Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rimšēvičs aicina iedzīvotājus būt patriotiskākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Krievijas Prezidenta Medvedeva alga 50000 latu gadaa,arii Latvijaa nevienam iereednim nevajadzeetu buut lielaakai,jo Krievijas prezidentam darbaa krenjkju vairaak kaa mums.
Paltraku Vilis
P
Labāk būtu ,ja Rimšēvičs pasēdētu un pakasītu pakausi vai pakaļu un padomātu, kā cilvēks var izdzīvot saņemot bezdarbnieka pabalstu vai štruntīgu pensiju. Bet varbūt viņš domā,ka visiem ir tadas algas kā viņam? Manuprāt ir pienācis laiks visiem ierēdniem maksāt vidējo algu valstī un ne graša vairāk! Tad no viņa patriotisms iznāktu arā minūtes laikā............
Paltraku Vilis
P
Cilvēks, ja viņš nav galīgs idiots un viņam nav darba, protams pirks leišu pienu par 10 santikiem, bet ne Latvijas pienu par 1Ls. Ko tas pirdaks lej par budžeta deficītu, tagad vecā Eiropā budžeta deficīts parsniedz 6-11%. Pa kam pie mums jābūt 3%? Rimšēvičs ir repšists un bambuks.
KONDRATS
K
Rimšēvič' , labāk apklusi. Es esmu nikns .....
zilzīlīte
z
Rimševiscs saņem vislielāko algu,t'ātad viņa paša patriotiskumam būtu jābūt tikpat reižu lielākam,cik reižu viņa alga pārsniedz,teiksim,pensionāra ienākumus!
:)
:
Blin 20 gadi jau patriot,zb jau,tad labak lai Angli vai Zviedri noperk Latviju,mos labak dzivosim
Ausma
A
Principā piekrītu, ka jābūt partiotiskākiem. Jālieto vārdi "mūsu Latvija", nevis "šī valsts".
Ausma
A
Kredīts nav patēriņš, tā ir investīcija. Rimševics runā par kautko citu, izlasi vēlreiz un padomā ar galvu. ---------------------------------------- Ja kredīts tiek ņemts mājoklim dzīvošanai, tad kredīts ir patēriņam. Ja kredīts ņemts biznesam (nevis spekulācijai), tad tā ir investīcija. Šaubos vai Rimsis dārgo māju pirka ražošanai vai pakalpojumu sniegšanai.
Grieta
G
a varbūt tas ir vispār Rimševiča 1.aprīļa joks? un nav ko cepties... jo vakarā viņš TV pateiks - april, april :)))
Grieta
G
... nu es ar taa kaa visus pienaakumus pret valsti esmu izpildiijusi - nodokli, balsosjana. un neko jau citu, kaa vien sjiis divas lietas, iisteniibaa no godpraatiiga pilsonja nevar prasiit. taa jau taa liidzdaliiba valstii notiek. ak, jaa - veel var iet un auziit logus, ja kaads man nepasaka, kur vinjs liek manis samaksaato naudu un ja negrib atkaapties no amata tajaa briidii, kad zaudeejis manu uzticiibu. viss... ko veel cieniitaa gribat? sestdienas talkas??? o, jaa - arii sjajaa pasaakumaa 18.apriilii piedaliisjos. turklaat kopaa ar draugiem un bez maksas! kas veel? arii ziedoju sunju patversmei, un atbalstu arii kaadu liktena pabernu, kuram vecaaki nav speejigi paliidzeet. turklaat - neuzskatu, ka man stendzenieks maalee ciet acis. ljoti labi saprotu visas politiskas tehnologjijas un izveeli izdaru ne jau pedeejaa briidii. ja juus var divaas nedeeljaas iepuust miglu aciis un juus kaa taada aita ejat un daraat ko jums kaads liek, tad taa juusu neizgliitotiiba un nesekosjana procesiem liidzi valsti. neapvainojiet citus! nav jau te stulbenu paarpilniibas valsts. turklat - man ir mazliet jaaiebilst vel kadaa vietaa - ceriiba jau nav dota, ka viss tiks sakaartots, tas kas tagad notiek - ir meegjinaajumi saglabaat savu ienaakumu dalju - latos, un lai taa nepaliktu mazaaka. tacju, ja runaajam par valsts sakaartosanu - taa kaa veel nav ne eskporta garantiju, ne krediitgarantiju... tik var dzirdeet kaarteejos politikju izteikumus - te valsts, kaa sliikonis, kas jaaatzdziivina, te atkal - jau rumpis, kas gulj kliiniskaa naavee. nu dailruniiba arii ir jauka lieta, tacju - kas taalaak???
Sumbrs
S
Vai nav traģikomiski: "Diena" par sešpadsmit gadus piesmietās un pazemotās tautas pamācītājiem un iedvesmotājiem aicina tādus cilvēkus, kas paši šajā piesmiešanā un pazemošanā spēlējuši pirmo vijoli, - Kehri, Rimšēviču un tamlīdzīgus. Bezcerīgs pasākums. Lai kā pūlēsieties, viņiem nemūžam vairs neticēs.
eiropietis
e
Un ka, latviesi, bija ar to jusu patriotismu, kad jusu imigracijas dienesta augstas amatpersonas , sadarbojoties ar kriminalajam strukturam, pardeva LR pases citu valstu pilsoniem? Latvietis par naudu uz visu gatavs - ieskaitot Rimsevicu. Nakosos Dziesmu svetkus varesiet rikot par ziedojumiem
andža
a
hmm. Par tik augstas personas izteiktiem aicinājumiem pirkt tikai nacionālo preci var smuki norauties no Eiropas Komisijas. Jādomā, ko runā.
upe
u
neiedrošinies man pateikt, ka neesmu mācējusi dzīvot godīgi - ej ellē ar savu godīgo rimšēvicu ! es esmu nomaksājusi visus nodokļus pēc pilnas programmas, savādāk nemaz nevaru un uz visām nobalsošanām esmu bijusi ! domā , ko raksti , kaza !
upe
u
kā tu vari pateikt cilvēks pareizajā vietā ; kā vinš skaidroja tv , tad LB ir tiesības spekulēt ar valūtu un jo vairāk nopelna šīs spekulācijas rezultātā, jo sev lielākas alagas un prēmijas izmaksā. Kā rādīja TV - tad bankas vadībai visiem superīgākās mašīnas ar personīgajiem šoferiem, bet sazvanāms darba laikā nebija neviens !!! ļoti nostrādājušies - ha - diez kāpēc tad , pirmkārt, mūsu valstī ir finanšu krīze ! ? TĀPĒC , KA LB AR RIMšEVICU PRIEKšAGALā AIZRāVāS AR SAVU NODROŠINĀšANU - viņus taču neviens nekontrolē, viņi nevienam nav atbildīgi - kā tādi dieviņi ! un tagad aicina tautu būtu patriotiskiem ? KRETĪNISMA KALNGALS !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Melngailis: Eiro Latvijā varētu ieviest ātrāk par 2012.gadu

VIDEO: Rimšēvičs atbild Šķēlem

Šķēle: par lata devalvāciju jādiskutē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas