Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Rīgas ūdens": uzņēmuma tarifi ir vieni no zemākajiem Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hihi
h
visiem iedziivotaajiem vajadziigs uudens skaitiitaajs,tad katrs teeree cik tik uziet,un ,protams,maksaa par pateereeto:))
K.
K
Liepāja laikam atkal izceļas? par kubu turpat lats, par siltā ūdens uzsildīšanu - 3 līdz 4 lati par kubu. 30 lati par ūdeni kā nebijuši plus cirkulācija - Liepājā rekords laikam bijis 14 ls, bet nu pārsvarā turas piecu latu robežās. atkarīgs no apsaimniekotāja.
Eva
E
Mans piekšlikums ir vērsties ar jautājumiem par šīs situācijas izskaidrošanu( piemēram, pec kādas formulas tiek veikti šie "zudumu"-zagumu aprēķini) katram pie saviem apsaimniekotājiem. Rakstisks iesniegums uz kuru ir jāsniedz rakstiska atbilde. Kaut kā tak jāsāk cīnīties par savām tiesībām un savu naudu. Manuprāt šī infomācija būs interesanta, jo ,piemēram, mums Pārdaugavā rēķina tikai aukstā ūdens zud. (0.8712 LVLpar kubu). Dzīvojam tak vienā pilsētā ar vienu Rīgas ūdeni!!!
Dolārs
D
Rīga Sūdens... Būtu dīvaini, ja viņi apgalvotu pretējo :-)
Hercogs
H
Atcereejos kaa pagajusaa gada novembrii namu parvalde Priedes(Agenskalns) piestaadija man reekinu-patereeti 8 kubi karstaa udens(tobrid dzivoju viens),toreiz ilgi smeejos.Jaa,cilveeki tiek apkraapti.
6ls par 1kubikmetru!
6
Tiesi tas pats notiek manaa majaa! tapec ari taa nenormalaa maksa apr 1 kubu!
Eva
E
Manā mājā poblēma ar tā saucamajiem" ūdens zudumiem" t.i. manu kaimiņu nelikumīgajām darbībām ar saviem ūdens skaitītājiem ( kā rezultātā visi spiesti maksāt par viņu patērēto ūdeni ) notiek jau 2 gadus. Katru mēnesi apsaimniekotājs rēķinā iekļauj manis neiztērētos vizmaz 2 kubus. Risinājumu šai situācijai neviens pat nemeklē, jo likums ir zagļu pusē- viņi savos dzīvokļos pārbaudītājus var neielaist, bet man ir pienākums apmaksāt piestādītos rēķinus par manis neiztērēto ūdeni. Varbūt kādam juristam būtu padoms kā rīkoties?
udens
u
Interesanti butu zinat cik kubus udens menesii pateree citi?
Jauna Laipa
J
Tikko samaksāju rēķinu, iepriekšējā mēnesī -3 kubi.
udens
u
2 cilveki kopaa nevar izteret tikai 2 kubus menesi. Tur nu tu lej! Virtuve ari udens jalieto. Laikam berzaties pa sauso ar dvieli : )
Jauna Laipa
J
Mēs esam divi cilvēki - un 2 kubi (siltais un aukstais kopā). Veļu mazgājam ar veļasmašīnu un ejam mazgāties katru dienu vismaz reizi. Varbūt jūs krānus negriežat ciet un visu laiku ūdens tek starplaikos starp mazgāšanās reizēm :)
6ls par 1kubikmetru!
6
Ne jau pateresanu iet runa par nenormalo cenu par 1 kubikmetru!
6ls par 1kubikmetru!
6
Tad uz 1 cilveku menesi sanak ap 12 ls un ja gimene ir 3 cilveki tad 36 ls tikai par udeni!
6ls par 1kubikmetru!
6
Nekas tamlidzigs! menesi uz 1 cilveku ir vajadzigs 2 kubi (1 siltais un 1-2 aukstais), ja iet dusha katru ritu un mazga velu ar masinu. Nu ja nemazgajas, tad jau nepateree vispar!
Jauna Laipa
J
Ko ar ūdeni jādara, lai iztērētu 6 kubus mēnesī trim cilvēkiem. Gauzties jau var, bet saprāta robežās. Kas Jums tur elektrostacija atvērta? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas