Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

"Rīgas ūdens" atalgojuma fonds pērn pēdējos mēnešos pieaudzis, liecina 4ATA dati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alnis
a
Mūsdienās, kad televizors ir telefonā, tak sen varēja būt digitāla balsu skaitīšana un referendumi par nozīmīgiem lēmumiem varētu notikt ik mēnesi. Es domāju, ka atlaižot 100 priekšsēžus, mēs mierīgi varētu atļauties digitālo demokrātiju. Tad arī partijām vajadzētu ikkatram cilvēkam acīs paskatīties, nevis spiest populismu caur medijiem uz naivo tautas masu.
to Ainis
t
VAI TU PATIEŠĀM ESI STULBS,KA NESPĒJ ATŠĶIRT PRIVĀTO SEKTORU NO VALSTS UN PAŠVALDĪBU SEKTORA,KURŠ TIEK UZTURĒTS PAR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU !!!!!!!!!!!!!! ,,,UN ''RĪGAS ŪDENS'' IR 'PAR PAŠVALDĪBAS LĪDZEKĻIEM RADĪTS MONOPOLISTS !!!!!!!!!
lauku vecis
l
Interesanti, arī te kāds gudri muldēs par neaizstājamiem speciālistiem? Vismaz Balodis un Tralmaks ir tīrākie politikāņi...
DD1
D
Sanāk gan, ka mums -irš uz galvas...
puce
p
Reakcija būs tad, kad ievēlēsim principiāli jaunu Saeimu , kura būs gatava grozīt likumus,kuri ir veidoti par labu bagātākajiem. Pēc visa liekas, ka neievēlēsim gan,jo prese nemitīgi atbalsta vecos- arī žurnālisti šai sistēmā nav apbižoti. Latvietis no rašanās līdz šai dienai tic presei. Vairums internetu un vēl komentārus nelasa. Šāda šausmināšanās,kā krāpj un apsmej- mani visvairāk kaitina,ka apsmej,jo runāja taču par samazināšanu pagaišgad,ko visu neizdarīja ar skolotājiem!-tautu mums laikam būs jāpiekoj vēl ilgi.
!
!
Likumīgā dzīvošana pāri saviem līdzekļiem. Uz kā rēķina? Jefiņ, uz tava!
dzeris
d
Reakcija nebūs nekāda, jo nav iespējama. šos likuma par vienoto atalgojuma sistŗemu izņēmumus iebalsoja Saeimā, kamēr tur būs šis te vairākums, pašvaldību un valsts iwestādēs notiks legāla zagšana. Un no pašvaldība reakciju gaidīt vēl muļķīgāk.
Ainim
A
Tu gan esi pilnīgs lohs, mani, redz neinteresee privaato banku algas, bet VALSTS iereednju, nodokļu maksaataaju algas...
Saule
S
Mani interesē, kad būs kaut kāda reakcija uz šo informāciju. Savādāk sanāk, ka mums -irš uz galvas, bet mēs tikai paklanamies un sakam - PALDIES, tā tik turpiniet.
izbijis valsts patriots
i
Neiedziļināšos sīkumos,bet vārds KRĪZE UN TAUPĪBA attiecas vispirms uz valsts vadītajiem uzn''emumiem.Te nav vārds komercdarbība kā izsegs.Mūsu valsts uzn''emumi to laikam nesapratīs nekad.Krīze tas attiecas uz visiem bez izn''emuma. Nevajag te gudrus terminus smadzeņu skalošanu. Pie krīzes pelnošākie maksā vairāk ,pat var gadīties nepamatoti vairāk nekā tie kuri to nespēj. Ja kāds te ir ļoti pārgudrs lai parakņājas vesturē.Norvēģija tikai ar lōti stingriem noteikumiem šai jomā spēja turēties virs ūdens.Protams viņus glāba un saulītē iecēla NAFTA.latvijai tās nav tāpēc mums jābūt divtik uzmanīgiem. Mums jauna nedēļa ir sākusies ,bet problēmas ir un paliek vecās . Ja mēs nespējam neko mainīt domāšanas stilā tad tiešām ir būs un paliks viss pa vecam.
Ainis
A
Maizītis nav spējīgs organizēt kaut cik normālu datu zaģļa vajāšanu. Visu šītod datus par gadu datus var nolasīt VID datu bāzē. Lūdzu publicēt SWEDBANK, SEB banka, ub Rīgas Dinamo hokejistu algas, lai varu salīdzināt ! tas lūzeris jau šito nepublicēs , kaut ga tieši bankas arī ir iedzinušas daudzus nelaimē tāpat kā azartspēles...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas