Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Repše izvērtē gadu: Latvija vēl nav sasniegusi pagrieziena punktu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jecis
J
Nesapriecāsimies par ātru. Vis smagākais vēl ir priekšā. Repše šim pāri tikt nevar, jo nevar tikt pāri bezjēdzīgajam lata kursam
cony
c
E biju ļoti pārliecināts par REPšES un DOMBROVSKA spējam efektīvi strādāt valsts un tautas labā,un kad notika izvirzīšana,es Repši gribēju par premjeru,bet patreiz mani ar ļoti efektīvu,mierīgu,nevienu neaizvainojošu,gudru politikas un tautsaimniecības vadību pozitīvi pārsteidz Dombrovskis. Repše ,neklausaties uz visāda veida nomelnošanu,ir lābākais finansu ministrs Latvijas vēsturē,arī Latvijas valsts bankā viņs ieviesa īstu līmeni un kārtību,ka tā ir joprojām paraugs gan pasai valstij gan uzņēmējiem.Visu to labāko varu teikt gandīz par visiem Ministru kabineta locekļiem,vēlu viņiem Priecīgus zIEMAS SVēTKUS un Laimīgu Jauno gadu.
n
n
sitais stripainais klauns par busanu pie varas,gan tevu gan mati,par tautu nerunajot PARDEVIS.Tagad staiga ka gailis pa vistu kuti,bet ka saka ARJADIJA,nomitas tupeles,izsedetas biksites augstu virs potitem,bet tagad VIP.
arī debilka
a
abet per favore - mūsus ar eini Tev nesaprast - gaidi punktu !.
Pārdomas
P
Izsakies sakarīgāk,jo prātu var izmežģit ,lai saprastu ko gribi pateikt.
vilis
v
Labs raksts.Smags laiks,bet veselīgs.
arī debilka
a
tas īstais Ziemassvētku prieks ir tas, ka POLITEKONOMISKIE visu šlaku nofraktētie STARPNIEKI DOMĀ, ka PAŠI NEKĻŪST - ko domā pilnīgi pamatoti - un nekūss nekad - KUR SMAGI MALDĀS - nekas labs arī viņus negaida - laika jautājums.
asdfg
a
nuogrremdēja bankas ,darbojas nekustama ipašuma,visur fiasko-analfabetikis
Pārdomas.
P
Pat Bībelē Dieva vārdā teikts,ka aizņēmējs kļūst par aizdevēja vergu.
arī debilka
a
un VISBRIESMĪGĀKĀ ĒNU EKONOMIKA - VISU ĒNU EKONOMIKA IR VALSTS PĀRVALDE - un, jo tuvāk spicajam galam, jo BRIESMĪGĀKAS ĒNAS.
arū debilka
a
."........ Šobrīd par Latviju starptautiskajā finanšu presē jau sāk runāt nevis kā par krīzes skartu, kā tas bija vēl pirms pāris mēnešiem, bet gan kā, iespējams, paraugu citām ES valstīm...... " Drīz mūsu slakterus , dakterus, un banku lietu dižmaherus sauks citām valstīm par konsultantiem ( varēs kāmīc ar Jaundžordžijas bratku pa razumu sakašu viļu viens ar otru - kā atmodas dzeguzes latviešu teātru dirktoru krēslos - līgumus slēgt viens otru konsultēt ....ja nu vienīgi - KĀ IZSKATĀS.
arhīvs
a
Godmanis vakar TV klāstīja, ka viņš Latviju ievirzījis uz vispareizākā ceļa, tas turpinoties un pavisam drīz mēs būsim panākumu virsotnē, kamēr pārējās stulbās Eiropas valstis nogrims nebūtībā. Visi žurnālisti ar apbrīnu uzklausīja latvju prāvieti, cienībā klanot galvas un neatrodot nevienu vārdu, lai kaut ko iebilstu, kaut vai lai apjautātos, kuri tad būs tie, kas dzīvos šajā paradīzes salā, ja jau dumjie latvieši tūkstošiem bēg uz godmaņprāt grimstošajām valstīm.
> Ui kā!
&
Kā redzams, tev tomēr neviens netic
bļāviens
b
"Repše ir cilvēks, kurš aiz skaitļiem neredz cilvēkus..." - kļūda! Pirmajā taikuma daļā.
Ak
A
Ja kāds ir braucis pa līkumotu ceļu, zinās, ka spēj tik stūri grozīt un kā lai zin kurš pagrieziens tas liktenīgais. Kad beigas būs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas