Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Pulks lūdzis partijas biedriem atrast viņam jaunu nodarbošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MK
M
Man te uz riepu montāžu vienu džeku vajag. Nāksi?
Kundziņš ar to vien nodarbojies, kā
K
Apsmējos! Labs...
  • 1
  • 0
Golf
G
Tu domā, Puļķis zin no kura gala skrūve skrūvējama? Kundziņš ar to vien nodarbojies, kā rijis no siles. Iedosi šitādam skrūvēt riteni, nospers ar visu skrūvatslēgu un domkratu.
  • 2
  • 0
Buba
B
Tik plaša profila ("siles") speciālistu partijas biedri bez iztikas neatstās.
ieteikums
i
Lai iet Zoodārzā zilonim par svārsta kustinātāju!
varu struktūras eksperts
v
Pilnīgi piekrītu Zviedrijas-Latvijas ļoti pieredzējošai,zinošajai ekspertei,ka Latvijas medijos valda haoss,visatļautība,degradācija un tādi mediji nevar kalpot līdzīgi,ka citas valsts pārvaldes nozares vai baznīca KOPĒJAM valsts,tautas mērķiem uz attīstību uz labklājību uz kulturāli-izglītotu valsti.Medijos ir vajadzīga Tiesiskuma un likumīgas ievērošanas valde vai Obudsments-tiesībsargs.
tam10:01
t
Puļķit, tu te raksti sev komentārus?
  • 3
  • 2
Kurmītis
K
P.S. te tikko kā bija kaut kādi sižeti, ka tur lauksaimnieki nevarot atrast darbiniekus pat par 400 Ls algu. Vot, puļķītis i varētu tad pieteikties ! ... :)))
jevlampijs
j
Kurmīt, tur Jums īstais darbalauks, izcilāt zemi zem burkāniem, ķerot sliekas un kukaiņus! Ārēji darbs tāpat kā šī muldēšana netā izskatās cēla, bet patiesībā par savām izdarībām treknajos gados ir jāklusē kā beigtai zivei!
  • 2
  • 2
tam09:48 > palasi gan
t
Kurmītis Ha, ha, ha, ha, ha ... te, .luk lielisks piemēriņš jenotu „principiem” ! Medijos šis pļurkstiņš joprojām turpina d.rst par it kā saskaņiešu cūcībām, kuri, redz, liekot amatos visur savējos. Un tas esot slikti un nosodāmi. Toties tad, kad jenoti to dara, tad tas ir labi un pareizi, vai ne ? ___________________________ Es zinu, ka izslavētajās rietumu dēmokrācijās arī pārtejas liek savējos vissos amatos, tāpēc rietumi savā valdīšanā paliek arvien tizlāki, jo tikai ar brutālu spēku viņi "stiprina dēmokrāciju", bet tāpēc jau letiņiem jau nav jāmērkaķojas viņiem līdz un jāgrauj sava valsts un kultūra. Bet šitam Puļķim vajadzētu zvērudārzā par mērkaķi piestrādāt, tad tauta zinātu kādus nevajag vēlēšanās deputāciku amatos celt.
  • 2
  • 1
Šis blogs un komentētāji
Š
Ļoti neobjektīvi apmelo ļoti sekmīgi darbojošos partiju Vienotība un tās biedru,mes visi zinām,ka neviens cilvēks nav simtprocentīgi ideāls,bet tik dumju muļķīgu rakstu un komentārus es lasu pirmo reizi un jautājums rodās,kāds labums tautai no tik zema INFORMĀTIKAS nozares darba,kur kādus negatīvus faktus ziņas nemaz nevar atrast ,vienīgi rupji, meli,dubļu mētāšana bez jēgas un satura.Ja jau tik daudziem idiotiem Vienotība un konkrēti Pulks ir traucējis slinkot un veikt nelikumīgas, tautai nevajadzīgas afēras,TAD TAD es droši balsošu par Vienotību un tik aktīvi popularizēto PULKU.
  • 4
  • 4
lauķis
l
Kurmīt, neaicini piesārņot vidi! Laukos pulki ir bīstamāki kā amonjaks upē.
  • 1
  • 1
Kurmītis
K
Ha, ha, ha, ha, ha ... te, .luk lielisks piemēriņš jenotu „principiem” ! Medijos šis pļurkstiņš joprojām turpina d.rst par it kā saskaņiešu cūcībām, kuri, redz, liekot amatos visur savējos. Un tas esot slikti un nosodāmi. Toties tad, kad jenoti to dara, tad tas ir labi un pareizi, vai ne ? Diez kuru speciālistu tad nāksies no kādas VALSTS uzņēmuma iestādes patriekt, lai puļķītim atrastos silta vietiņa? Viņam arī varbūt ir bērni, ģimene un kredīti, kuri jāmaksā, bet TAS šo liekuli un muldoņu neiztrauc! Līdzko nonāca līdz PERSONĪGAJAI kabatai, tā izrādījās, ka puļķittis, tāpat kā visi jenoti ne ar ko nav labāki par ceīniekiem, taukmūļiem vai tūdaliņiem. Tā dēvētie viņu „principi” patiešibā ir tikai pasaciņas muļķa vēlētājam, kuram tiek stāstīts, cik šie esot godīgi un tiesiski, atšķirībā no visiem citiem. Patiesībā – melīgi un liekulīgi. Un satriecoši bezkaunīgi. Zog tāpat kā vecie vismaz pietika kauna sevi par godīgiem nesaukt. Un tie vismaz kaut ko mācēja kaut ko arī izdarīt - biznesu attīstīt, investīcijas piesaistīt, kaut ko sakārtot ... šie māk tikai muldēt un zagt.
Veiksmes stāsts
V
Varu piedāvāt Pulkam nākt par palīgstrādnieku brigādē. Kamēr gar dzelzsceļa līnijām izzāģējam krūmus, Pulkam būs nozāģētais jāsavāc kaudzēs. Samaksa 7Ls dienā. Raujam no gaismas līdz gaismai. Paika un darba drēbes savējās. Darbs nav viegls un ja muļļāsies, var no brigaģiras dabūt pa žokli, bet jārauj tempā. Te tev nebūs ostas padome, kur olas filozofiskā mierā kasīt un apcerēt savu un savas partijas personīgo Veiksmes stāstu. Nodokļus par tevi protams, ka neviens nemaksās, nav izdevīgi. Kāpēc, to paprasi Dombrovkim ar Vilku. Nu ko Puļķēn, mauc barā, ja līdz dienas beigām nenosprāgsi, uzsaukšu divus lielos Apenīšus.
vēlētājam, kurš visu saprotot
v
Nu un huļi tu te vemsties? Lasies strādāt, pie reizes paķer savu Pulku līdzi!
  • 2
  • 1
Tauta,vēlētāji saprot,
T
kā varā un kādā līmenī ir mūsu valsts INFORMĀCIJAS-MEDIJU vara un secina ka mums pasniegtā informācija ir tāda pati krutka,ko nelegāļie mēģina pārdot tautai,pēc kuras lietošanas slimnīcas pilnas ar dzeltenajiem slimniekiem. Ļoti žēl,ka mūsu tautā iecienītos medijus sagrābuši dažādi lūzeri un tagad apmelo vai visu pasauli un VEMJ VEMJ VEMJ dzeltenu indi.
  • 1
  • 3
Rupjība
R
Iekārta, kur katrs cīnās tikai par sevi, ir mežonisms. Kā saucas iekārts, kur, tas, kurš raujas pie varas, nezina ko darīt, kad ir atrāvies?
kuš pele
k
Pulka profesija - valdes loceklis!
lauķis
l
Ne tikai Pulka, tādi ir visi tie politiķi, kas par kādu iepriekšēju cūcību saņem sinekūru.
  • 2
  • 0
Valdemārs
V
Pēc PUlka darbošanās un runas veida, pat nespeciālistam konstatējamas problēmas ar galvu,kretīnisma un marasma savienojums.
biedrs
b
Lai iet strādāt par sētnieku Brīvostā pie Loginova un atpelna to, ko kukuļos saņēma. Bezzobainās Vienotības opozīcijas līderis.
Lai iet strādāt par sētnieku Brīvos
L
Žetons.
  • 1
  • 1
vilks(ne jenotvilks)
v
Jenoti meklē drošas alas pārziemošanai.
Kādas šaumas, Tautiņa. Mēs visi tos
K
Kādas šaumas, Tautiņa. Mēs visi tos Vienotības kliķeskundzēnus barojam, bet pats slavenākais dēls-biedrs PUĻĶĪTIS apmetumu grauž..... ...nu kā to drīkst? Nu sametam pa latiņa mūsu mīļās IZRĀVIENA pārtejas bedrītim? NU?
  • 2
  • 2
Taisnība -
T
Kalvītis un Co mizkastē ziemos. Ejiet ciemos!
  • 3
  • 1
Pulk!
P
"Rigas namu" valdē ir vietas - piesakies lidz 6. Novembrim!
haa
h
Nu tests Vienotiibai.
Izabella Ferdinanda
I
Pulki, liecieties nu mierā! Visās-nozarēs-speciālistu laiks lēnām un nenovēršami izsīkst. Pat ja vēl kur izdosies iešļūkt uz vecās inerces astes, nekas vairs lāgā nespīd. Vai ta' nu tiešām nesavilksiet galus ar to, kas ievilkts nāsīs par līdzšinējo "godīgo darbu"?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas