Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pusaudze Īrijā sievietei no Latvijas ar stikla lausku sagriež seju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tvaika ielas sanitaars
T
Pats jau par sava beerna audzinaasanu neatbildi, par to jaatbild kino rezisoriem, TV, skolotaajiem, rietumu sabiedriibai, visiem, tikai ne tev pasam.
orākuls
o
Paldies redaktoram par operativitāti - virsraksts tagad ir atbilstošs saturam 1
monitors
m
Ja Latvijā kas tāds notiktu, vai masu mēdijus tas interesētu? Tiesā ierosināt prasību par kaitējuma kompensāciju, ja jau vainīgā zināma, it kā varētu. Vecākiem taču civiltiesisko atbildību Īrijā neviens nebūs atņēmis, pat ja kriminālatbildība 13 gadīgai meitenei neiestājas. Citādi vispār būtu bīstami uz ielas rādīties. Un vēl... Vai tai sievietei, kura cieta, strahovka bija? Uz svešu zemi bez dzīvības apdrošināšanas braukt nav prātīgi.
Ņuks
Ņ
Limeriku patiesi uzskata par BANDĪTU pilsētu... bet no Latvijas tur ir sabraukuši daudzi ...
Oskars
O
Laikam latviete runa'ja KRIEVISKI.....
Lāčplēš
L
Tie ir spidermaņa darbi, rādiet saviem bērniem vairak multenes, filmas ar spidermaņiem, terminātoriem,spidermeitenēm un protams neaizmirstiet mācīt seksuālās uzvedības stundas, tad būs brīnišķiga ļaunuma jaunā latviešu paaudze, kā rietumu sabiedrības atspulgs.
Normunds
N
Komentētāji tiešām nelasa visu rakstu,bet tikai virsrakstu.Un tas ir bēdīgi.Žēl latvieti kas cieta,jo nākas dzīvot pilsētā kuru pat īri uzskata par īstu bandītu pilsētu.No Īrijas noziedzības statistikas viedokļa tieši šajā pilsētā ir visaugstākais noziedzības līmenis.Un arī vietējie dabon trūkties no pieaugošās jauniešu visatļautības.Diemžēl viņi paši atzīst ka tagadējā likumdošana ir pavērusi ceļu jaunu sliņķu audzēšanai.Labi latviešiem ka ir tādeļ darbs,bet slikti ,ka tādi šmurguļi turpinās uzbrukt iebraucējiem un arī vietējiem.
Tante
T
Diemžēl ari Anglijā ir tā,ka pusaudži pat apspļaudot policistus,bet neko viņiem padarīt nevarot,jo viņus aizsargā likums.Domāju,ka uzbrucēja nebija latviete-iebraucēja ,bet gan Īrijas pilsone.
šausmas
š
Kāda Īrijas uzņēmēja ir šokēta par uzbrukumu viņas darbiniecei no Latvijas, kad 13 gadus veca meitene bez iemesla sievietei uzbruka un ar pudeles stikla lausku savainoja seju, raksta Limerick Independent. Uzņēmēja, kas vēlējās palikt anonīma, žurnālistiem pastāstīja, ka viņas darbiniece, Latvijas pilsone, par notikušo ir ārkārtīgi satriekta. Arī Garda apstiprināja, ka cietušajai sievietei tika uzliktas 40 šuves uz sejas, nedaudz virs vienas acs. Incidents noticis Limerikā, aptuveni pus septiņos pagājušajā otrdienā, kad sieviete ar savu 14 gadus veco meitu, kurai bija kucēns, atradušās John Street apkaimē. Viņām tuvojās divas meitenes un mēģināja sievietes meitai noraut cepuri, spert kucēnam un pēc tam meta uz viņu pusi pudeli. Viena no abām uzbrucējām pacēla saplīsušās pudeles lausku un cirta sievietei pa seju. Uzņēmēja pauda savu sašutumu, norādot, ka viņas darbiniece varēja zaudēt aci, viņa ir pārbijusies un izjūt ciešanas dēļ traumas, bet notikušais ir kauns un negods pilsētai. Viņa uzskata, ka Garda zina, kurš ir vainīgais šajā uzbrukumā, bet likumīgi neko nevar iesākt. Limerikas Henry Street Gardas iecirknī apstiprināja, ka saistībā ar incidentu tiek veikta izmeklēšana. Garda lūdz ikvienu, kam ir jebkāda informācija par notikušo, zvanīt uz tālruņa numuru 061-212400. no .baltic-ireland.ie
WALA
W
mja ja izlasa cītīgāk var tomēr saprast ka tā kas grize nebija latvite, un tā ka bihja cietuši - tā bija latviete.
WALA
W
Ja tā kas uzbruka bija latviete, tad Īru policijas vietā es jamo ierakstītu "persona non grata" sarakstā un aizvestu līdz robežai - lai tin kur acis rāda !!!
Sandman
S
neprofesionālisms triumfē...
paskaidroju,
p
vainīgs ir pirmās divīzijas otrā pulka trešā bataljona otrās rotas pirmā vada otrās nodaļas trešais vīrs
orākuls
o
Kārtējo reizi virsraksts pretrunā ar raksta saturu ! Vai arī tas ir savdabīgs tests par to, cik komentētāju rakstu vispār izlasa ?Tad vismaz informējiet , kādi ir rezultāti - varbūt sanāktu anekdote iz dzīves .
Judeische Allgemeine
J
tur ar beerniem lielas tiesiibas , un nepilngadiigo čohaa taapat nedabuut , otrkaart tajaa valstii neko agraak taadu nevareetu iedomaaties , pie mums kaujaas katru dienu gan nažiem gan pudeleem ... tgad Eiropaa sen jau vajadzeeja reeķinaaties ar postkomunistisko valstu mentalitaates izplešanos , veel Latvija ar jaunaa likuma labojuma paliidziibu pasaules klaidoņiem paliidzees šos briesmu staastus vairot , iepludinot jaunus eksterjeerus no bijušajaam NVS tagadeejaas krievzemes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas