Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Repše budžeta grozījumus sola tikai pēc Lieldienām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izbijis valsts patriots
i
Tagad neviens neko nebremzē ne arī kā citādi iespaido. Viss atkarīgs nosarunām ar SVF,ja sarunas ir neveiksmīgas te neviens tagad īsti nevar pateikt ar ko tas var beigtis---tāpēc Repše atliek grozījumus. Ja mūsu piedāvātās summas vietā SVF pieprasīs samazināt līdz 700 miljoniem, tā īstā traģikomēdija tikai tad var sākties.
lūriķis
l
Varbūt ierosinās noteikt cenu griestus,tad var noteikt arī algu griestus,spoguļgriestus,grīdspoguļus un spoguļgrīdas:)
Viks
V
Atrak nedaudz slinkums, ja?
XXX
X
ko tu marsieti bremzē
Fricis
F
Ļoti saprātīga doma,jo poietiek jau ar to,ko iepriekšējās valdības histēriķi ar godmani un "nothing special" priekšgalā 'savārīja".
izbijis valsts patriots
i
Izcili Einār .Dienu pirms devalve un pieņem lēmumu par kontu bloķēšanu. Pa svētkim izdomā kas un kā ,bet pēc tam tikai formalitātes. Priecīgus svētkus.
Ērglis
Ē
Tā labākajā gadījumā 10 milijonus sakasīsim - protams, tas par sevi ir veselīgi, bet šobrīd uz ātro ir jāiegūst daudz lielāka summa rezervē.
actiņa
a
Naudu var dabūt tepat Latvijā-jānosaka algu griesti un viss-nesaprotu ,kāpēc to nedara.Tagad visādu komisiju vīri saņem vairāk par prezidentu.Visādiem fondu vadītājiem, reguliem utt. algas nedrīkst būt lielākas par 3 minimālajām.
Ērglis
Ē
"Tiesa, ministra teiktais par to, ka tuvākajās nedēļās būs jāpieņem politiski lēmumi, vedina spriest, ka tēriņi būs jāsamazina vēl skaudrāk nekā to piedāvā pašreizējais budžeta grozījumu rāmis." Varbūt žurnālisti varētu nenodarboties ar spekulatīvu ziņu interpretāciju? Šis ir tīrākais paraugs, kāpēc man pat dažreiz Diena kaitina. Nu nevar no šī teiciena izdarīt šādus spriedumus. Politiski lēmumi visticamāk ir par dažādu neprioritāro iestāžu, aģentūru, utt. likvidēšanu.
1000
1
Protams, ka pēc Lieldienām. Jo Lieldienās latiņš jālaiž vaļā.
bauma
b
Jau iepriekšējā savā MK darbībā šis neesot izcēlies ar īpašu centību, nu un tagad tak Lieldienu brīvdienas priekšā. Šamējam valsts intereses nav primāras....?
Ērglis
Ē
Kas ir labāk - uz ātro novest sarunas grāvī un nedabūt naudu vai arī runāt kārtīgi un pamatīgi, dabūt SVF akceptu uzņemtajam kursam tēriņu samazināšanā un dabūt piķi? Man šķiet, ka otrais katrā ziņā ir labākais variants. Tāpat jau esam pie sarkanās strīpas, bezdibeņa malā. Laikam šeit nav nozīmes, visu izšķir spēja vienoties un precizitāte.
anglosaxis
a
Malacis. Cienu labu humora izjūtu!
Aģentam
A
laipni lūgts pulciņā! te tūlīt aizies diskusija par Madonnas biļetēm, vismaz kādam krīzes laikos ir nodarbošanās... jautri...
XXs
X
Ka tik neuzspragst ari kaut kas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas