Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Repše vēlējies virzīt Titavu uz JL valdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JENOTS
J
Repše ! nesnaud ,, Tauta ar Tevi LV...iznicinatajus uz Šušensku ,,,tur kur Kalvitis ar vairinu pret Abreni iemainija sev atputas vietu lai izire parejiem krapniekiem,,,
DD1
D
Diemžēl sievietes bieži pieņem iracionālus lēmumus. Šis bija viens no tādiem lēmumiem, Āboltiņa izdarīja lāča pakalpojumu JL. Skumji. Ceru, ka viņai pietiks saprāta atzīt un labot kļūdu.
Repšam vaiag jaunas smadzenes
R
a. viņš nesaprot ka viņš ar titavu ir tieši tas kas ir vains ar partiju, un ja pats repša atkapās tad JL partijai bus daudz vairak balsis nekā butu ja paliks. a. pensionari rādis repšam trešo pirkstu un nebalsos par viņu. b. tas ir fakts, bet tikai repša par stulbu to saprast.
IncParaac
I
Einārs - "°Latvijas ieguvums! Ārkārtīgi spēj politiski augt! Ja E. R. uzskata, ka Dans vajadzīgs - tad - pamatoti! Danam iespēja pārvērtēt savas gudrības sasaisti ar smalkjūtības lietderību! Latviešu spējai augt - vienoties ir arī Valsts himna!
vienotājs
v
Repše, kam interesē titavi, mūrnieces, jaunpipi? Vēlētāji gaidīja Tavu vīziju par Vienotību. Mārutku viņi dabūja, kā vienmēr.
šuriks
š
Kā gan sev maizi pelna Titavs? Par ko viņam maksā Repšes super-kreditors Belokoņs? Aiz kuras ķermeņa daļas Titavs tur Repši, ja tas ir gatavs uzspļaut visam sava drauga dēļ... Tik daudz nelāgu baumu klaiņo.
krabis
k
JL ir dīvaina partija - Repše to izveidoja, bet tie arī viņa vienīgie panākumi, jo viņš turpina dzīvot vien sev zināmā pasaulē un ir visai tālu no reālās dzīves. Dāmas pie varas tur ir kašķējušās no laika gala un tagad, godīgi sakot, es šaubos, ka nemiernieces spēs normāli sadzīvot Vienotībā!Jaunups? Puskoka lēcējs un gaisa jaucējs ar lielām ambīcijām un milzīgu vēlēšanos būt pie varas. Titavs visu laiku savā nodabā ir klusu racis, tikai izskatās, ka ne JL virzienā. Iepriekšējo valdību laikā ar mapītēm staigājis un darba dienu rītos tusējies kafejnīcā ar Belokoņu un tml. Kopumā partijai JL trūkst smadzeņu, bet visu laiku ir bijusi apziņa, ka viņi ir baigi foršie, t.i. labāki nekā citi. Diemžēl, visas viņu reformas ir bijušas un ir bez tālredzīga skatījuma par iespējamām sekām.
Karlo
K
Es atkal ierēcu par tavu naivumu attiecībā uz Jaunpupu un Āboltiņu. Viņus abus vieno viens mērķis - vara, atšķirība tikai tā, ka Jaunpupam galvenā interese varā ir nauda kā pašmērķis, bet Solvitai - gozēšanas TV kameru preikšā un nedalīta vara kā savu ambīciju apmierinājums. Apbrīnoju JL biedrus.Tur patiešām ir arī dažs labs, kas draudzējas ar galvu, vai tiešām nevienam no viņiem nav pašcieņas?
ciniķis
c
izskatās, ka titavs banāli žurkojās ( krisjatņičal) JL aiz muguras un tas piegriezās dažiem citiem JL biedriem. Turklāt šis pavisam nesen uzstājās ar visai "dīvainu" viedokli par to, ka būtu laiks uzrunāt krievvalodīgos vēlētājus. Palasot komentus var ierēkt par atsevišķu komentētāju naivumu attiecībā uz repši.:)
tītava
t
Jaunup, pako čemodāniņu!
āmurs
ā
Repše, cel savu taisnības valsti bez titava. Staļins bez Trocka vienu uzcēla.
zinu
z
JL vadību ir pārņēmušas bābas un tādēļ viņiem arī tādi bābas gajieni.
ss
s
Protams, ka JL vadībai labāk patīk, ka partijas valdē ir tādi tukšpauri un pielīdēji kā Latkauskis, Olšteins, Orleāns un Reiris, tikai neaizmirsti Solvita ,ka visi šie kungi reiz jau atbalstīja nodevību, neceri ka viņi ir mainījušies un tagad atbalsta tevi. Tā ir JL lielākā nelaime, ka gudrus un patstāvīgi domājošus cilvēkus tur vienkārši iznīcina vai neļauj izvirzīties.
Heino
H
Te laikam raksta Āboltiņas pilnvarotie, lai vismaz kaut kā attaisnotu savu īpaši stulbo rīcību. Negrasos aizstāvēt Titavu, tas ir cits stāsts, taču tas neattaisno JL valdes katastrofālo rīcību tieši it kā vienojoša kongresa laikā. Tas ir politiski stulbi, tuvredzīgi un sīkmanīgi, tas tikai parāda JL esošo līderu vājumu, kašķigumu un nespēju paskatīties uz lietām globāli. Tagad nu vainīgais ir atrasts - Titavs, un nu tik būs dzīve Saules pilsētā. Tā ir liekulības paraugstunda. Un ne jau Titava dēļ JL savulaik sašķēlās, bet gan tāpēc, ka atvainojiet, bet divas mātītes - Kalniete un Āboltiņa satikās uz šauras laipas un viena otrai nebija gatavas griezt ceļu. Šeit jāpiekrīt jau izskanējušam viedoklim, ka pašreizējā Vienošanās tiek veidota at šauru mērķi - iegūt varu, bet konkrēta, reāla plāna valsts ekonomiskai attīstībai un parāda dzēšanai nav. Viss nogrimst sīkmanībā un Titava gadījums tam ir spilgts piemērs.
kika
k
ko jūs te rejat,Repsim tāds kreņķis,,jo Titavs taču ir viņa uzticības persona,visas miljonu lietas sakārto,jo strādā Latvijas Eksportētāju un investoru klubiņā,kur amatpersona ir Belokoņ,kas Repša miljonus[ parādus] tur savā kulakā ,un Titavs tak ir uzticamais starpnieks,nu kā tad tā drīkstēja,kā varēja tā izrīkoties,nu ņēma un izmeta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas