Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Rolšteins nekandidējot, lai "citiem nerastos morāla rakstura iebildumi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
K.Rolšteins savulaik bija dibinātāju vidū Sabiedrībai par vārda brīvību jautājums uz aizbēršanu - kas bija dibinātāju MALĀS Sabiedrībai par vārda brīvību?
par ulmani
p
Ingolf » Jānis 02:17 Ulmanis (tas kas Kārlis) divdesmit gados pacēla Latviju no gruvešiem, izveidoja plaukstošu Valsti. ____________________________________________________ ______ ________________ ai ai ai Jāni, ja negribi lasīt neko iz vēstures panopietnāku, tad izlasi vismaz Rozīša "Cepli", un nāks pār tevīm apgaismība, ka nekas jau nav mainījies tajā ļautiņu psicholoģijā. Tas kurš Kārlis ar to celšanu tā panopietnāk darbojās vien 6 gadus. Kā Tev sanāca 20, nudien nesaprotu. Un vēl viens neliels sīkums par tiem gruvešiem - Ulmanis varu pārņēma brīdī, kad valsts kase nebūt nebija tukša, un tieši viņa valdīšanas laiks sakrita ar vispasaules krīzes beigām - treknie gadi (kaut kur dzirdēta frāze vai ne?) ============== Ulmanis pārņēma varu jau pēc tam kad Saeimas deputāti bija paši nobalsojuši par pāreju uz prezidentālu republiku . Tā ka mīts par labo ulmani kurš izbeidza partiju plēšanos ir tikai mīts patiesībā ulmanis nobijās ka tauta viņu var neievēlēt un sagrāba varu .
""
&
Bet kas tevi tur...
izglītība
i
atvainojos - viena no septiņām, nevis četrām partijām
izglītība
i
Augstākās izglītības līmenis PP kandidātiem ir viens no augstākajiem. Paskaties cvk.lv statistiku. Tā ir viena no 4 partijām, kam augstākā izglītība ir 80 % vai vairāk biedru. Dažai labai partijai knapi 50% deputātu kandidātu... Cits jautājums gan, vai LV augstākā izglītība vispār ir vērā ņemams rādītājs.
roltons
r
Nezinu gan tad jau Marģeris Martinsons ir vairāk politisks outsaiders- cilvēks no malas . Šitie vairāk izskatās pēc tuvu pie siles pulciņa ar Bankovski & Rolšteinu
Ingolf
I
Ulmanis (tas kas Kārlis) divdesmit gados pacēla Latviju no gruvešiem, izveidoja plaukstošu Valsti. __________________________________________________________ ________________ ai ai ai Jāni, ja negribi lasīt neko iz vēstures panopietnāku, tad izlasi vismaz Rozīša "Cepli", un nāks pār tevīm apgaismība, ka nekas jau nav mainījies tajā ļautiņu psicholoģijā. Tas kurš Kārlis ar to celšanu tā panopietnāk darbojās vien 6 gadus. Kā Tev sanāca 20, nudien nesaprotu. Un vēl viens neliels sīkums par tiem gruvešiem - Ulmanis varu pārņēma brīdī, kad valsts kase nebūt nebija tukša, un tieši viņa valdīšanas laiks sakrita ar vispasaules krīzes beigām - treknie gadi (kaut kur dzirdēta frāze vai ne?)
ehhh
e
man liekas, ka es neizturēšu un braukšu prom, pat nesagaidot vēlēšanas :(. Baigi viss piegriezies. Ne ar pirmo ne ar pēdējo partiju vairs var cerēt uz sakarīgām izmaiņām , vai pat cēla virziena apjausmu.
......
.
balso par prezidentālu republiku mums vajag jūsu balsis lai ievestu pārmaiņas Jēkaba ielās namā ! tas nav šaurs interešu klubiņš jebkurš interesents var pievienoties ! pievienojies tagad ! www.ppr.lv
!!!
!
pietiek demokovas ūsiņu projektu ..... Balso par prezidentālu republiku par īstām pārmaiņām ! Prezidentālā republika ir demokrātiska partija kur var iestāties visi , ne tikai savējie , visi izņemot vecie valsts izadzēji ! Par prezidentālu republiku !
!!!
!
cerams pedējais jauno trīs brāļu demokovas un štokenberga projekts jeb partija ar demokovas ūsiņām ...
!!!
!
demokovas banda liek olas dažādos groziņos . daļa salīdusi Jenotībā daļa labi izzagajā labajā latvijā un vel daļa kārtējajā Pēdējajā partijā cerams šoreiz tiešām pēdējais demokovas ,pabrika ,kokina ,štokenberga bandas projekts ???
calexico
c
muļķīgi.
science is sexy
s
man liekas ironiski, ka viņi tik revoluciionāri runā par augstāko izglītību, bet paši, lielais vairums ir ar vidusskolas grādu. nepabeigta augstākā ir šo (bet ne tikai PP, vispār, latvijas reklāmas, mediju, finanšu, politikas vides) strauji uzpeldējušo džeku nelaime, kamēr viņu skolasbiedri tupēja pelēkajās bibliotēkās vai par pirmajām stipendijām brauca studēt, viņi šeit uzšāvās kā raķetes, saņēma naudu par klusēšanu, šarmēja meitenes un plātījās savējiem; pirka dzīvokļus un precējās, šķīrās un rekonstruēja mājas. nauda griezās, jo bija uz pareizā viļņa, shēmoja, piektdienās piedzērās, lai sirdsapziņa nespiež. taču nekas nav mūžīgs, pasaule, vismaz ārpasaulē mainās. nu un tagad, tādi pāragri izdeguši kaut ko muģī. taču ticamība tam nav, kā visam, kas iesākts, bet nepabeiguši.
cc skumst
c
žēl PP. Es personīgi ļoti saskumu partijas dibināšanas pasākumā ieraugot saimnieka sejām un stāju tusējam Pabriku, Štokiju un tml. Ja varētu teikt, zuda jebkāda cerība,ka PP ir kaut puiciski naiva tomēr sirdsdegsmes pilna darbošanās. Kārtējais " Mūsu sētas bērni, indiāņi un... " šķūnīša- štābiņa variants. Kā visas partijas. Diemžēl padomijas bērnu stila spēlītes un nebeidzami ierakumi, puiku loģika un stratēģija. Tāds ir šīs Latvijas liktenis!? Kā redzam nāk citu zemju bērnu grāmatu apustuļi Fliki un uzsāk savas pīteru penu spēlītes, jo šeit jau nekas nav pa īstam. Savādāk tam šaurajam vadoņu lokam ar naudu ir garlaicīgi. Vismaz varētu kādu deputātu, palīgu,viņu sekretāru, šoferu un radinieku nodokli ieviest. Arī par šādu ālēšanos ir jāmaksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas