Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pujata vietā ordinēs Stankeviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imants
i
Esmu katolis, bet Pujata uzruna Aglonā, atbalstot PLL, atņēma man ticību Pujāta goda prātam. Domāju , viņš pārdevis baznīcu politiķiem.
elija
e
Trešajā rindkopā no apakšas pirms vārda "viņa" - ka.
elija
e
Ir daudz dažādu dievu, bet viens ir Radītājs - tas Kungs Cebaots.Lūgšana ir ceļš pie Viņa un laimīgs ir tas, kas šo ceļu atradis.Bet lūgšana reizē ir arī grūts darbs un nereti cilvēks ar lūgšanu kaitē pats sev.Tikai DIEVS zin, kurš ir laimīgāks no tiem - kas atgriezās jeb ,kas neatgriezās no Afganistānas.Jo šī dzīve nebūt nav rožu lauks un katram savs krusts nesams, tomēŗ tam,kam ir lūgšana, ir arī cerība, bet tam , kas par mērķi ir izvēlējies Atlantīdu, šo cerību nav.Manuprāt Dievam nav vajadzīgs lai mēs viņam ticētu, bet mums gan ir vajadzīgs ticēt DIEVAM - citādi, kāda jēga mums šeit būt? Jo vienkārši mīlēja un gaidīja arī tā mate, kuras dēls neatgriezās un nebūt nav tā, viņa ar to būtu sodīta.Vienkārši - neviens mēs šeit nepaliksim; svarīgi ir tikai izdarīt pareizo izvēli un neaizmirst, ka mirušie ir tikpat svarīgi kā dzīvie.
XXX
X
Sākas jaunā arhibīskapa konsekrēšanas sv. Mise. Lai Dieva svētība Zbigņevam Stankēvičam jaunajā kalpojumā! Pirms tam LTV1 bija raidījums, kurā Z.St. stāstīja par savu ceļu uz priesterību.
Kornēlija
K
Slimi mēdz būt arī tie, kuri nav homoseksuāli un , kuri nav reliģiozi.
no Balvu novada
n
Nu redz - nebija vis tikko no salona! Droši vien tāpat kā tev - atdzīta no Vācijas jau krietni palietota. :))) Tavai zināšanai, Latgalē priesteris bez mašīnas nevar veikt savus pienākumus. Tur bieži vienam priesterim jāapkalpo vairākas draudzes, kuras šķir desmitiem kilometru. Visur noteiktā laikā jāpaspēj, lai noturētu Svēto Misi. Tad vēl bieži vien jātiek vienā dienā uz četrām vai piecām bērēm, jo Latgalē daudz vecu cilvēku. Tur pieņemts, ka mirušo izvada no savas sētas. Tāpat jebkurā diennakts stundā jābrauc pie slimniekiem un mirējiem ar Pēdejā Svaidījuma Hrizmām un Vissvētāko Sakramentu. Jāapmeklē pansionātos dzīvojošie. Un vēl daudz citu pienākumu. Un tas viss pa lielu teritoriju, kas aptver vairākus novadus. Pa sliktajiem Latgales ceļiem gan rudens dubļos, gan ziemas putenī. Tā ka mašīnai jābūt izturīgai.
runcis
r
ka tikai nav slavenais aglonietis?
žuks
ž
Gribētos zināt kā par 'pieticīgo' priesera aldziņu 'pieticīgais' Pavlovskītis sev nopircis Golf V plus auto? Ar tantukiņu ziedojumiem. Es reiz biju Latgalē vienā pasākumā, kurā pienācās būt arī mācītājam. Pasākuma organizators man pats rādīja pabiezu aploksnīti un teica, ka "mūsu cienīgtēvs jau uz tām lietām skatās stingri. Ja nebūs laba aploksnīte, otrreiz vairs nebūs pierunājams braukt." Un tad ieradās šis "cienīgtēvs" - ar labu mersi. Nebija gluži no salona, bet pajauns gan. Un pašam gludais ģīmis taukaini spīdīgs.
Tieši tā,
T
Man bija kaimiņos divas ģimenes, abām paņēma dēlus un aizsūtīja karot uz Afganistānu. Viena ģimene lūdzās un , var teikt, uz ceļiem vien dzīvoja, bet dēls neatgriezās. Otri vienkārši mīlēja un gaidīja un sagaidīja... Tā ka lūgšanas nemaina neko.
Nezinu gan...
N
Manuprāt, nav nekā bezjēdzīgāka par reliģiju. Pieņemsim, ka pēkšņi visi kļūs ticīgi - nu un? Kas mainīsies? Nekas. Vai arī - visi pārstās ticēt... Vai kaut kas mainīsies? Absolūti nekas. Tāpat kā ne lūgšanas, ne nelūgšana neko nemaina un nav mainījusi - cilvēce par to pārliecinās atkal un atkal... :)
runcis
r
No tavas ironijas patiesībai sliktāk nepalika. Latgales mužiks tāds.
kundziņš
k
O je, cik visi te gudri, i kanonus citē, i priesterus "personiski" pazīst, un spēj herētiķus un shizmātiķus no ortodoksālajiem atšķirt! būtu labāk pātarus skaitījuši un pestīšanu gaidījuši. Un - MV - tava svētā Pija X brālība - arī ir shizmātiķi ar tādu pat savas patiesības argumentāciju kā luterāņiem.... :)
Secinājums
S
Ar reliģioziem un homoseksuāļiem nav vērts ielaisties diskusijās, jo viņi ir slimi cilvēki.
Helga
H
to viszinošajai un visos saitos esošajai Karīnītei. Pēc kanonisko tiesību kodeksa brīdī, kad tiek iecelts jauns bīskaps, iepriekšējā bīskapa juridiskā vara izbeidzas. Viņa vietā diecēzes vadību jāuzņemas vai nu diecēzes ģenerālvikāram vai iepriekšējā bīskapa ieceltai priesteru padomdevēju padomei. Nominētajam bīskapam juridiskā vara iestājas ar ieiešanu katedrālē. Tātad, Zbigņevam tas būs 21. augusts. Šajā starplaikā diecēzē nenotiek NEVIENA nominācija. Principā, visi priesteri, kas tika pārcelti, var griesties Baznīcas tiesā, lai anulētu šo lēmumu. Par to, ka bīskapu konference varētu izdot nominācijas, kas skar vienīgi Rīgas diecēzi vispār nevar būt runas, jo bīskapu konferencei nav juridiska lēmējvara nevienā konkrētā diecēzē. Tai ir tikai vienojoša fukcija. Vienīgā lieta par ko varētu lemt bīskapu konference, ir Aglonas svētvieta, jo tā ir nacionāla mēroga svētvieta un līdz ar to atkarīga no bīskapu konferences. Pretēji izskanējušajai informācijai, bīskapam Bulim vienam pašam nav lēmējvaras dekāna Aglonieša jautājumā. °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Kad bīskaps iesāk savu kalpojumu ignorējot baznīcas likumus, gaidāms vissliktākais. Absolūtā vara ar diktatorisku piesitienu. Kauns un negods jaunajam karjeristam Stankevičam.
Dāma
D
Jā, un Pavlovskītis par savu pieticīgo aldziņu nopircis greznu jo greznu mašīnīti.Un dzīvo greznā jo greznā vidē, kāda tantukiem-ziedotājiem pat sapņos nerādās. Un nestāstiet jūs pasaciņas par karmelīšu mūķenēm, iespējams , ka jūs varētu būt vai esat tā svētā māsa, kura palīdz izsist no tantukiem ziedojumus Pavlovskveidīgo šikajam dzīvesveidam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas