Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Riekstiņš oponē Zurofam: kara upuru tuvinieku “sāpju svēršana” ir amorāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Bet tu nodzīvo kaut vai nedēļu Gazas pierobežā un tad sāc citus pamācīt, kā viņiem reaģēt uz raķešu apšaudēm. Izklausās briesmīgi, bet laikam paaudze, kas nav pieredzējusi karu, nevar par to spriest.
galvas dakteris
g
Teroristus iznīcina visas valstis, kas nevēlas kļūt par teroristu kājslauķi. Par "domāšanu" muļķības - pat PSRS nevienu neiznīcināja "par domāšanu", bet tikai par darbību. Ķēķa antisemītu varenā bļaustīšanās neliecina, ka viņi baidītos no "iznīcināšanas", par kuru paši bļauj. Un neviens ķēķa antisemīts nav ne iznīcināts, ne aizturēts un pat izmests no portāla par naida runu. Tad kāpēc lai citi ticētu jūsu meliem, ja jūs tiem paši neticat? Nekādas "tīrīšanas operācijas" netiek veiktas, izņemot gadījumus, kad teroristu organizācijas bāzējas trešajās valstīs un sistemātiski rīko no turienes uzbrukumus Izraēlai. Bet arī tādu piemēru nav daudz, Libāna 1982. g. un Gazas sektors nupatās. Melīgajam bļaurim kvalifikācija "tēmu komentēt nespējīgais" par meliem, muļķībām un naida runu.
lasītājs
l
Ne velti Zurofs ar vieglu roku noraksta tos ebrejus,kurus staļiniskais režims represēja 1940/41.gadā Latvijā,tos Polijas ebreju bēgļus,kuriem 1939.gadā Sarkanā armija neļāva no neitrālās joslas pārcelties pāri Bugai,lai glābtos Padomju Savienībā no nacistiskā režīma.
Ierindnieks
I
Vērtējot jebkura Izraēlas pilsoņa darbību citas valsts teritorijā jāatceras, ka Izraēla ir valsts, kur par pienākumu ir pret šīs valsts politiku domājošu un rīkojošos fiziska iznīcināšana (gan indivīdu, gan valstu ), ar to tiek draudēts visaugstākā līmenī un ar to lepojas. Cilvēki, esiet modri; šadas organizācijas nedeklarētie mērķi (tāpēc šāda vārdiska provokācija) ir informācijas iegūšana citās valstīs par cilvēkiem, kuri uzdrošinās nepiekrist tās valsts rīcībām, kuras darba instrumenti ir organizācijas MOSSAD un SHIN BET (naziķiem bija ABWEHR un GESTAPO), nepārtraukti tiek veiktas informācijas iegūšanas operācijas, Izraēlas valsts nedraugu uzskaite un tīrīšanas operācijas citu neatkarīgu valstu teritorijās.
nianse
n
ja Izraelā ir tādi kā Zurofs, tad jāsāk domāt ,ka palestīniešiem ir taisnība...
galvas dakteris
g
Pirms 60 gadiem jau bija. Izveidota 1948. gadaa. Bet palestiiniesi savu valsti, ko ANO arii paredzeeja, nekad nav veidojusi. Un sava valsts izraeliesiem ir, neskatoties uz visiem meegjinaajumiem to izniicinaat, bet mes no vienas mierlaika kriizes esam panikaa.
Mirnijs Jura
M
Riekstiņš,kā jau bijušais komjaunatnes augsts funkcionārs prot izmantot jebkuru situāciju,lai celtu TP reitingus
ivs
i
Riekstiņš jau var teikt ko grib,ja zināja , ka viņa ministra dziesma nodziedāta.Kāpēc neuzmesties par legionāru aizstāvi?Nekādu atbildību nenesīs,bet dividendes varbūt gan.
mans
m
Es piekrītu Riekstiņam - nevajag izcelt vai samazināt kādas vienas puses ciešanas vai bēdas. Nevajag arī dalīt veterānus dažādās grupās. Karavīrs ir karavīrs un noziedznieks ir noziedznieks, un nav starpības kurā pusē viņš bija. Mes visi zinām, ka varoņi un neģēļi bija abās pusēs.
cops
c
..pietiek ,ne santīmu Zurofam,vai viņa tautieši ir samaksājuši par to postu,kur viņi ar savām teorijām noorganiyēja 1917 GADA revolūciju Krievijā un atmeta Krieviju apmēram uz 100 gadīgu atpalicībuArī pie pasaules lielas daļas sadalīšanas pirms 2.pasaules kara Zurofa tautieši bija lielākie eksperti,paši gan līgumu neparakstīja.Nosodu genocīdu pret ebrejiem,armēniem,krieviem,ukrainiem,baltkrieviem,poliem,la tviešiem,somiem un daudzām citām tautām.Zurofs nedarbojās,kā genocīda nosodītājs,bet vairāk kā naida kurinātājs starp nācijām un vēl no nelaimēm grib uztaisīt komerciju un tautu šķelšanu.
cops
c
Zurofs nav ebrejs,jo ebreji pārsvarā ir gudri,bet Zurofs ir totāls muļķis
ku
k
tam zurofam to micīti vajadzēja uzvilkt pāri ausīm un ar pendeli katalaškā! bet Riekstiņš šoreiz malacis.
garausis
g
Riekstiņa latvietis pamodie, reti sakariigs komentaars, malacis !
IncParaac
I
Labi rūkts lauva/lauķe! "Stendža žīdgaumē" -dižprojektus bīda!
ieva
i
Vissirsniigaakais paldies Riekstinnam !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas