Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Reliģiskie meklējumi Imantu Kalniņu mudina pārtulkot Korānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
andris 03.02.2010 18:36 tevzemietis un korāns nav apvienojams nu nekada veida.viņam jaiet steidzami parbaudit veselibu.vai nu vecuma planpratiba piemetusies sežot saima. ________________________________ nežļarksti, andri un iegaumē, ka neviena islamizēta tauta vēl nav izmirusi. bet par Saeimu - tur viņam nevajadzēja līst iekšā gan.
Barotava
B
Pauls par velti lejuplādēs, Kalniņš ar Dieva vārdu spekulēs. Marazmātiķi gatavo guļvietas jaunajā saeimā. Kalninš ar puķītēm. Lai kāda bija VVF, bet kad atvadījās no saeimas, damokla zobenu pacēlusi, tad nedabūja ne vītušas tulpes. VISI, TIE SAUCAMIE, SAEIMAS VĪRIEŠI - MĪKSTIE! Dāmai sīku godiņu nejēdz parādīt, paši sevi apjūsmo. T E F T E Ļ I !!!!!!!!!!!!!!!
Ausma
A
Paarsteigums redzeet Juus, Kalninja kungs, nodarbojoties ar Kuraana tulkoshanu laikaa, kad politiki par to vien domaa, kaa spodrinaat savu pashteelu. Jums noteikti naaksies dzirdeet krietnu devu nosodiijuma par darbu, ko daraat. No sirds veelu Jums izturiibu un pacietiibu! Lai Dievs vada Juus pa Taisno Celju!
Vientulais vilks
V
Kur biji pazudis sugas bral?
Pelekais Vilks
P
Vai dr'ikstu aizs'utit tev savu pa'sierakst'ito dziesmi'nu? Alkstu p'ec tavas cie'nas par saviem centieniem.
j
Ļeņinam, okķjabrskaja simfonija, korāns,...
:(
:
Latvieši interneta vidē kā vienmēr izceļas ar savu izcilo 'pozitīvismu' un izsaka 'daiļrunīgus' apgalvojumus par tēmu, par kuru pašiem nav ne jausmas. Visu cieņu I. Kalniņam par viņa centieniem latviskot Kurānu.
Pelekais Vilks
P
Dakša 11:55 Interesanti sanāk, redz, profesionāls tulkotājs 11 gadus cīnās, ============ Kalni'n'am apnika skat'ities k'a sli'n'ki stiepj gumiju, 'k'er'as pats pie darba kl'at un par'ad'ija, k'a 'istiem v'iriem j'astr'ad'a! Kad 'keras pie k'ada darba, tad ar'i 'atri un prec'izi padara, nevis 'z'lemb'a k'a k'adu 'irisa bonbongu..
kam gan interesē
k
ko fdara šis vecais āksts, kurš visu mūžu ir tikai NODEVIS visus un visu?
Arturs - Pensionars
A
Kādu partiju šis tips pārstāv Saeimā ? Tāpēc jau viss iet uz grunti,ka nepārstāv vēlētājus,bet gan cittautiešus.Varbūt saņem arī naftas naudu ?
Skosts
S
Istam tautas kalpam Latvijas Saeimā būtu tik daudz darāma likumu sakārtošanā,demokrātijas un tautas labklājības celšanā,ka varetu pat Tēvs mūsu,kas esi debesīs...... aizmirsties,bet redz viņš atļaujas tikai tulkot un uzspļaut saviem tiešajiem pienākumiem.Islams,korāns nav jau nekas jauns un tālu stāvošs no kristietības un tās bībelēm.Muhameds bija agri kļuvis bārenis un braukājot ar tēvoci bija ļoti daudz iespaidojies no tālaika kristīgās reļiģijas.Muhameds bija analfabets un kad jau viņam parādījās Dievs,tad iesaucās dievs ir viss un viens allahs.Pie kristiešiem dievs ir trīsvienībās,tas viņam bija par sarežģīti.Ticība,kā ticība visas rada brīnumus un ļoti daudziem arī palīdz dzīvot.
bet
b
Neviens vēl nav ne rindkopu redzējis no šī tulkojuma, bet jau viss ir nozākāts un apspļaudīts. Ir tikai apsveicami, ja cilvēks, vienalga kādā vecumā un ar kādu pagātnes nastu, uzsāk Dieva meklējumus. Savukārt par mošeju Rīgā - ja reiz stāv rakstīts, ka mums ir reliģiskā brīvība, tad neviens nevar aizliegt celt mošeju.
Dakša
D
Interesanti sanāk, redz, profesionāls tulkotājs 11 gadus cīnās, bet te viens speciālists visās jomās ņem un vienā mierā gada laikā iztulko citu tulkojumus, un vēl pretendē uz sava mākslas darba publicēšanu. Varbūt viņš var kādam arī apendicītu izoperēt vai deviņstāveni uzcelt, ja reiz ir tāds meistars?
Sirmais.
S
Piedod, saša, tas nebija Tev
Sirmais.
S
Es neesmu pret zināšanām,neesmu pret musulmaņiem,bet muļķis muļķim nevar būt skolotājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas