Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas domes opozīcija: iepirkumu prakse ir būtiski jāmaina

Pēc tikšanās ar Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" pārstāvjiem, Rīgas domes (RD) opozīcijas deputāti sola iesniegt domei konkrētus priekšlikumus, kā uzlabot iepirkumu praksi.

Pēc publiski izskanējušās informācijas par to, ka 7,8 milj. Ls vērtajā konkursā par dzīvokļu pirkšanu Rīgas domes vajadzībām uzvarējušā SIA "Arčers" īpašnieks un valdes loceklis Kaspars Garkanis ziedojis 28 tūkst. Ls divām partijām - "Par labu Latviju" un "Jaunajam laikam", opozīcija atzīst, ka konkursa procedūra neatbilst labai iepirkumu praksei, vēsta Dienas biznesa portāls db.lv

Politisko partiju apvienības "Vienotība" RD pārstāvēto partiju "Jaunais laiks" (JL) un "Pilsoniskā savienība" (PS) deputāti tikās ar Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" vadību , lai precizētu atklātā konkursa "Būvniecības stadijā esošu vai pabeigtu nekustamo īpašumu - daudzdzīvokļu dzīvojamo māju ekonomiski izdevīgākā piedāvājuma atlase Rīgas pilsētas pašvaldības dzīvojamā fonda attīstībai" nolikumā iestrādāto prasību pamatojumu.

Galīgo lēmumu par dzīvojamo māju Rīgā Valdeķu ielā 58B iegādi opozīcijas deputāti sola pieņemt pirms Rīgas domes sēdes.

Sarunu rezultātā, deputātiem ir radušies konkrēti priekšlikumi, kā uzlabot pašvaldības uzņēmuma iepirkumu praksi. Konkrētas idejas tuvākajā laikā tiks iesniegtas rakstiskā veidā gan RP SIA " Rīgas pilsētbūvnieks", gan Rīgas domes vadībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas