Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Romas pāvests aicina kopīgi lūgties pret abortiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
humors un satiira
h
tikai kjepaa raaveejus ir neiespeejami piekjert, ja vien vinji nedarbojas publiskaas vietaas.
*****
*
Pēc baznīcas kanoniem arī onanismu var pielīdzināt slepkavībai, jo labvēlīgos apstākļos no "zemē nomestās sēklas" pēc zināma laika varbūt kāds nākamais pāvests rastos ...
******
*
"Redz, ja tas embrijs pirms 12 nedēļu vecuma būtu bērns, tad spontāna aborta gadījumā izdzīvotu......" Nu, vājas, Tev, Ieva zināšanas šajā jomā (par embrijiem). Vai arī Tu negribi zināt, lai nebūtu sirdsapziņas pārmetumu par jau izdarīto? Spontāna aborta gadījumā bērni nereti arī izdzīvo, bet jau piedzimuši cilvēki arī mirst - nāve katram iestāsies agri vai vēlu - tas nu gan nav kritērijs, pēc kura noteikt, vai kāds ir cilvēks vai nē :) Bet par "garīgajiem tēviņiem" - viņi jau uz ielu stūriem nestāv, tās sievietes viņus kaut kā pašas atrod. Un galu galā tā ir DIVU cilvēku brīva izvēle un (bez)atbildība.
baznicas palidziba
b
Šeit var saņemt atbalstu no Baznīcas. Ja ierakstītu google.lv attiecīgu pieprasījumu, atrastu vēl, tie, kurus interesē patiesība nevis tukša gānīšanās internetā.
I.Gr.
I
Shajaa gadiijumaa vaacietim Razingeram (paavestam) patiesi ir taisniiba! Un labi buutu, ja luugshanas tur liidzeetu!
Ieva
I
Un vēl kas: ja neesi tik liekulīgs, aprunājies ar ginekologiem, kas ir piedzīvojuši PSRS ieviesto abortu aizliegumu un ārstējuši kriminālā aborta upurus (pareizāk centušies saglābt)! Aprunājies ar bērniņiem, kas ģībst skolā, jo nav viņiem ko ēst (starp citu, kāpēc Baznīca tādiem nepalīdz?), aprunājies ar grūtniecēm, kurām ārsti ir pateikuši, ka bērns būs smagi slims, vai arī, ka dzemdības nepārdzīvos ne bērns, ne visticamāk pati māte!
Ieva
I
Pirmkārt embrijs nav bērns, otrkārt, kas tā par modi uzgrūst visu atbildību sievietēm? Kur ir sprediķi par to, ka vīrišķim ir kārtīgi jāpadomā pirms kniebties, par kādu naudu viņš to bērnu audzinās? Un kur ir Baznīcas organizēti centri dažādās grūtībās nonākušām topošajām māmiņām, kur viņas varētu uzturēties grūtniecības laiku un vismaz pusgadu pēc dzemdībām? Kur ir publiskai apskatei novietoti mācītāju izvarotāju un pedofilu saraksti? Vai arī Baznīca domā, ka sievietei būtu jāaudzina garīgā tēviņa piegulētais bērns?
Ieva
I
Redz, ja tas embrijs pirms 12 nedēļu vecuma būtu bērns, tad spontāna aborta gadījumā izdzīvotu......
!!!
!
Attopies vecīt, ko muldi, zeme mūs visus drīz vairs nepanesīs. Vai arī pasaules karu gribi piedzīvot??!!
NAV VIENALGA
N
par abortiem un prezervatiiviem var piekrist! 1) ja neveelas beernu, tad nav ko vinju taisiit 2) ejakulaacija bez iemesla ir taada pati nogalinaashana kaa aborti. viirietim nav jaabeidz katraa sexa laikaa. tikai tad, ja veelas beernu! 3) ja apskatam ezoteerisko pusi, tad aborta veikshana "ierauj" sievieti taadaa kaa karmas aplii, no kura vinja nespees tikt laukaa! respektiivi - nakamajaa dziivee pati kljuus par aborta atlieku utt..utt.. aplis nebeigsies nekad, ja vien nesaaks transformeet savu apzinju, nodarbojoties ar yogu!
Kaspars
K
Sv.Alberta baznīcā sestdien arī būs kopīga Rožukroņa lūgšana pirms Sv.Mises no 17.00 - 18.00
topošā māmiņa
t
Katoļu baznīca ar saviem resursiem gan varētu arī kaut ko DARĪt, lai balstītu tās māmiņas, kuras vēlas saglabāt bērniņu, bet kurām ir sociāli un ekonomiski šķēršļi. Varētu atvērt kādu krīzes centru, kaut vai konsultācijas.
Abats
A
Mūsu sabiedrība ir liekulīga - esam pamatoti sašutuši, kad tiek nodarīts pāri maziem, neaizsargātiem bērniem. Tomēr, kad pavisam mazs bērniņš mātes miesās tiek abortā nogalināts jeb saraustīts gabalos un izkasīts ārā no dzemdes, tad sabiedrība klusē. Liekulīgi klusējam, izliekoties, ka mums blakus nenotiek šis mūsdienu genocīds, kurā vismaz Latvijā tiek nogalināti teju tikpat cilvēku, cik piedzimst. Kad ģimene gaida bērniņu, tad vecāki glāsta mātes vēderu, sarunājas ar mazo, pilni žurnāli, kuros stāstīts, ka bērns jūt jau mātes miesās. Bet kad runājam par abortiem, tā pēkšņi šie mātes klēpī esošie bērnu kļūst par kautkādām lietām, kuras var tā vienkārši izkasīt un izmest miskastē - nogalināt cilvēku un izmest miskastē! Tāda ir mūsu sabiedrībā
>>> iepriekšējiem k
&
Atliek izmantot dabisko izsargāšanās metodi un atturību atsevišķās dienās. Tagad ir tādas ierīcītes "Lady Computer", ar kuru palīdzību var noteikt, kurās dienās var dabūt bērnu un kurās nē. Slepkavot cilvēkbērnus, lai arī vēl nedzimušus, tiešām nevajadzētu, neskatoties uz to, ka p***ies tik ļoti gribās.... Bet par pedofilu upuriem tiešām vajadzētu līdzīgus aizlūgumus, iesakiet pāvestam :) Tikai nevajag aizmirst, ka pedofilija nav ticīgo monopols, neticīgie grēko stipri lielākos apmēros. Tas mazās meitenītes izvarotājs jau arī nebija nekāds baznīcā gājējs. Un cik tādu nav :(
Lelle
L
Būtu nu labāk aizlūdzies par 3. Pasaules karu, kurš vakar sākās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas