Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgā divu dienu laikā sniega sega sarūk par 22 centimetriem

Kopš ceturtdienas rīta sniega sega Rīgā ir sarukusi par 22 centimetriem, un sestdienas rītā tās biezums bija 37 centimetri, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mērījumi.

Sniegs strauji kūst arī citviet Latvijā. Divu dienu laikā sniega kārta Vidzemes ziemeļos samazinājusies par 8-12 centimetriem, citviet valstī - vidēji par 13-18 centimetriem.

Liepājas pusē vienlaidus sniega sega jau sāk izzust, Ventspilī tā sarukusi līdz četriem centimetriem. Pārējā valsts daļā zemi klāj 10-40 centimetru bieza sniega kārta, bet Alūksnē vēl ir pusmetru dziļš sniegs.

Brīvdienās būs mākoņains laiks un līs lietus, taču gaiss kļūs siltāks, sasniedzot pat plus 10 grādus, prognozē sinoptiķi.

Brīvdienās nakts stundās temperatūra gaidāma no plus 1 līdz plus 5 grādiem, bet dienas laikā termometra stabiņš daudzviet pakāpsies līdz plus 5, plus 10 grādiem.

Pirmdien pastiprināsies ziemeļrietumu vējš un gaisa temperatūra pazemināsies. Otrdien, atmosfēras spiedienam paaugstinoties, nokrišņi mitēsies un debesis skaidrosies, bet jau trešdien Baltijai no Atlantijas atkal tuvosies aktīvs ciklons ar atmosfēras fronti, kas noteiks laika apstākļus līdz pat nedēļas beigām.

Trešdien un ceturtdien būs gan īslaicīgi nokrišņi - slapjš sniegs un lietus -, gan arī gaidāms spēcīgs vējš. Gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 3 līdz plus 2 grādiem, bet dienā no 0 līdz plus 4 grādiem.

Ceturtdien gaisa temperatūra naktī būs no mīnus 1 līdz mīnus 6 grādiem, bet dienā no mīnus 1 līdz plus 3 grādiem.

Piektdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums - naktī austrumu rajonos snigs neliels īslaicīgs sniegs, slapjš sniegs. Gaisa temperatūra būs mīnus 2, mīnus 7 grādi, bet dienā - no plus 2 līdz plus 7 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas