja ar Repšes mesiānismu un JL.Tā kā šī ķērdīte ir likumsakarīga.Bet nu jau šos divus mesijas gatavojas aizstāt ar daudzmesiju konglomerātu ,,Vienotība" kas ne par mata tiesu nav labāka par iepriekšējiem barokļiem,jo ir tikai viņu virzīti un apstiprināti lai nezaudētu kontroli par galvenajiem siles ienākumu avotiem.
balelins
b
ABSURDS KAS NOTIEK LATVIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUTOZAGLUS KER NEVIS POLICIJA BET VIENS CILVEKS KENGARAGA REINDZERS! ATMASKO BIROKRATUS UN VALSTS IZZADZEJUS NEVIS VALSTS KONTROLES DIENESTI BET 4ATA!
Lupatu lelles
L
Neo mums tagad būs kā saules stariņš. Ne aplamais tiesībsargs, ne prokuratūra, ne tiesu instances, bet vienkāršs Neo izcels gaismā visu neliešu netīros darbus. Tad priekš kam mums šitās iestādes, slēgt. Lai brauc uz ārzemēm un varbūt tur viņiem uznāks apskaidrība kā pareizi būtu jāpilda savi darba pienākumi.
PAREX valdes un padomes
P
2007. gads 2007. g. Finanšu pārskatu parakstīšanas dienā Bankas padomes sastāvs bija šāds: Guntars Grīnbergs Padomes priekšsēdētājs Valdis Birkavs Padomes priekšsēdētāja vietnieks Hans Eberhard Berndt Padomes loceklis Aija Poča Padomes locekle Gints Poišs Padomes loceklis 2007. gada 26. martā akcionāri atkārtoti ievēlēja visus iepriekšējos padomes locekļus un no jauna par padomes locekli ievēlēja Aiju Poču. Citas izmaiņas Bankas padomes sastāvā pārskata gadā nav notikušas. Finanšu pārskatu parakstīšanas dienā Bankas valdes sastāvs bija šāds: Valērijs Kargins Prezidents un valdes priekšsēdētājs Viktors Krasovickis Valdes priekšsēdētāja vietnieks Aleksandrs Kvasovs Valdes loceklis Arnis Lagzdiņš Valdes loceklis Jānis Skrastiņš Valdes loceklis Vladislavs Skrebelis Valdes loceklis Līga Puriņa Valdes locekle 2007. gada 29. novembrī Gene Zolotarev pārtrauca pildīt savus pienākumus valdē un par valdes locekli tika ievēlēta Līga Puriņa. 2008. gads # 5.decembrī Parex bankas padome par valdes locekļiem ievēl Nilu Melngaili, Gunti Beļavski, Vladimiru Ivanovu un Valteru Ābeli. N.Melngailis tiek iecelts par valdes priekšsēdētāju # 19.decembrī ievēlēta jauna Parex bankas padome - Rolands Paņko, Andžs Ūbelis, Kaspars Āboliņš, Gints Freimanis, Karls Hokans Šellokers (Carl Hakan Kallaker) un Žaneta Jaunzeme – Grende 2009. gads 29. jūnijā ievēlēts bankas padomes jaunais sastāvs - Andžs Ūbelis, Maikls J. Borks (Michael J. Bourke), Lorencs Filips Adamss (Laurence Phillips Adams), Kaspars Āboliņš un Karls Hakans Kalakers (Carl Hakan Kallaker) 28.augustā ievēlēts bankas padomes jaunais sastāvs - Andžs Ūbelis, Kaspars Āboliņš, Maikls J. Borks (Michael J. Bourke), Lorencs Filips Adamss (Laurence Philip Adams) un Juris Vaskāns
leo
l
pats saraksts atrodams iekš www.ltvzinas.lv
bezkultūra
b
Nopublcējiet, lūdzu, Valsts kultūras pieminekļu inspekcijas darboņu algu sarakstus! Tur taču ne par santīmu Dambis nesamazināja saviem radiem un brūtēm tās algas, laikā kad oficiāli bija MK rīkojums! Gribās redzēt ar visiem uzvārdiem, jo tur Dambis atlaisto, viņaprāt nevēlamo darbnieku vietā, ir saņemis vietā savus radus un draugus uz līgumiem! Tā kūts ar steigu jāmēž ārā.
:)
:
un kur tad to redzeet?
pacients
p
labprāt redzētu Veselības ministriju un visādu n-to aģentūru ierēdņu un valsts slimnīcu un poliklīniku ārstu un medmāsu atalgojumu sarakstu!
lauķe
l
Lūdzu kā nākošo Izglītības ministrijas un tai pakļauto parazītorganizāciju algu sarakstiņu!
lasItāja
l
Letiņu jaunās smadzenes strādā! Nevajadzēja aizdzīt uz ārzemēm, jo tur jaunie atraisās un atklāj savas spējas. Cits gaiss! Uz priekšu, ar havajiešu cīņas saucienu!
Kriminali
K
Kriminali, tiri kriminali. iespejams tikai musu maza korumpeta valsti kur valdibai ir banditu mentalite. Un mums par to jamaksa? Es domaju ka ne. vini var sukaat manu 30 cm kraninu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas