Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pujats uzrunā Aglonā īpaši piemin PLL; brīdina par iespējamu "antikristīgu valdību"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Par visiem 100% esmu pret baznīcas ielaišanu skolā! Kas vēl nebūs, tā tomēr ir katra brīva griba, bet ne uzpiesta ticēt vai neticēt! Sāks te zombēt jau bērnībā!
Ateistiem
A
Izraēlā skolās būs iespējams apgūt mācību kursu "Geju kultūra"
pilsonis>>pilsonis
p
man šķiet es pazīstu šo rokrakstu, manas domas, žēl ka es tik smuki māku tikai domāt, nevis izteikties
vaira
v
nesodīsim un netiesāsim, tas liek padomāt
Runcis
R
Nemuldiet. Baznicas pastav, bet tas nav "pareizo" partiju agitpunkti. No valsts budzeta baznicas nefinanse un neliek zubrit bibeli.
Runcis
R
Pujats jau dedz sartu citadi domajoso sadedzinasanai. Piespiedu bibeles zubrisana dos tikai negativismu. Tad jau J.Haseka Sveika dekas ari jaieraksta obligatas literaturas saraksta.
Jānis
J
Kardināla Pujata uzrunā nebija (kā daži izsakās) kādas partijas slavināšana vai ieteikšana balsot par to. Tās ir muļķības. Izteikumā : "Šo likumu par "Bībeles mācību" skolā var pieņemt jau pašreizējā Saeima. Piemēram, apvienībai "Par labu Latviju", ko vada eksprezidents Guntis Ulmanis, ir 26 balsis Saeimā, kas gatavi atbalstīt šo kristīgo likumprojektu.", viņš varēja iegūt no masu medijiem (TV, prese u.c. materiāliem). Nekā nosodāma te nav.
Ēriks
Ē
Vai tikai tu te galīgi nepūt pīlītes?!!! ASV jau izsenis, ja nemaldos, jau no kādiem 70. gadiem, ar Federālo Augstāko Tiesu lēmumu, VALSTS skolās nepasniedz (kā patiesību) Kristietību vai jebkuru citu Reliģiju! Privātās, t.sk. Katoļu baznīcas skolās, a bet lūdzu! Cits jautājums, ka visas likstas kas ir tagad, kad Tevreizi skolā neskaita bija aktuālas arī tad kad skaitīja!
Andreja brālis
A
Karojošajiem ateistiem patiesība kož kaulā. Bet no aplamāšanas jau tā nekļūs mazāk patiesa.
Плинер
П
Иди в задницу сраный оккупант со своим Путином и Пуятсом! Авторитетов нашел! Рассмешил!
Vecis
V
Lai ar savu Bībeli iet uz vienu vietu! Es nekad nepieļaušu, ka manam bērnam kaut kādi reliģiozi plānprātiņi un masoni bāžas virsū ar apgraizīto murgiem!
monitors
m
Par laimi neesmu katolis. Dzirdeju ka svatcelnikiem tika daliti prezervativi ar Shlesera bildi!?/// Pēc šī komenta var redzēt, ka neesi katolis, jo katoļu baznīca noraida prezervatīvu lietošanu.
Aliens
A
Domāju, ka vajadzēja šim aizspriedumainajam nožēlojamajam večukam aiziet no amata tad, kad pie viņa atnāca marasms, nevis gaidīt pēcteci. Vismaz tad neizcūkātu baznīcas jau tā ne visai spožo prestižu.
Pilsons
P
Budismam un meditācijai nav sakara dievu? Pujāt. Nu ir auzas! Kam tad ir sakars ar dievu? - Tikai tiem, kas zin bībeli?; Un kas bija pirms bībeles? - Nebija Dieva? Tev, Pujāta kungs(jo man kardināls neko neizsaka) vajadzētu iziet pļavā, ievilkt plaušās gaisu, paskatīties debesīs un sev visapkārt. Dievs ir katrs zieds, katrs smilšu grauds, gaisa molekula, auduma šiedra no budista tērpa, arī tu un budists ir daļa no visa - no dieva. Dievs ir viss un jebkas.... arī meditācija, arī otrādi iebāzts zemē koks... jo tāda ir bijusi VIŅA - Dieva griba. Arī tās blēņas, ko tu esi izražojis no savas mutes ir bijusi žēlīgi-nežēlīgā Dieva griba, jo acīmredzot viņš vēlas lai visa jūsu baznīca tiktu noslaucīta līdz ar zemi. Jo Dievs ir ar katru, nevis ar tiem, kas "ieskaitīti" tai blefā, ko saucat par baznīcu. Grozies kā gribi, arī manis rakstītais ir Dieva griba, jo izskatās, ka es par dzīvi, vēsturi, cilvēka īpašībām, politiku un divkosību varu izteikties bez divkosības, bez stulbas turzas galvā, jo man no tā ne silts ne auksts.
Pilsons
P
Baznīca ar saviem nosodījumiem un misticismu nevar mazināt cilvēka iedzimtās sliktās īpašības un to izpausmes. To var izdarīt ģimenē, skolā, valsts sociālajās un izglītības programmās un ar likuma palīdzību. Šis ir baznīcas noriets. Vismaz attīstītās valstīs, kur cilvēki zin vismaz zibens un citu stihiju izcelsmi. Pujātieši..pakojiet mantijas, jeb sāciet domāt un rīkoties pie daudz iedarbīgākām metodēm, kā socializēt un veicināt cilvēkos pozitīvas izpausmes. Pretējā gadījumā, jūs visi esat liekēži kā līdz šim, visas baznīcas pastāvēšanas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas