Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgā sākas 7.Baltijas jūras valstu valdību vadītāju samits

Otrdien un trešdien Rīgā notiek 7.Baltijas jūras valstu valdību vadītāju samits, kas vienuviet pulcēs 11 valstu - Dānijas, Igaunijas, Īslandes, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Somijas, Vācijas, Zviedrijas premjerministrus un Eiropas Komisijas pārstāvi. Samitā tiks lemts par reģiona nākotni un Baltijas jūras valstu padomes reformu. Ar šo samitu noslēgsies Latvijas prezidentūra Baltijas jūras valstu padomē, kas ilga aptuveni gadu. No Latvijas prezidentūru pārņems Dānija.

Sākoties 7. Baltijas jūras valstu samitam, 3. jūnijā Latvijas Nacionālajā operā notiks oficiālā Baltijas jūras valstu valdību vadītāju sasveicināšanās ar Latvijas Republikas ministru prezidentu Ivaru Godmani, pēc kuras samita dalībnieki apmeklēs ceļojošā projekta Balticness džeza koncertu Latvijas Nacionālajā operā.

Ceļojošais projekta Balticness ir viens no vērienīgākajiem Latvijas prezidentūras BJVP rīkotajiem pasākumiem, kas ietver džeza koncertus, fotoizstādi un diskusiju seminārus. Tā ietvaros notiekošie džeza koncerti ir unikāli ar to, ka Latvijas mūziķi no 2007. gada novembra līdz 2008.gada jūnijam apceļoja visas BJVP metropoles -Tallinu, Helsinkus, Sanktpēterburgu, Stokholmu, Oslo, Reikjavīku, Kopenhāgenu, Berlīni, Varšavu un Viļņu, katrā koncertā muzicējot kopā ar attiecīgās Baltijas jūras valsts džeza izpildītājiem.

Par satiksmes ierobežojumiem šodien un rīt lasiet šeit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas