Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Repše: Pēc veiktajām izmaiņām tā vairs nebūs vienotā atalgojuma sistēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaidrs
S
Tātad vēlētāju uzdevums nākošajām vēlēšanām ir skaidrs. Partijai, kura grib tikt pie valdīšanas, skaidri un gaiši savā programmā jāieraksta - ko tā iesāks ar šito vienoto sistēmu. Ja ne, lai iet mājās! Tad mēs zināsim, par ko balsot.
Lelle
L
Arī paši deputāteļi sev neatņēma nevienu latu, toties mana māte - pensināre, kura saņem nožēlojamus 160,-Ls tika aplaupīta vienā rāvienā par 60,-Ls!!! 10% no pensijas, t.i 16,-Ls un 44,-Ls uz kompensējamiem medikamentiem, kurus viņa NEDRĪKST nelietot!!! Maitas nolādētie.
secinājums
s
a ko labu var gribeet, kameer peerkamaas marionetes no vecaas kliķes te atseedees peedeejaas dienas , neko labu negaidi , nomierinies...izmaiņas buus par labu mafiozajaamm struktuuraam .
XXX
X
"Tomēr, izņemot no sistēmas Saeimas deputātus, kā arī valsts un pašvaldību uzņēmumu vadītājus, tā vairs nav vienotā atalgojuma sistēma, norādījis ministrs." Tas ir tik ciniski!!! Nu ko, visu mediju žurnālistiem tagad neatliekams uzdevums - pieprasīt katram šīs komisijas loceklim skaidrot un pamatot savu viedokli, kāpēc deputāti, Saeimas darbinieki, kas nav deputāti, valsts un pašvaldību vadītāji, lielo uzņēmumu padomju locekļi nav iekļaujami vienotā atalgojuma sistēmā.
Priekslikums
P
Deputatu algas noteikt tikai 300 ls menesi. Taa kaa 20 gadu garumaa deputati ir novedusi valsti lidz bankrotam, tad padarit so darbu - "deputata kresls", nepopularu naudas izteiksmee. Lai nevienam vairs nerastos kare pec deputata kresla. Bet lai par deputatu klutu tikai cilveki, kam tas ir aicinajums, nevis naudaa ieinteresetie. Domaju, ka tad musu valdiba stradas daudz labak un progresivak kaa lidz sim, jo sajaa vietaa bairs nelidis viltvarzi. Un ja sie mazbudzeta deputati radis valsts uzplaukumu, tad tikai pasiem spejigakiem algas var palielinat pec gadiem 5.
te var lidzet tikai dumpis
t
Farss saaakass un algu samazinasanas sev imitacija nomira dabigaa navee.....nu ko, izdaram tauta secinajumus un pienemam lemumu. Jutu, ka bus jagaz vara un ne caur velesanam, bet atrak un sapiigak.
apsaut rijejdeputatus
a
Viss palika pa vecam. Nu nevar taa "specialaa kasta" sev atnemt nevienu latu! Tie tikai stasta tautai par krizi un nonem, bet sev, fui, nekad!
Ak nožēlojamie politiķi.
A
Nu ko ,vai neredzat ,ka viss paliks pa vecam. Kampējiem algas var pat palielināties. Tautas priekšstāvji un to barotnes turpinās saņemt lielas algas. Cik nožēlojami ir mūsu likumu devēji,ka tik sev tā vairāk,bet pārējā tautas daļa kaut vai badu mirst,tas viņus nesatrauc. Pie tādas politikas mūsu valstij nav izredžu. Viņi grib lai mēs maksājam nodokļus ,lai uzturētu viņu lielās algas. No vecajiem cilvēkiem,un bērnu mutēm atrauj pēdējo kumosu,atņemot pensijas ,atņemot pabalstus,vecākiem darba nav,bet kungi peld krējumā kā peldējuši,nu nav kauna tai valsts varai un visai saimai patšajā krīzes laikā,kurā paši valsti ieveduši.
Zilze
Z
Kāpēc jābūt kādiem izņēmumiem? Kāpēc pašvaldības ņem ārā, kāpēc deputātus? Viņiem jau pirmajiem kā tautas priekšstāvjiem būtu jārāda piemērs, bet viņi par katru cenu grib izkļūt no iecerētās sistēmas. Un tad brīnās, ka sabiedrībā ir tāds noskaņojums pret parlamentu :(
zigis
z
Komisijai FUI !!!oBLIGATI KRIZES APSTAKLOS vienotu algu sistemu.Visiem samazinat algas.nekur specialisti nepaliks.Nekur vinus negaida....
Kabans
K
Rimšēvics savu galveno uzdevumu izpildījis - savu 10 000 algu saglabājis un progresīvo nodokli nobremzējis. Par visu pārējo - vienkārši po..j. Jo savu mūli bijušais komjaunietis varēs turpināt barot. Tikai varētu mācīties no Gerkena - šo apzaga. Rimsis tur pat blakus dzīvo. Skatīsimies ko apzags nākamreiz. Un ka tikai vienu brīdi nav tā - ka priecīgs, ka tikai apzog. Daži varētu būt agresīvāki un 1905. gada gēni varētu ierunāties.
kļūda
k
premjera algu vajadzēja pielīdzināt LB Rimšuka algai tā būtu vienīgā cerība, ka jaunie izglītotie ies politikā nebūsim naivi, par patreizējo algu jaunas sejas neredzēsim ļoti ilgi (to var atļauties tikai oligarhi)
JA!
J
Tiesi ta! Ar ko nodarbojas LB???? ATBILDE: pamata ar jubilejas naudas izdosanu un naudas mainisanu. Ta, piemeram, par paris sanaksmes Monetas izdosanas valde katrs tas loceklis pirms gada alaga sanema zem 100 tukst. latu..iznemot Rimsevicu, kuram alga tikai par dalibu padome bija virs 100 tukst. latu. TA SAUCAS BEZKAUNIBA! Protams, Rimsevics satiekot savus kolegus citas valstis negrib atzit, ka vinam alga ir zemaka..kaut ka vajag palielities!
He he...
H
Žetons!
Prof.
P
"Partijam kaut ka ir japelna" - ta ir ironija..es neatbalstu sadu sistemas pastavesanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas