Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgā pensijas atzīmēšana virtuvē beidzas ar slepkavību

Imantā otrdien pensijas saņemšanas atzīmēšana kāda dzīvokļa virtuvē beigusies ar vīrieša slepkavību, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policijas darbinieki saņēma izsaukumu no Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem, ka Dammes ielā kādā dzīvoklī atrodas miris vīrietis ar durtām brūcēm kājā. Darbinieki ieradās minētajā dzīvoklī un konstatēja kāda vīrieša līķi.

Dzīvokļa īpašniece policijai paskaidroja, ka viņas vīrs kopā ar kādu nesen iepazītu draugu, lietojot alkoholu, atzīmēja pensijas saņemšanu.

Sieva uz brīdi izgājusi no virtuves, kur notikusi svinēšana, bet pēkšņi sadzirdējusi kliedzienus. Kad viņa atgriezusies, ieraudzījusi vīra draugu sēžam krēslā bez samaņas, bet laulāto - ar nazi rokā.

Policija aizturēja 67 gadus veco uzbrucēju, kurš atzina, ka ir piedalījies pensijas saņemšanas svinēšanā. Vīrietis gan apgalvoja, ka neatceras, kā un kādēļ savam draugam uzbrucis, taču izdarīto nožēlo.

Mirušā personība vēl nav atpazīta. Policija pieļauj, ka nodurtais vīrietis ir 55 līdz 65 gadus vecs. Mirušajam nebija matu.  Viņa iespējamais vārds ir Vladimirs vai Valērijs. Policija izteica versiju, ka vīrietis, iespējams, strādājis par taksometra vadītāju un dzīvojis turpat Imantā.

Policija aicina vērsties Kurzemes iecirknī, ja kādam ir zināma mirušā personība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas